doklady pro provoz na silnici
- Holder
Re: doklady pro provoz na silnici
No to tam máte , ale pěkný bordel ! Jodnou tak podruhý tak .
Tak to by som si rád pozrel. To by bola paráda, uvidíme aké budú podmienky a koľko to bude stáťmatto píše:chlapci asi ste davali zbytočne vlecky na značky, dnes na markize v TV Novinach , hovoril Kaliňak o tom , že aj po domacky robene vlečky budu smiet ist na cestu. Vraj dostanu nejake specialne evidencne čislo a nebudu musiet absolvovať ani stk. Ked najdem to video s tou reportážou tak ho sem dam.
no veru to by aj mna zaujimalo o tych domarobenych vleckach a vdaka za to info neska som konecne nasiel stitok tak cez tyzden budem volat panovi Šálkovi aj ja som pocul ze je to solidny a ochotny pan rad by som ho aj osobne navstivil
- Holder
Peter768 píše:Tak to by som si rád pozrel. To by bola paráda, uvidíme aké budú podmienky a koľko to bude stáťmatto píše:chlapci asi ste davali zbytočne vlecky na značky, dnes na markize v TV Novinach , hovoril Kaliňak o tom , že aj po domacky robene vlečky budu smiet ist na cestu. Vraj dostanu nejake specialne evidencne čislo a nebudu musiet absolvovať ani stk. Ked najdem to video s tou reportážou tak ho sem dam.
No nepočítej , že to bude levné
určite bude treba poistku ale ked to bude aj drahšie už to bude dobre že to nemusíme tahat na kontroli
televizne noviny markiza 13.4.2013 , prispevok je v čase 15:12
http://tvnoviny.sk/video/videospravy/televizne-noviny/
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- milstav1
Tak to koukám pán je machr takto by sme měli jednat všecí a né se nechat ubíjet blbejma zakonma ktere vymyslí pitomecmatto píše:televizne noviny markiza 13.4.2013 , prispevok je v čase 15:12
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Tak teprv to maju schvalit tak to je ešte zdlhavý proces omezeni bude určite more ale snat vramci obce to pujde ale sem zvedavy podla čeho urča kera može na cestu kera ne ale mne osobne by ta STK nevadila nech si brzdy svetla skontroluju ale pred pánom klobuk dole no som nato zvedavý jak to dopadne či nebude viac omezeni jak vyhod.
Pokal by to bolo jak u pracovneho stroja jednorazova stk špeci značka za rozumnu cenu zakona poistka omezeni času od 9 a pohyb vramci obce či dvoch bolo by to super.
Snat to vyde ked ne mali by zme pritlačit na pilu čo dokazal jeden pokal by zme mu pomohli všeci z fora negdo by snat povolil!
Pokal by to bolo jak u pracovneho stroja jednorazova stk špeci značka za rozumnu cenu zakona poistka omezeni času od 9 a pohyb vramci obce či dvoch bolo by to super.
Snat to vyde ked ne mali by zme pritlačit na pilu čo dokazal jeden pokal by zme mu pomohli všeci z fora negdo by snat povolil!
no to tiež nechapem tak mt8-050 ktora ma technicke osvedcenie a doteraz sa mohla presuvať legalne po komunikáciach tak ta podlieha prihlasovaciemu procesu a doma robené vlečka nie ? ak toto čo hovoril kalinak povolia, tak to potom nechapem , aky zmysel mala vlastne ta nezmyselná novela zákona.
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
no vtom to je to fakt hovadina ale co dneska neni ale ja mislim že to nebude až take jednoduche to bude zasa nejaka búda jediny ciel všeho je vytlct znas prachy na slovensku za ne de všetko vyriešit.
- Rado Olšava
robrna vlečka ale aj traktor robenypol píše:určite bude treba poistku ale ked to bude aj drahšie už to bude dobre že to nemusíme tahat na kontroli
Keď sa tomu nerozumieš, nechaj tak!!!
matto už to puštam 3krát av tych spravach to nevidím
nastav si 15 minuta a 12 sekunda
Len aby mudrci na koniec nespravili tak že doma robená bude vo výhode a od výrobcu bude mať značku,v tom prípade budeme aj origo.prerábať .
Tiež ma to napadlo. Bolo by to super. Jednorazová STK by nevadila, len ako píše Bronťo, ako a kto určí či môže na cestu alebo nie.pol píše:Len aby mudrci na koniec nespravili tak že doma robená bude vo výhode a od výrobcu bude mať značku,v tom prípade budeme aj origo.prerábať .