Mini 075 - kdo poradí s hydraulikou??

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Michal Samek

Mini 075 - kdo poradí s hydraulikou??

#1 Nový příspěvek od Michal Samek »

IMG_2315.JPG
Ahoj už jsem to zkoušel minulý týden a po pár nápovědách jsem sundal hydrojednotku z traktoru.A ted ten problém na fotkách je vidět přepouštěcí hřídel,která se otáčí k dorazům.nasatl mi problém ,že tato hřídel zažala vyjíždět a mezi ní a tělesem hydraulika byla mezera a hydraulika šla vlastně přes dorazi a hlavně nešlě dolů.Předpokládal jsem ,že když jednotku sundám bude něco na druhé straně přepouštěcí hřídele co tuto hřídel fixuje ,k mému překvapení zde byla něco jako podložka ,která je oproti díře v tělese hydrauliky cca o 1mm menší a naopak díra v podložce je oproti hřídeli cca o 1 mm větší,jelikož jsem to nikdy neměl rozdělaný a traktor jsem koupil před měsícem a do ted to fungovalo ,mám pocit ,že by sem místo této podložky mělo patřit nějaké gufero nebo něco podobného co pasuje jak do díry tělesa tak přesně na průměr hřídele,domnívám se totiž ,že zde asi proplívá olej a jeho tlak ,který vznikne v této díře tlačí na hřídel a tlačí ji ven z tělesa hydrauliky .......měl to někdo někdy rozdělané a dokáže poradit co sem patří?
Přílohy
IMG_2313.JPG
IMG_2312.JPG
IMG_2311.JPG

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“