to co psal peče je citace ze stránek MDČR odkaz zde Stanovisko MD ke schvalování a registraci některých druhů vozidelpasa444 píše: ten ing. pokorný je odkud? ministerstvo?
doklady pro provoz na silnici
Re: doklady pro provoz na silnici
aha tak to jo ,děkuju za info. dneska aby se v těch zákonech prase vyznalo , včera mě stavěli policajti, silniční kontrola v autě ,tak jsem se jich na to taky ptal, byli dva a každej na to měl jinej názor, pak se v podstatě shodli že jim u továrního rozmetadla stačí pojistka ( tu mám ) ale co kdyby mě někdo naboural .
matto píše:to je pravda, tu o tom píšuIgino píše:Nechcem Vám kaziť radosť z toho zákona, ale všetky stroje, ktoré mali technické osvedčenie /tak ako aj TK/ do tejto kategórie nespadajú.
http://automoto.cas.sk/clanok/192327/no ... u-aj-vraky
ahojte ,dnes som bol u kamarata má starú 30 zetora bez špz , včera mu na základe žiadosti DI pridelil značku a technický preukaz aj na traktor aj na vlečku doma robenú ,stálo ho to 66 euro v kolkoch
to máte v tomhle jednoduší u nás tohle asi nepujde, je to škoda
Zdravim pani,tak dnes som prihlasil MT8-050 na c-ckovu znacku a usetril som more penazi na oficialne prihlasenie.Vyjde to len na 33eur.Oficialne mi to aj tak nechceli prihlasit,lebo som dorabal servo.Takze ide to,len treba pouzit malinke klamstva na DI.
- robert xxx
O ake klamstva ide. Ty si im tvrdil, ze to nie je tovarensky stroj? A co fotky stroja, mas ich aj v technicaku ci ako sa to bude volat?
V Považskej s tým neni absolútne problém.ja som To tlačivo vypísal všetko názov tk normálne výrobcu a nebol absolútne problém.a tiež aj domácu vlecku bez mi bez problémov prihlásili.
A co mas na tom papieriku, co ti dali na DI napisane?U nas Ti fabricky stroj s cislami VIN neprihlasia,musis povedat,ze je to skladacka.Fabricky stroj musi absolvovat cely postup prihlasenia,myslim STK,KO,EK.Ja mam na rolu 700m,do hory 1km,tak mi to staci.Policajt na DI mi povedal,ze sa isto bude zakon este menit,lebo to zneuzivaju na prihlasovanie kadejakych gazov jeepov...Nikde nie je napisane,ze si Ta nemozu po 3rokoch v databaze najst a vyziadat o zoficialnenie fabrickeho stroja.
- robert xxx
A ako to mas so zakonnou poistkou na traktor. Nevies nahodou aku skupinu vo vodicaku potrebujes?romco1 píše:V Považskej s tým neni absolútne problém.ja som To tlačivo vypísal všetko názov tk normálne výrobcu a nebol absolútne problém.a tiež aj domácu vlecku bez mi bez problémov prihlásili.
Poistka vychadza okolo 20-25eur na rok a MUSIS mat vod.preukaz sk.T.Radsej to prihlasim takto,ako sa trmacat kazde dva roky na stk,ek.
No aj ja ked som Tam bol tak prihlasoval gaz a policajti nadávali a na vodičák som sa pýtal a povedal mi že doma robený traktor nemá kategoriu takže aby mal človek aspoň B-čko.keby som mal Vin číslo tak To prihlásim aj normálne ale moj traktor Je z roku 1970
rasto75 píše:Poistka vychadza okolo 20-25eur na rok a MUSIS mat vod.preukaz sk.T.Radsej to prihlasim takto,ako sa trmacat kazde dva roky na stk,ek.
ahoj ,prosím Ťa v ktorej poisťovni je poistka v takej cene popr. aká kategoria vozidiel sa uvadza v poisťovni , poistil si aj vlečku ?
Ja som na jar prihlasoval traktor v kooperative.Ale aj komunalana ma tak nejako.Azatial vlečku nemam poistenu ale chcem ísť zistiť čo by to stalo
kolko ečiek ťa stala poistka na rok v kooperative
23.a k tomu vodičáku mi u policajtov povedali že stačí minimálne B lebo traktory domácej výroby nemajú kategoriu takže nemajú ani urceny aký vodičák.