No, kto prave teraz neprisiel z marsu a trochu sleduje dianie aj tu na fore, tak vie, ze je to tak.
Ale cely ten clanok mi pride ako zaplatene PR tych pseudosoc hajzlov zo smetu. Kedze u nas uz malokoho rozumneho dokazu klamat, tak si aspon robia reklamu v CR.
Nevím, jestli tu někdo publikoval postup, jak dostat mt8 132.2 na značky, takže píšu postup. Zavolat šálkovi o technické osvědčení, vitisknout soubor http://uloz.to/xj3KJftg/2010-91-pdf pod heslem mt8, zajet na stk a nechat udělat evidenčku + hovadiny pro přihlášení do registru(3 fotky) to udělaj na tý stk. Zajet na registr vyplnit přihláku k registraci vozidla, počkat celý dopoledne ve frontě a pak by to mělo klapnout
No čistě teoreticky.... jde o to, aby traktor schválený pro provoz na pozemích komunikachích, s tímhle výrobním číslem nebyl nikdy evidován... Takže z toho vyplývá jasná věc....
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,... TomAgro@seznam.cz
Pokud ta 25ka měla techničák, jakože měla, tak to musí jít znova postavit na papíry, hlavně aby v registru nezjistili, že to na sebe má přihlášený nějakej mrtvej děda, to je pak složitý dokazování. Vem sériový číslo, ať ti na registru zjistěj, jestli to na sebe někdo nemá přihlášený a rovnou se zeptej, co musíš udělat pro to, aby jsi to dostal na značky. Když ti neporaděj, tak napiš na ministerstvo dopravy, aby ti poslali základní technickej popis vozidla pro přihlášení do registru vozidel. řešil to se mnou nějakej pan Petr Doležal.
takže když oslovám pana Petra Doležala z ministerstva dopravy a požádám ho o základní technickej popis vozidla ZETOR 25 pro přihlášení do registru vozidel tak mi to ochotně pošle a já na základě tohoto přihlásím kdisik dávno odhlášený traktor na značky?? určitě to na odhlášený zetor 25 funguje? mi to příjde jak sen bylo by fajn jestli to jde
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
McPeci píše:takže když oslovám pana Petra Doležala z ministerstva dopravy a požádám ho o základní technickej popis vozidla ZETOR 25 pro přihlášení do registru vozidel tak mi to ochotně pošle a já na základě tohoto přihlásím kdisik dávno odhlášený traktor na značky?? určitě to na odhlášený zetor 25 funguje? mi to příjde jak sen bylo by fajn jestli to jde
Změň si výrobní číslo a přihlásíš to určitě
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,... TomAgro@seznam.cz
Takže má to postavený na veteránský čísla a je to docela voser. Musíš mít na tom traktoru všechno originál, budíky, světla, no prostě všechno. Vyjde to kolem 5000kč, ale jestli to nechceš na veterána, tak se zkus nejdřív zeptat na tom registru a když tam nebudou vědět, tak napsat na ministerstvo dopravy.
tak to je naprd :/ono kdyby nevěděli podle čeho nový techničák napsat tak bych to vymyslel hned, buďto podle ustřihlého tech. nebo ověřená kopie origo. jenže mám pocit že to nepůjde no musim se podívat na úřad.....
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis