PŘEVODOVKA T-4K-10-C
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
Re: PŘEVODOVKA T-4K-10-C
neměnil jsi nahodou ozubene kolečka?
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
tato jak ti mysliš s těma kolečkama měto take zajimá take mam ten problem.
-
sten píše:tato jak ti mysliš s těma kolečkama měto take zajimá take mam ten problem.
to je zajimava myšlenka!!! ja ne ale mohl někdo něco měnit předemnou traktor je 68rok a ja ho mam 3 roky ale to by asi dělalo i na rovině ne jen pri zatiženi
KAŽDÉ NOVÉ ŘEŠENÍ PŘINÁŠÍ NOVÉ PROBLÉMY!!!!
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
...ešte by som zvažoval možnosť v nepresnosti zaindexovania prev. stupňa. Cez radiacu kulisu v tvare ,,H,, sa vyberá zo záberu prevodový stupeň č.2 a prechádza sa kulisou do záberu trojkového dvojkola.Na sekundárnej hriadeli sú z čela dva šróby, tie vlastne držia axiálne zaistenú sekundárnu hriadel.Keď su tie šroby volné môže sa tam niečo šprajcovať.
Ujo, odveziete ma na traktore?
-
peťo TK píše:...ešte by som zvažoval možnosť v nepresnosti zaindexovania prev. stupňa. Cez radiacu kulisu v tvare ,,H,, sa vyberá zo záberu prevodový stupeň č.2 a prechádza sa kulisou do záberu trojkového dvojkola.Na sekundárnej hriadeli sú z čela dva šróby, tie vlastne držia axiálne zaistenú sekundárnu hriadel.Keď su tie šroby volné môže sa tam niečo šprajcovať.
no je pravda že jak jsem to koupil tak na kulise řazeni na hoře v tom tvaru H vlastně nebyli ty packy co to zozděluji ty rychlosti udělal jsem je nove je možne že je mam křive tak to děla ten problem??
KAŽDÉ NOVÉ ŘEŠENÍ PŘINÁŠÍ NOVÉ PROBLÉMY!!!!
- scuril
Tak tohle jsem ještě vyštrachal-dotaz od Hafiho uplně dole : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=30
tak ja ty dva šroubky sem dělal nedavno dal sem je projistotu na lepidlo na zajišteni šroubu v zavitu.tak pochybuji žeby se mě znova povolily.ale zjistilsem,že když sem byl včera i v sobotu pro dřevo tak mito vubec nerezonovalo,jen občas byli slyšet zuby jak zaškrundaly.tak nevim,asi se dostatečně neohřal olej v převodovce aje husty tak uvidim až bude teplo coto bude dělat,tak moc dik za vaše užitečne poznatky.dik sten.