ŽT-152
- lanik.jirka
- Kontaktovat uživatele:
ŽT-152
Tady dávám pár fotek z generálky žačky =)
Naposledy upravil(a) lanik.jirka dne čtv úno 10, 2011 7:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: ŽT-152
Generálka farbou? Ale inak pekné.
No tak na takovém stroji moc kromě barvy není, takže proč ne. A ta je dost důležitá, jak to začne jednou rezavět To není traktorToreto píše:Generálka farbou? Ale inak pekné.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
V poriadku Len to mohol natret najprv zakladovkou by mu to dlchsie vydrzalo ta vrchná farbaTom píše:No tak na takovém stroji moc kromě barvy není, takže proč ne. A ta je dost důležitá, jak to začne jednou rezavět To není traktorToreto píše:Generálka farbou? Ale inak pekné.
- lanik.jirka
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové pro upřesnění....žačku jsem natíral barvou 2v1 tudíž základ+povrch....a krom nátěru jsem dal nové ložiska,hlavu,lano....takže tak....=)
- Martin_TDi
Dobrá práce, tak ať Ti žačka dobře slouží!
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Som nový majiteľ TK a prikúpil som aj ŽT-152. Podľa predajcu nebola ešte v prevádzke, mala aj namontovanú krabicu s príslušenstvom. Ale nebol k nej návod na použitie. Teraz ju obzerám, postupne čistím a snažím sa rozhýbať jednotlivé časti. Prekvapilo ma pri pokuse o vybratie lišty, že je nastavená tak, že medzi spodnými prstami a hornými trojuholníkovými nožmi je medzera asi 1,5 mm. Normálne nožnice by tak nestrihali. Predpokladám, že lištu od náhonu uvolním po vybratí závlačky a vytlčeni hrubej osky, ktorú som momentálne zalial brzdovou kvapalinou aby povolila hrdza.
Za radu ďakujem.
Za radu ďakujem.
Mezera tam být musí, jinak by se ta lišta v těch prstech nepohybovala. Jde o to, aby mezera nebyla moc velká, pak to nebude sekat ale žvýkat. Tady k té lištovce něco je, http://www.minitraktorcz.nm.ru/14.html , pokud neovládáš ruštinu, tak doporučuju Google překladač. Pokud máš jako prohlížeč Google Chrome, tak ti to přeložení nabídne automaticky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ďakujem, medzeru meniť nebudem, je zrejme nastavená z výroby. Stránku si podrobnejšie prečítam. Kosačku postupne po blokoch rozoberám. Niekto sa ju už snažil rozhýbať hrubým spôsobom údermi do veľkého ozubeného kolesa, ohol aj páku radenia do záberu. Všetko čo bolo pri zemi bolo zahrdzavelé. Reťaz som zhodil a až potom išlo ťažko pootočiť hlavným hriadeľom. Snažím sa rozhýbať zubovú spojku. Brzdová kvapalina sa mi na podobné veci už osvedčila. Najväčší problém prečo to nejde rozhýbať je v tom, že od výroby neboli maznice namazané. A niekde sa dostala aj zem nastriekaná dažďovými kvapkami.Rok výroby 1990 ČSFR, anglické nápisy - vyzitka a hamba z Komárna.
Dúfam, že to rozhýbem, do júna času dosť. Kde nepomáha hrubá sila pomôže čas, rozmýšlanie, kamaráti ... Ahoj.
Dúfam, že to rozhýbem, do júna času dosť. Kde nepomáha hrubá sila pomôže čas, rozmýšlanie, kamaráti ... Ahoj.
- vilomino
ja som použil WD 40 a zabralo to vždy. Rozoberal som pumpu na studni 30 rokov nepoužívanú, myslel som , že ju vyhodím, ale kamarát poradil WD40 a pumpa fachčí ďalších 15 rokov.
Moja duša bude chorá, pokiaľ budem bez traktora.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Nevite kdevby se dala sehnat rezevni lista na tuhle sekacku? Pripadne zda by nekdo nemel navic?
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
- exot
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem na aukru sehnal návod na ŽT-152 byl by zájem?
Ahoj,měl bych zájem
- exot
- Kontaktovat uživatele:
nafotim a hodim na ulozto
A dej ho prosim tě i do manuálů.exot píše:nafotim a hodim na ulozto
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.