MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Flydali

Re: MINI 070, 075

#3001 Nový příspěvek od Flydali »

... 8) tak těď už to dává smysl ...!!! ... já su v dědině s miníkem sám :vztek: ... , takže jenom jedno kolečko ;-) ... dříve jsem sem v pohodě vkládal fotky, ale teď se sem dávají přes postimage a vůbec to nechápu, jak je uložit. Poslal bych sem nějaké foto, ale nevím, jak :-/ ..???

duckyrobert

#3002 Nový příspěvek od duckyrobert »

uloz si fotku-fotky do postimage a iba nakopiruj adresu a vloz sem....a my uz si to pozreme....

mirototh

#3003 Nový příspěvek od mirototh »

zdravím všetkých trabík bol dobrý ale toto je nové a štvortakt najdete to na google benzinovy motor CRONA 440 je to 13.3 kw 18 HP práve dnes som začal výmenu motorov

Stevo

#3004 Nový příspěvek od Stevo »

tak držím palce a teším sa na fotky. 8)

minikac

#3005 Nový příspěvek od minikac »

Caute minikaci :driver:
Mam na Vas taku otazocku, nemate nahodou nejake nepotrebne prislusenstvo ktore by ste mi posunuli? Lebo som uz zufaly v hladani. :help:
Napr. pluh, hrobkovac ci brany?
Pripadne najviac by sa mi zisiel zaves za minika, nieco podobne ako toto: http://dom.bazos.sk/inzerat/38469983/Pr ... 4K-MT8.php a taktiez tiahlo ktomu.

A este taky dotaz, skusali ste pouzivat niekto prislusenstvo z Vari/Agzatu cez regulacny zaves?
Dakujem

Stevo

#3006 Nový příspěvek od Stevo »

Príslušenstvo Agzatu cez nastavovacie teleso sa dá použiť, ale s rozumom, lebo Miník je predsa len trošku silnejší, kým som sa obzrel vyorávač bol natiahnutý, ako žuvačka.

texi

#3007 Nový příspěvek od texi »

minikac píše:Caute minikaci :driver:
Mam na Vas taku otazocku, nemate nahodou nejake nepotrebne prislusenstvo ktore by ste mi posunuli? Lebo som uz zufaly v hladani. :help:
Napr. pluh, hrobkovac ci brany?
Pripadne najviac by sa mi zisiel zaves za minika, nieco podobne ako toto: http://dom.bazos.sk/inzerat/38469983/Pr ... 4K-MT8.php a taktiez tiahlo ktomu.

A este taky dotaz, skusali ste pouzivat niekto prislusenstvo z Vari/Agzatu cez regulacny zaves?
Dakujem
Ahoj, mohu nabídnout pluh,který byl určen za Mountfielda.
Obrázek
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994

minikac

#3008 Nový příspěvek od minikac »

Stevo,
Diky za radu, pokusim sa setrne, doma mame celkom fajn hlinu, teda za podmienky ze nepride az moc vela dazdu, nasledne zo zapecie horucava, lebo potom je to ako do skaly.

Texi,
Diky moc za ponuku, musim zatial poriesit ten zaves aby som to mohol vyskusat cez regulacne/nastavovacie teleso a ak by to slo, tak by sme sa potom dohodli.
Pripadne minikaci, nahodou nejaky original vyoravac sa Vam niekde nepovaluje?

Flydali

#3009 Nový příspěvek od Flydali »

... vitaj Slovane, ... Minikac : ... jo jo jo , ve Starém Městě u Uher. Hradiště v Metalšrotu se už tři měsíce povalují dva pluhy jednoradličáky ( koňáky ), jeden je už v horším stavu a ten druhý je jak nový a nějaký oborávač či hrobkovač nebo plečka co já vím co se s tím dříve dalo všechno dělat, dá se to nastavit na různou šířku, a dva čerti na vyorávání brambor. To by sis musel všechno upravit , jako já. Taky mám koňák za miníka, vyorávač jsem si vyrobil podle sebe a taky jednoduchý univerzální závěs do šavlí, abych mohl všechno pěkně usadit bez nějakých problémů. Podle mě závěs z TéKáčka je zbytečně veliký .... Jestli najdu fotky, tak ti pošlu .... napiš mě tvůj mejlík ....
... Dalibor z Moravy ...
.. jóóó ... a abych nezapoměl, někde na našich stránkách mám inzerát tak se mrkni, třeba se ti to bude hodit :
http://stroje.hyperinzerce.cz/zemedelsk ... -hradiste/

J.Pucera
Kontaktovat uživatele:

#3010 Nový příspěvek od J.Pucera »

Zdravím!
Tak se musím trochu samolibě pochlubit s vlečkou za miníka. Ještě teda není hotová. Budu dávat plech na podlahu, udělat víko, světla a poladit hydrauliku.. Při tvorbě jsem s otcem vycházel z toho, že je třeba udělat malou sklopnou kárku podobnou originální. Rozměry jsem si přizpůsobil. Korba cca 1100x900. Malý je to hlavně kvůli povaze terénu našeho pozemku. Obděláváme docela krpál :zly: Taky aby se s ní dalo všade zajet, zacouvat.
Jinač je nebržděná, připojení k traktoru bude žehličkou, hydraulické sklápění: jednotka z Tatry a píst napůl homemade, sajtny z vodělodolný překližky.
Je to můj první větší výtvor.. takže nic moc..
galerie na rajčeti:
http://jozzan.rajce.idnes.cz/MT8-070

texi

#3011 Nový příspěvek od texi »

..máš to pěkný ;-) , už teď se těším na fotky hotové vlečky. Ať se ti daří.
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994

Flydali

#3012 Nový příspěvek od Flydali »

... to to je závěs na mojem miníkovi, ale nevím jestli se to tu vůbec ukáže ??? ... : Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Flydali

#3013 Nový příspěvek od Flydali »

... a jóóóóó.... co si sa tu objevilo ,.... Ufff ...

Flydali

#3014 Nový příspěvek od Flydali »

.... a uchycení sazeče do šavlí je na : Příslušenství k malotraktorům , str. 14 ...... , stejně jako rotavátor nebo kombinátor, víc příslušenství nemám, pro moje účely to úplně stačí ....!!!

duckyrobert

Re: MINI 070, 075 - mulčovač

#3015 Nový příspěvek od duckyrobert »

duckyrobert píše:
minimátor píše:Zdarte, máte někdo zkušenost s mulčovačem na MT8-070/075? Konkrétně mám zájem o "Ostratický" ale nevím, jak si s tím poradí. Většínou se píše, že stačí menší svah a je po síle.

dovolim si odpovedat na mulcer OSTRATICKý.
mam ho za mini 075 a pokial je porast silno hustý tak na jednotke,stredný porast v pohode dvojka a vcera som kosil uz letný porast a islo to aj na trojke aj hore miernym kopcom.
urobil som si take drobne upravy ale inak je to v pohode.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“