barva
- Martin-SVK
- Martin-SVK
Re: barva
červená šípková sa používala na zetory ak sa dobre pamätám
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
-
Také sem hledal ve vzorníku RAL červeň šípkovou,ale nelíbila se mi ani jedna ze 4 nalezených,použil sem proto RAL 3020
-
To by bylo dost vidět,tak odloupni kousek laku a podle toho si nech namíchat,fotky mám ve vlákně
-
Tu barvu mám míchanou v prodejně kde míchá i autolaky a vzorníků tam měl hromadu,tu šípkovou červenou sem našel asi 8 krát,ale žádná se mi nelíbila,tak sem dal tuto
Tak mám velké dilema. Dnes jsem byl za kolegou lakýrnikem a klasické laky už skoro nemíchá protože je dneska všechno v metlíze takže zatím neví, jestli má potřebné pigmenty. Deci stojí 160kč a to potřebuju stříknout celé zadní blatníky a opravit přední. Kolik barvy bych potřeboval na celé TK pouze vrchní strana (líc), zespod by to zůstalo? Dneska jsem porovnával odstín na zetoru a ten je mírně tmavší. Barva na zetor se prodává v plechovkách na netu.
Mrkni tady na foru na nějaké témata zabývající se dvanáctkama.... je tady minimálně jedna, co je nastříkaná do pěkných barev.... třeba bude dotyčný vědět... Nebo mě pak napadá Chobotek... ten by taky mohl vědět.HAD píše:Nazdar,strašně se omlouvám,že lezu do tématu.Ale nechci zakládat nové vlákno.Nevíte nahodou někdo kod bledě modré barvy na staté TK 10-14?Děkuju.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Na Mtčko sem bral 1,5 kg červené acetonky,mám to ale stříknuté komlet dvakrát,včetně závaží a kasliků zevnitř,