Môžeš upresniť v akých správach, akej TV, že by som si to pozrel čo tam zase potili za .......pol píše:tak vypadá to že tan nezmysel so značkami bude zrušený aspon tak to bolo v správach
doklady pro provoz na silnici
Re: doklady pro provoz na silnici
noviny o 19.00 TV Markiza zda sa mi, že to bolo v nedelu
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- Holder
Tak hoši dnes jsem měl tu čest s dopravkou , vše v pořádku i si to ověřovali policajti na centrále ! Stačí řidičák B na malotraktor do 3500kg i podle novelizace vyhlášky , pak nemusí být poznávací značka a hlavně kontrola pojištění + techničák . Mnoho najetých kilometrů !
- Vinea 30Hp Comfort
- Holder
To máš pravdu , neřeším mám i skupinu E .
- Vinea 30Hp Comfort
Mám možnost koupit 7211 se sekačkou na příkopy.Stroj je vedený jako sekačka na trávu bez SPZ.Nemáte někdo zkušenost s tím jak to dostat na papíry.Myslím samotný traktor,ze sekačky udělám nesený mulčovač.Dík.
Sice to sem nepatří, ale pokusím se podat nějakou prvotní informaci. Pro bližší údaje se musíš informovat ještě dál...
Pokud ten stroj nebyl nikdy registrován a je schválený pro provoz na veřejných komunikacích, což je příklad tvé budoucí 7211, která schválená je, ale pod jejím výrobním číslem nebyla nikdy registrovaná, tak bys měl sehnat buď v Zetoru nebo v Řepích sehnat opis schválení, na stk provést kontrolu "shody" a pak na úřad a tam ti vystaví nové papíry. Doufám, že jsem naspal všechno dobře, určitě ještě pohledej na netu a poptej se na úřadě (i když něco oficiálně jde, tak to neznamená, že to na tom úřadě udělají...)
Pokud ten stroj nebyl nikdy registrován a je schválený pro provoz na veřejných komunikacích, což je příklad tvé budoucí 7211, která schválená je, ale pod jejím výrobním číslem nebyla nikdy registrovaná, tak bys měl sehnat buď v Zetoru nebo v Řepích sehnat opis schválení, na stk provést kontrolu "shody" a pak na úřad a tam ti vystaví nové papíry. Doufám, že jsem naspal všechno dobře, určitě ještě pohledej na netu a poptej se na úřadě (i když něco oficiálně jde, tak to neznamená, že to na tom úřadě udělají...)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dali mi taky papierik iba z jednej strany je napisane Technicke osvečenie a z druhej strany je popisane o vlečkerobert xxx píše:Ake papiere Ti poslal Salek na tu vlecku. Aku vlecku a rok vyrobi.Mário píše:tak páni minuly tyžden mi prišlo od pana Šálka tech osvečenie na traktor a taky papier na vlečku dnes idem na dopravny inšpektorat aby mi povedali co dalej a aby mi dali na to aj neake tlačivá uvidim ako dopadnem
prosim vas kto ste vybavovali značku na vlečku ans alebo nsn?? viem že to vybavoval na nsn lukaš zo senice sa nizda ale nemožem naist jeho vlakno a zaujinalo by ma ako prebiehala stk dakujem vopred
http://www.aktuality.sk/clanok/230717/n ... -traktory/ ludia co si myslite o tomto myslim si ze by sme to tak mohli urobit aj s tk-čkami čo myslite?
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D
Teraz to viznie tak že ten kto má doma robený stroj tak je na tom lepšie a na tovarenských sa nič nemení ,normalne stk atd.
JA To spravím aj na tk.ked budú špekulovať tak ho nejako trochu upravím na plechoch aby To tak nevyzeralo a hotovo
rozmyšlam že ako mi nato pridu že je to tk? ved poviem že je to domacej vyroby
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D