Mt8 132.2-Hydraulika
Mt8 132.2-Hydraulika
Ahoj mam jeden problém s hydraulikou.Ked zdvihnem hydrauliku hore celkom na doraz tak ako keby vypluvne olej s tej šruby na ovzdušnovanie.Neviem čo to môže byť.Hydraulicku hadicu som vymenil.Može to robit aj to že mam malo hydraulickeho oleja v nadrži ? .
Prosím poradte ...
Prosím poradte ...
Re: Mt8 132.2-Hydraulika
Pokud to plive olej z odvzdušňovacího šroubu, tak bude pístnice zralá na přetěsnění...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
vyměň manžety vyndaj pisnicu von,a rozoberm ji nebo ji vem do hydroservisu,tam ti ji daj do kupy.možná i na počkaní,
Kup si manžety do hydraulického válce a vyměn.v pohodě to zvládneš i doma.jen pozor abys je nepoškodil při montáži
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Ahoj...
Nemáš zapísané rozmery tých manžiet a krúžkov? Aby som si vedel pýtať v obchode...
U nás v obchode predavačovy dosť vecí chýbalo a dával mi náhrady. Mal som tam celý rozobratý piest. Tú väčšiu manžetu som aj nasadil, ale nemohol som to potom zasunúť dnu...
Rád by som kúpil komplet sadu toho, čo tam má byť a vymenil všetko, lebo mi to tiež pľuje cez ten odvzdušnovací šroub...
Nemáš zapísané rozmery tých manžiet a krúžkov? Aby som si vedel pýtať v obchode...
U nás v obchode predavačovy dosť vecí chýbalo a dával mi náhrady. Mal som tam celý rozobratý piest. Tú väčšiu manžetu som aj nasadil, ale nemohol som to potom zasunúť dnu...
Rád by som kúpil komplet sadu toho, čo tam má byť a vymenil všetko, lebo mi to tiež pľuje cez ten odvzdušnovací šroub...
TZ4K14
MT8 132.2
MT8 132.2
skodo píše:Ahoj...
U nás v obchode predavačovy dosť vecí chýbalo a dával mi náhrady. Mal som tam celý rozobratý piest. Tú väčšiu manžetu som aj nasadil, ale nemohol som to potom zasunúť dnu... Čau na stránke tz-4k.Sk nájdeš všetko.
- Martin-SVK
mno.. ja keď som prvýkrát pretesňoval piest a chcel kúpiť manžety tak mi v obchode s ND na šálkove traktory povedali že boli dva druhy piestov čiže dva rozmery manžiet takže som ho musel aj tak najskor rozobrať pozrieť rozmer a tak... druhykrát som sa už na to vys-al a rovno som doniesol piest do firmy čo robí s hydraulikou a pretesnili mi to tam... a ešte ma to vyšlo aj na rovnaku cenu... takže ja asi tak
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
Viem, ze boli 2 piesty... Ja mam ten novsi, so sirkou piestnice 63mm.
Prave dnes som si vyzdvihoval objednane stieracie kruzky a tie mensie manzety (1 rozmer - viac kusov)
Problem bol s tou vacsiou manzetou. Ked som to rozobral, tak mi podla nej dal nove... Iba ze doma, ked som ju navliekol, tak ju nie a nie narvat do piestu. Odmeral som jej hrubku (5mm) a hrubku drazky (4,5mm) ...tak bolo jasne, preco nesla dnu. A dnes mi predavac povedal, ze taku nevie zohnat... Tak babo rad!!!
Prave dnes som si vyzdvihoval objednane stieracie kruzky a tie mensie manzety (1 rozmer - viac kusov)
Problem bol s tou vacsiou manzetou. Ked som to rozobral, tak mi podla nej dal nove... Iba ze doma, ked som ju navliekol, tak ju nie a nie narvat do piestu. Odmeral som jej hrubku (5mm) a hrubku drazky (4,5mm) ...tak bolo jasne, preco nesla dnu. A dnes mi predavac povedal, ze taku nevie zohnat... Tak babo rad!!!
TZ4K14
MT8 132.2
MT8 132.2
Do prdele ...ja nahanam manzetu 52x63 x4,5 a ono tam manzeta nejde. Original tam bol O-kruzok a na nom hranaty O-kruzok a to tesnilo. Zvazujem moznost osustruzenia drazky na hrubku 5mm a budem tam kupovat standartny bezne dostupny rozmer...
TZ4K14
MT8 132.2
MT8 132.2
- barton.marek
ahoj mám problém tak jestli se tu najde někdo zkušenejší nežli já a poradil by mi k čemu je ten šroub pod tím horním víčkem (má čtverhranou hlavičku) u originálního rozdělovače myslím ten jedno páčkovej s plovoucí polohou? Protože když sklápím plnou káru hlíny tak prostě hydraulika píská a nechce to zvednout je to nějaký štelování? nevim na jakou stranu točit aby to mělo větší sílu?
Tak... na pieste som dal osústružiť tú drážku o 0,5mm, a teraz mi tam vojde manžeta štandartného rozmeru 53x63... Bude to omnoho lepšie ako originál. Čo poviete? Viem, že na foto je opačne, ale už je otočená ako má byť...
TZ4K14
MT8 132.2
MT8 132.2
Měl bych dotaz.
Hledal jsem, ale bohužel nenašel, rozměr pístnice (jako je na fotce, ale myslím že i u Winei to bude stejné), pokud by mělo dojít k přestavbě na sedačku přidělanou k zadní nápravě. Údajně je použitý i větší průměr oproti TKčkové, samozdřejmě je kratší. Poradí někdo s rozměry?
Díky, Jirka.
Hledal jsem, ale bohužel nenašel, rozměr pístnice (jako je na fotce, ale myslím že i u Winei to bude stejné), pokud by mělo dojít k přestavbě na sedačku přidělanou k zadní nápravě. Údajně je použitý i větší průměr oproti TKčkové, samozdřejmě je kratší. Poradí někdo s rozměry?
Díky, Jirka.
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/
- robert xxx
Načo chceš riešiť väčší priemer, chceš mať silnejší piest? Ja mám origo a keď nevládze zodvihnúť náklad, tak začne dvíhať predok.
Ten větší průměr mám z doslechu a nemyslím si, že by to bylo potřeba. Osobně na závěsu zvedám plnej gitterbox tvrdýho dřeva a nemám problém. Řeším spíš délku, aby to fungovalo a ke všemu to ještě není pro mě, ale pro kamaráda, ketrýmu jsem slíbil, že mu pomůže s přestavbou... Nemám bohužel kam zajít si to poměřit a katalog k Vinei jsem taky ke stažení nikde nenašel.
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/
- robert xxx
Ja mam Mt8 132.32 so sedačkou pripevnenou o zadnú nápravu, ale piest je tam normálny.