doklady pro provoz na silnici
Re: doklady pro provoz na silnici
Riadenie mám ori.od šálka.
Emisnou mali problém ,dali mi osvedčenie ako to robia teraz neviem.
Emisnou mali problém ,dali mi osvedčenie ako to robia teraz neviem.
neviete niekto či sa dá kúpiť osvetlenie na špz alebo ako to vyriešiť ked už sa máme vybavovať tie blbosti politykov ako čím viac okrádať chudobu
Sežeň něco takového, namontuj to na plech, na ten plech, na kterém potom bude i spz a celé to dej někam na traktor. Uvažoval jsem, že nejpraktičtější by bylo to namontovat na sedadlo.pol píše:neviete niekto či sa dá kúpiť osvetlenie na špz alebo ako to vyriešiť ked už sa máme vybavovať tie blbosti politykov ako čím viac okrádať chudobu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dakujem už som to aj našiel ,tieto osvetlenia predavajú naWWW cesmad.sk stojí to 4, 20 eur a špz by mala mať rozmer 240-150mm takže osvetlenie široke 100mm by malo stačiť
špz to má len jednu dúfam?
Myslím že ano, alespoň u nás se dává už jen jedna. Jinak přidělat spz na předek není problém Odšroubuješ tu cedulku "Agrozet Prostějov" a dáš to místo ní na kapotáž. Jinak alespoň u nás platí to, že když je jedna značka, tak musí být vzadu, když dvě tak vepředu i vzadu. Jenom vepředu být nemůže.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- robert xxx
Vzadu musi byt preto, lebo ked spravys priestupok traktorom a zdrhas, nemozu ta dobehnut, aspon odpisu cislo.
- adam_pitak
na tomto fore to vyznie teda riadne smiesnerobert xxx píše: spravys priestupok traktorom a zdrhas
alebo ze by si mal toto http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM
Mieeeer
- robert xxx
To som videl. Chudak traktor. nema dlhu zivotnost
vybavuje už niekto další tú špztku dajte info lebo jamám dojem že to budú riadne zmetky.Ja som podnikol prve kroky že som dostal kopiu tech. osvedčenia od šálka
- PRAKTIK
Chlapi a je tu porod kde je VIN vyrazene na TKčku chcu to na KO okrem štitku a kde na vleku NSN 10-2
- majo258
ahoj
povedz im ze na ich dutej hlave, mal som ho cele rozobrate a okrem stitku som nenasiel nic, to bol ale debil co toto vymyslel. kurva narod, jeden druheho by v lyzicke vody utopil.
povedz im ze na ich dutej hlave, mal som ho cele rozobrate a okrem stitku som nenasiel nic, to bol ale debil co toto vymyslel. kurva narod, jeden druheho by v lyzicke vody utopil.
O to je to jednodušší. Prostě ho tam někde vyraž a bude tam
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahojte!
Moja T4K10A vyrobená v 1965 bez TO,s motorom 2S90A z r. 1991,ktory má Zár.List,TO-ale len na motor,nie na traktor ako celok!
Firma Salek nemôže vydať kopiu TO na traktor lebo na T4K10 nemá-len na T4K14 alebo MT8-132.2.
Kúpiť prázdný štitok a vyraziť čisla ,vymeniť a basta?
Ktorá varianta je priechodnejšia?
Moja T4K10A vyrobená v 1965 bez TO,s motorom 2S90A z r. 1991,ktory má Zár.List,TO-ale len na motor,nie na traktor ako celok!
Firma Salek nemôže vydať kopiu TO na traktor lebo na T4K10 nemá-len na T4K14 alebo MT8-132.2.
Kúpiť prázdný štitok a vyraziť čisla ,vymeniť a basta?
Ktorá varianta je priechodnejšia?
Udělej z toho MT8 132, máš to dvouválec, takže TZ 14 určitě ne, protože bys pak měl při legalizaci problém s motorem. Koupit výrobní štítek na MT8 132 a basta
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz