yukon vyvodová hrídel

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Jeňór

yukon vyvodová hrídel

#1 Nový příspěvek od Jeňór »

Dobrý večer,nevíte prosím někdo jaký točivý moment na vyvod.hřídeli na Yukonu 43hp? Potřebuju koupit přetěžovací spojku na kardan ke špalikovaču.Ted tam máme kardan s řehtačko na 1200nm,který jsme měli na Zetor 3011,tam někdy přeskočila,ale ted pokud je nějaka haluz třeba se sukem tak motor během vteřiny zdechne což je pořadná rana pro celý pohon.Vyvod mam na 1000ot. motor 1500ot.Šlo by ještě přepnot na 540ot.ale pak je to celkem pomaly.Dival jsem se tady na foru a hodně se pouziva lamelova spojka na 900nm,ale na teho Yukona to asi bude pořad moc a nikde jsem ani slabší nenašel,pouze řehtačku na 600nm což už by možna šlo,ale pořád nevím.

KarelLhoty

Re: yukon vyvodová hrídel

#2 Nový příspěvek od KarelLhoty »

Zavolej viz níže, v minulosti jsem od nich spojku kupoval a podle výkonu mi poradili.

https://www.kardanka.cz/kardanove-hride ... ci-spojka/

Jeňór

Re: yukon vyvodová hrídel

#3 Nový příspěvek od Jeňór »

Dobrý večer,nakonec to dopadlo tak, že jsem řehtačku co mam doma rozdělal a zjistil že vevnitř je 16 zapadek ve dvou řadách.Tak jsem první řadu zapadek vytahl a nechal jen druhou řadu 8ks.Včera jsem špalikoval a už funguje jak má.Pokud je nějaká sukatá haluz,tak proklouzne,ale motor nezastavi.Jinak bere normalně,tak snad to bude dobrý.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“