doklady pro provoz na silnici
Re: doklady pro provoz na silnici
Zdravím Páni, som tu nový. Pred časom som kúpil MT8-132 s výbavou a mám len technické osvedčenie. Chcem vybaviť aj papiere ale mám otázku na servo ?. Keď bude na traktore servo aký doklad k tomu potrebujem ? servo uvažujem vyrobiť doma a ako to zlegalizovať, alebo urobiť TP a potom domontovať servo, prípadne 1000,- EUR za orginál. Aký doklad dáva Šálek?
najprv získaj značku a potom namontuj servo,na ko to poznajú ale policajt na ceste nie.
pol , keď máš teraz špz ako často teraz musíš chodiť na stk ? každé dva roky ?
Ešpezetku mám doma ešte idem pre nálepky tech. a emis. kontrola,na kontrolu ako s autom po 2 rokoch
je to s tymto nasim statom nakazenym na nervi nechcel som to prihlasovat ale musim lebo potrebujem jazdit vela po ceste tak stredu idem k policajtom co treba vseko a pojdeme na to
k policajtom ? nestrácaj čas a chod sa spýtať na obvodny úrad odbor dopravy - tam ti najprv musia vystaviť technicky preukaz, potom čo prejdeš KO, STK a EK. Až potom ti policajti pridelia značku.
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
Pol čo to maš za svetlo nad značkou. Je to osvetlenie značky alebo hmlovka.
Teraz som sa dočítal, že podľa vyhlášky 464/2009 musia byť spätné zrkadlá na obidvoch stranách §4 a oranžový maják pre vozidlá, ktoré nedosiahnu rýchlosť vyššiu ako 30 km/h §18. Veď budeme s tk- čmi vyzerať ako vianočné stromčeky.
peter to je normálne svetlo z internetu pre označenie špz,krytka červená a zo spodu biela na značku ,zrkadlá nemám a ani nikomu nechýbali na kontrolách a na maják ím serem ani to tam nikto nepýtal ale myslím že ked máš v zadu na trakt. alebo zariadení trojuholník tak maják nemusíš mať.Ešte to pípatko drbnuté na spiatočku ích nenapadlo?
kolko vas vyčiel tech. popis ked ste si ho objednali z prahy?? od pana mareša??
Mário na traktor potrebuješ osvedčenie a v nom je popis a ten dostaneš od pána Šalka z prostejova ako duplikát na základe údajov na štítku a to je myslím 10€,je to solidný a ústretový človek.
Mám komplet asi dvanáct stran schvalovacích "papírů" pro provoz, kde jsou vyjádřena kde jaká tehnická data a hodnoty. Vydáno v roce 1959 v západním německu. Platí teď a tady?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
chlapci asi ste davali zbytočne vlecky na značky, dnes na markize v TV Novinach , hovoril Kaliňak o tom , že aj po domacky robene vlečky budu smiet ist na cestu. Vraj dostanu nejake specialne evidencne čislo a nebudu musiet absolvovať ani stk. Ked najdem to video s tou reportážou tak ho sem dam.
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245