Tak už jsem členem tohoto vlákna povedlo se mi ukroutit hřídel,tak jsem se dal na rozebírání rotavátoru rozebral jsem převodovku u ukroucené hřídele, no montáž s výroby je hrozná všechny gufera jsou špatně nasazená a O kroužek úplně někde jinde, sice je z roku 1989 tak byl málo užívaný ještě je barva na motyčkách,abych se vrátil k tématu hřídel novou zatím nebudu kupovat nechám si u soustružníka udělat část nové hřídele tu spojím se starou hřídelí
pomocí šroubu, který bude plnit funkci proti přetížení hřídele, šestihranný unašeč motyček opatrně odbrousím, abych získal místo trochu ho posunu dál.
Původní hřídel je hodně zeslabená a kvalita železa taky nic moc proto se ukroutila, půdu mám písčitou nerotuji moc hluboko.
Umístění převodovky není moc dobře vyřešené, proto budu dělat dodatečný ochranný kryt proti vniku půdy a stébel k těsnění hřídele.
Ukroucená hřídel u KYR 100 - kde koupit?
Re: Ukroucená hřídel u KYR 100 - kde koupit?
Ten kolík bych tam nedával. Při takové námaze a kopancích to není schopen vydržet. Zavař to natvrdo.
Dobrý deň...
Mám jednoduchú prosbu a nechcem kvôli tomu zakladať novú tému.
Kúpil som rotavátor KYR 100A ale bez toho trojuholníka, čo je na obrázku:
http://postimg.cc/image/3nyfaborj/
Chcem sa opýtať, či by bol niekto ochotný ho obkresliť na A4, oskenovať a poslať mi to na mail. Viem si to dať vyrobiť, ale nikde neviem nájsť rozmery. Nemusí to byť pekné, stačí to dookola očmárať a vykrúžkovať diery.
skodovkovy@centrum.sk
Budem vďačný...
Mám jednoduchú prosbu a nechcem kvôli tomu zakladať novú tému.
Kúpil som rotavátor KYR 100A ale bez toho trojuholníka, čo je na obrázku:
http://postimg.cc/image/3nyfaborj/
Chcem sa opýtať, či by bol niekto ochotný ho obkresliť na A4, oskenovať a poslať mi to na mail. Viem si to dať vyrobiť, ale nikde neviem nájsť rozmery. Nemusí to byť pekné, stačí to dookola očmárať a vykrúžkovať diery.
skodovkovy@centrum.sk
Budem vďačný...
TZ4K14
MT8 132.2
MT8 132.2
-
Máš ho v tématu "Práce s rotavátorem KYR 100" hned na první nebo druhé stránce
Co nejde urvat silou, jde ještě větší silou. Co upadne, to tam nepatří......