Spojka na MT8-050
Spojka na MT8-050
Zdravíčko, mám tento malotraktor, na púodzim jsem vyměnil gumičky jak ve spojkovém prasátku, tak i ve spojkovém válci. Vše bylo docela rezavé a tak oprava pomohla je na na chvilku. Poraďte prosím, kde sehnat tyto věci nové. Traktor se mi ještě vyhodit nechce. Díky
- Vinea 30Hp Comfort
Re: Spojka na MT8-050
A co takhle trochu hledat? viewtopic.php?f=21&t=5430vita123 píše:Zdravíčko, mám tento malotraktor, na púodzim jsem vyměnil gumičky jak ve spojkovém prasátku, tak i ve spojkovém válci. Vše bylo docela rezavé a tak oprava pomohla je na na chvilku. Poraďte prosím, kde sehnat tyto věci nové. Traktor se mi ještě vyhodit nechce. Díky
Jinak pokud máš poblíž nějakou mototechnu, stačí to tam donést a oni už poznají, z čeho to je. Aspoň tedy u nás na Kladně.
Naposledy upravil(a) _luky_ dne stř bře 24, 2010 9:46 am, celkem upraveno 1 x.
ano aj pomocny aj hlavny valec je zo škody 1203orly píše:Spojkový válec je ze Š1203.
ten hlavny valec sa pouzival aj na liazke
pred zimou som ich tiež obidva vymenil za nove
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
Nazdar.
Je pravda,že pasuje aj spojková lamela zo Š1203.Neviete niekto potvrdiť?
Mám na mysli motor 2S90A.
Tu je foto origo lamely Š1203/D200/.
Je pravda,že pasuje aj spojková lamela zo Š1203.Neviete niekto potvrdiť?
Mám na mysli motor 2S90A.
Tu je foto origo lamely Š1203/D200/.
Zdravím, mám dotaz také ohledně spojky na MT8 050.
Píská mi spojkový ložisko ( při sešlápnutí sp. pedálu pískání skončí ). Chtěl bych ho promazat a nebo seřídit přítlačny packy ,ale abych nemusel sundávat motor. Koukal sem na to a k okenku je přístup jako k penězům a ještě je přinejtovaný. Asi bude nelepší sundat nadrž i s držakama blatniků ,aby tam byl nějakej přístup. A tak se chci zeptat jestli ste to někdo už dělal a nebo na to poradit nějakej figl.Díky.
Píská mi spojkový ložisko ( při sešlápnutí sp. pedálu pískání skončí ). Chtěl bych ho promazat a nebo seřídit přítlačny packy ,ale abych nemusel sundávat motor. Koukal sem na to a k okenku je přístup jako k penězům a ještě je přinejtovaný. Asi bude nelepší sundat nadrž i s držakama blatniků ,aby tam byl nějakej přístup. A tak se chci zeptat jestli ste to někdo už dělal a nebo na to poradit nějakej figl.Díky.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To by snad mělo jít namazat bez rozdělání ne. Bývala na tom víčku trubička přímo až k ložisko právě na namazání,ale tady na tom strojku jsem to ještě nezkoumal,takže nevím jestli to jde či ne. Ukaž nám svoji O5Oku
vypadá velice pěkně ![8) 8)](./images/smilies/048.gif)
![:friends: :friends:](./images/smilies/070.gif)
![8) 8)](./images/smilies/048.gif)
Přidávám pár fotek se štípačkou od švagra a s navijákem od Vinca. Lak je trochu olezlej ,protože má studenej odchov. Jo ještě jeden dotaz, při dalkovej (asi 8km) jako kdyby si přibrždoval (brzdy jsou volné) po chvily se to rozejde , ale nesetkal ste se nekdo s tím. Díky.kroča4 píše:Zdravím, mám dotaz také ohledně spojky na MT8 050.
Zdar chlapi.Dělám spojku na MT8-050 Slavia dvouválec.
má tam být 200mm průměr lamely nebo 190mm průměr lamely?
Koupil jsem lamelu na Škoda 1203 200mm prúměr,drážky OK,
tato lamela má vysoký střed nedoléhá na setrvačník,
opírá se o střed setrvačníku,
máte s tím někdo zkušenost?
Na přítlačák jde dobře otočit nelze.
Ještě otázka,jde na tento traktor sehnat dokoupit servořízení?
Díky zdravím všechny.
má tam být 200mm průměr lamely nebo 190mm průměr lamely?
Koupil jsem lamelu na Škoda 1203 200mm prúměr,drážky OK,
tato lamela má vysoký střed nedoléhá na setrvačník,
opírá se o střed setrvačníku,
máte s tím někdo zkušenost?
Na přítlačák jde dobře otočit nelze.
Ještě otázka,jde na tento traktor sehnat dokoupit servořízení?
Díky zdravím všechny.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Servořízení jde dokoupit a dodělat určitě,ale bojím se se nedoplatíš. Zkus kontaktovat firmu WISCONSIN ENGINEERING
http://www.wisconsineng.cz
Ty se zabývají výrobou nastupců těchto traktorů. A asi se tím budou zabývat i další firmy
http://www.wisconsineng.cz
Ty se zabývají výrobou nastupců těchto traktorů. A asi se tím budou zabývat i další firmy