palo píše:ja som tiez vytrhol tie 3 skrusky nakoniec som cely zaves ucytil v mieste pri portyali cez vikend to nafotim
Nezabudol si na foto.
palo píše:ja som tiez vytrhol tie 3 skrusky nakoniec som cely zaves ucytil v mieste pri portyali cez vikend to nafotim
Toho bych se nebál. Já sem dělal komplet rozborku loni, protože sem musel stočit hřídel v plošině, respektive v litině. Má tam být ložisko 6207, jenomže hřídel nějak zapoměli stočit na potřebný průměr. Měl jsem tam jenom to ložisko 1207 které je před ním. Bohužel jsem udělal osudovou chybu a na utěsnění sem neprozřetelně použil silikon... Samozdřejmě, že se zesychá a netěsní. Nicméně, jak přijde další výplata, tak udělám koplet GO zadku + dodělám zadní uzávěrku.palo píše:bojim sa vecsich zasahov menil som akurat gufera
Ahoj Jirko, silikón ti po roku netesní??? Ja ho mam tiež pomaly rok a všetko tesní pod trakom mám sucho.GeorgTK píše:Toho bych se nebál. Já sem dělal komplet rozborku loni, protože sem musel stočit hřídel v plošině, respektive v litině. Má tam být ložisko 6207, jenomže hřídel nějak zapoměli stočit na potřebný průměr. Měl jsem tam jenom to ložisko 1207 které je před ním. Bohužel jsem udělal osudovou chybu a na utěsnění sem neprozřetelně použil silikon... Samozdřejmě, že se zesychá a netěsní. Nicméně, jak přijde další výplata, tak udělám koplet GO zadku + dodělám zadní uzávěrku.palo píše:bojim sa vecsich zasahov menil som akurat gufera
Jirka
Je tam jenom univerzální silikon a i když to jenom někde trochu prosakuje, tak se mi to moc nelíbí. Radši koupím nějakej sajrajt v tubě do pistole, kterej je na to určen a bude to snad lepší.peťo TK píše:Ahoj Jirko, silikón ti po roku netesní??? Ja ho mam tiež pomaly rok a všetko tesní pod trakom mám sucho.GeorgTK píše:Toho bych se nebál. Já sem dělal komplet rozborku loni, protože sem musel stočit hřídel v plošině, respektive v litině. Má tam být ložisko 6207, jenomže hřídel nějak zapoměli stočit na potřebný průměr. Měl jsem tam jenom to ložisko 1207 které je před ním. Bohužel jsem udělal osudovou chybu a na utěsnění sem neprozřetelně použil silikon... Samozdřejmě, že se zesychá a netěsní. Nicméně, jak přijde další výplata, tak udělám koplet GO zadku + dodělám zadní uzávěrku.palo píše:bojim sa vecsich zasahov menil som akurat gufera
Jirka