hlava 2s90a
Re: hlava 2s90a
V Hradci ti udělají za stejné peníze výbrus a dostaneš nové písty s kroužkama v ceně.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Tam jsem volal a výbrus za 800 jeden válec a písty nemaj, tak na zakázku 2000 za jeden
To se mi nezdá, přeloni mě to dělali. Brusírna Lopaur, adresa: Bieblova 566/5, 500 03 Hradec Králové, telefon:416 782 182
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
jo to jsou oni. Dneska u mě byl kámoš a koukal na to a myslí si že to na výbrus ještě není, že ten olej ubejvá kolem gufer ventilů a když vyměním stírací kroužky, tak by to mělo pomoct. A nevíte někdo kolik má bejt mezera na pístním kroužku?
Tak mezera na kroužcích je 0,7mm, tak na výbrus kašlu, akorát jsem dal nový stírací kroužky a když jsem v tom byl, tak jsem rozebral celej traktor, protože na plošině byly vůle, takže jsem jí ovařil a osoustružil a je jako nová. Když jsem dělal hydraulický řízení, tak se to dělalo narychlo a bylo to sfušovaný, tak jsem udělal novej kloub a čepy na pístnice
- barton.marek
zdravim můžu se zeptat jaký kroužky jsou na pístech když ještě nebyl dělán výbrus? měřil jsem tlaky v motoru a jeden válec je v pohodě a druhý ani ťuk a žere to olej tak si mylsím že to bude kroužkama.. motor 2s90a
Zavolat do slav servisu, tam poradí. Jestli to žere olej, tak to bude kroužkama. Chce to rozdělat a omrknout to, jaká je mezera na kroužkách a jestli bude v normě, tak vyměnit stírací a pomůže to dost. Ale když nejsou na jednom válci tlaky, tak jestli nemáš ještě podpálený ventily, nebo to nefouká pod hlavou
Ahojte!
Teoretická otázka:
Dal by sa vložiť nejaký "O" krúžok na hriadeľ dekompresora na miesto kde prechádza cez hlavu valca?
Zbadal som že na tomto mieste mi pľuje mot.olej ktorý následne zteka na výfuk!Nová hlava valca je dosť drahá!Nerád by som ju menil.
Ďakujem za odpovede!
Teoretická otázka:
Dal by sa vložiť nejaký "O" krúžok na hriadeľ dekompresora na miesto kde prechádza cez hlavu valca?
Zbadal som že na tomto mieste mi pľuje mot.olej ktorý následne zteka na výfuk!Nová hlava valca je dosť drahá!Nerád by som ju menil.
Ďakujem za odpovede!
Otázka vyriešená! "O" krúžok nájdený!ondrejb píše:Ahojte!
Teoretická otázka:
Ďakujem za odpovede!