PŘEVODOVKA T-4K-10-C
-
PŘEVODOVKA T-4K-10-C
AHOJTE POTŘEBUJI PORADIT JESTLI NEMATE SKUŠENOSTI S PŘEVODOVKOU ŘADI ADT VŠECHNO NORMALNĚ ALE KDYŽ TAM DAM 3 JEDU DO KOPCE A ZAPNU ZADNI NAHON TAK MI TO ZAČNE VIBROVAT DO NOH A NA ROVINCE TO NEDĚLA CO TO MUŽE BYT???
KAŽDÉ NOVÉ ŘEŠENÍ PŘINÁŠÍ NOVÉ PROBLÉMY!!!!
Re: PŘEVODOVKA T-4K-10-C
něco podobne mi to take děla jen na trojce a při zatěži a je se zapnutym zadkem když ho vypnu v zadu tak je ticho a kardan se toči.tak jestly nebude ojeta hruška na zapinani zadni skřine.
tak co chlapi poradíte nam coto muže dělat na hrušku sem koukal taje ok a žeto děla jen na trojce při zatěži poradte nam mechanici.
- PRAKTIK
Tie vybracie može spôsobyť rôzny priemer pneumatik keď su predne viac zodrate .
tak toje skusim přeměřit,ale když jedu na 4 aje zatižena tak je ticho.no asi to bude ořišek nato přijit.dik praktik.
Přikláněl bych se k ruznemu pruměru gum.mam sjete zadni pneu a při zapnuti zadni napravy to od trojky huči.na zkoušku jsem dal na zapujčku na jednu jizdu pneu od seouseda se stejnym pruměrem a nehučelo to.
tak sem měříl pneu zadni i přední pneu a rozdíl mezi přednima a zadkem je 5mm.zadek má 740mm a předek735mm. tak asi já budu mít problem někde v předních střevech a nebo žeby to stačilo aby to dělalo ten rachot
- PRAKTIK
Stačilo
hmm no známy ma ojete zadni a na předku má nové a nic muto neděla jen malinko škrundá ale abyto vybrovalo jako když zubove kola nemaj vuli v modulu a šli natvrdo.takový zvuk skoro mam já.tak nevim
- scuril
mě se to na ty pneu nezdá-na poli na měké hlíně ti to dělá taky? Zkus s tím vjet na led,teď je celkem zamrzlý
na hlině to děla jen když jedu do kopce a tahnu vlečku s dřivim ale jakmile přestane tah tak to stichne.s ledem bude problem nejsou tu žadne louže jen rybniček obecni ale tam raději nepojedu abych nahodou se nepropadl a neutopil to.
- PRAKTIK
Snaď ešte niekto poradi vydrž
asi zkusim napsat peťovi tk ten je nato machr tak snad bude zhruba vědět co je přičinou toho tvrdeho zvuku abyto nakonec nedělal zadni dif a nepřenašel ten zvuk přes tunel do předu.
- scuril
nebude to teda dělat vymlácený mosazný pouzdro u diferenciálu,nebo axiální vůle buď taky u diferenciálu nebo hřídele s ozubením pro poloosu?
pouzdra sou ok tosem koukal když sem pretesnoval a to byto delalo i na 4verku a to nedela.