Dobry den Mam trivalec 34hp mt8 150.32 a pri seceni travvy celni bubnovou sekackou 120cm zaber mi zacina voda varit v chladici. pak musim stat a cekat az se voda zchladi. chladic se taky pritom zanasi pylem a musim to cistit. nevite jak to vyresit aby mi to nedelalo? nemate s tim nekdo zkuswnost.
dik moc
Voda se ari v chladici
Re: Voda se ari v chladici
Před sekáním pokaždé vyfoukej chladič. Víc se toho asi vymyslet nedá.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
Já musel koupit nový chladič byl uplně zarostlý, vyplachoval jsem ho kyselinou jedině ještě rozletovat a vyčistit trubičky tedy pokud to není jiná závada, např. termostat opačně vrtule prasklá hlava těsnění atd...
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
-
Jo to je taky možnost pořádně vyfoukat nebo vypláchnout hadicí chladič z venku, ne jen ho obrat od pyluBritt píše:Před sekáním pokaždé vyfoukej chladič. Víc se toho asi vymyslet nedá.
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
Udělej si před chladič vyndávací rámek s jemnou sítí (co se dává proti hmyzu do oken). My jsme to tak měli na 5211, která v mulčovači taky neměla daleko k vaření... Síťku i během sečení vyndáš, vyklepneš, chladič je pořád čistý
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz