Motor se zastavil
Motor se zastavil
Ahoj chlapy, mám na Vás velkou prosbu, dneska jsem jel s tk 12 a po ujetí někola stovek metru se mi motor bez jakýkoliv příznaků zastavil. Točí to ale nejde nastartovat. Dělal jsem tam výbrus, nový píst a pístní kroužky, vůle mezi hlavou a válcem nastavena cca na 1mm. Tk jsem po opravě projížděl najel jsem cca 5 km a vše ok až teď se zničeho nic zastavil, prosím o radu děkuji
Re: Motor se zastavil
nafty máš dost, nepřelila se ti v nádrži a nechytlo to vzduch?
Máte štěští, že jedu kolem.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=22127
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=22127
Přesně tak, pokud točí z kompresí tak zkontroluj naftu. Vyšroubuj trysku, odvzdušni a vyzkoušej jestli rozprašuje.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
nafty mám plnou násrž, ještě jsem zapoměl napsat těsně před tím než se to zastavilo tak to začalo dost kouřit, jj na naftu se určitě podívám jestli to není zavzdušněné,
ahoj chlapy, tak měl jsem zadřený vstřikovač, po opravě a namontování mi stejně nejde traktor nastartovat, z výfuku nejde vůbec dým. tlak v motoru ok, nevíte co by to mohlo být?
Dobře, měl jsi tedy zadřenou jehlu v trysce. Teď ti naftu rozprašuje? Kompresi to má? Měl jsi venku čerpadlo? Musíš to lépe definovat a popsat.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Nechci zakládat nové vlákno ale stalo se mi něco podobného. U mě ale asi došla nafta. V nádrži sice ještě jsou cca 3 cm ale před tím jsem jel do kopce a zřejmě se nafta přelila mimo výtokové hrdlo. Zajímavé že pak to ještě najelo cca 1 km po rovině a až pak to chcíplo. V tom kopci to asi chytlo vzduch a ten ted došel k čerpadlu. Doma naftu nemám, koupím, doleju a odzvdušním.
Mám jeden dotaz ohledně víček nádrží, trochu propouštějí (šplouchání v nádrži při jízdě), co s tím? Koupit nové nebo pomůže vyměnit gumové těsnění?
Mám jeden dotaz ohledně víček nádrží, trochu propouštějí (šplouchání v nádrži při jízdě), co s tím? Koupit nové nebo pomůže vyměnit gumové těsnění?
vysta ked ti nejde dym ked startujes tak ti nedochadza nafta do motora
Dobry deň ja mám taký problém s Mini 0-70 s motor že on v poho naštartuje ale po chvíli keď sa motor zohreje tak sa motor zastaví . Potom nejde naštartovať až kým zase neochladne. Prosím o pomoc.
- Martin-SVK
minika doma nemam ani som nemal ale podla toho čo píšeš mi to pripadá ako keby ti to nemazalo a pri zohriatí sa piest kusne vo valci.. ja by som ako prve skontroloval či to maže
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
Zkontroluj množství oleje v motoru. Je tam čidlo, které hlídá hladinu. Když se olej začne rozstřikovat po skříni, tak hladina klesne a motor se zastaví. Až jak steče, tak to zase nastartuješ. Když jsem koupil Miniho, tak se mi to taky dělo, a nevěděl jsem proč. Pak mi to chlapi poradili, dal jsem nový olej a od té doby pohoda.... čidlo jsem si udělal vypínací a když jsem třeba dělal v kopci, tak jsem ho vypínal.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ok ďakujem za radu skusim to .