ans-151
ans-151
Tak jsem vyměnil NSN za ANS-151 sice s doplatkem ale šlo to
Již jsem ho začal léčit, aby byl použitelnej,tak má nový gumy,novou el. světla kolečko a pístní tyč.Ctěl bych ho vytunit na otvírací bočnice a vysunovací čelo a sloupky,aby šlo udělat plato.Nemá někdo foto otvíracího ansu?Nevím jaký použít karháky,abych nezvětšil šířku,jinak už bych neprojel brankou.
Taky se mi nelíbí tak vysoko oje (vyráběli to snad za zetory??),nedá se překročit.Tak asi by pomohl nějaký mezikus na oje, aby korba a oje zůstali rovnoběžně.(Musím něco vymyslet).To měl NSN lepší.Jenže pístnice zůstane asi třetinu vysunutá
No a ještě poprosím jestli někdo nemá tip na brzdový lanka a zetorácký zástěrky,tedy jen ten plast né origo s držákama za 500kč.
Již jsem ho začal léčit, aby byl použitelnej,tak má nový gumy,novou el. světla kolečko a pístní tyč.Ctěl bych ho vytunit na otvírací bočnice a vysunovací čelo a sloupky,aby šlo udělat plato.Nemá někdo foto otvíracího ansu?Nevím jaký použít karháky,abych nezvětšil šířku,jinak už bych neprojel brankou.
Taky se mi nelíbí tak vysoko oje (vyráběli to snad za zetory??),nedá se překročit.Tak asi by pomohl nějaký mezikus na oje, aby korba a oje zůstali rovnoběžně.(Musím něco vymyslet).To měl NSN lepší.Jenže pístnice zůstane asi třetinu vysunutá
No a ještě poprosím jestli někdo nemá tip na brzdový lanka a zetorácký zástěrky,tedy jen ten plast né origo s držákama za 500kč.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: ans-151
Dobrá soupravička
Taky bych nějaký za normální peníz koupil .... gratuluji .
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pěkně naloženo jak se to řídí máš tam periskop nebo vepředu kameru
Když jedu álejí,tak se dívám jen nahoru,když jede policie,tak dolu, zbytek po paměti a když bloudím, tak vykouknu do strany
Jinak dík za pochvaly.Řítí se to dobře a řídí se to jak praga V3S
Jinak dík za pochvaly.Řítí se to dobře a řídí se to jak praga V3S
Pěkné ANSko. ANS bylo vyráběno primárně za MT8 050, tam bylo počítáno s tím, že se vlek vozí v ramenech, které jsou vytažené nahoru a zajištěné. U TK bylo počítáno s tím, že bude vlek v rámovém závěsu v nejnižší poloze ramen. Být Tebou, tak se za měsíc jedu podívat do Brna na Tech Agro, tam bude inspirace až až. Těch druhů karháku je hodně, určitě najdeš způsob, tak to zajistit, aby nevyčuhovaly doboku.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
tak to nema chybu,vypada to fakt suprove to ansko je moc pekny,mas k nemu papiry.
Díky moc, jen technický list.Stačí to pro policii,nebo musím mít klasický technický průkaz??
-
bylo jen technické osvěčení
A stačí to s pojištěním?
-
štítek na káře,osvěčení a zelená karta a mělo by to stačit
Minulý týden jsem ANS 151 prodal.za 17tis.se stitkem tech.osvedcenim.
Nebylo by foto stavu vleku a toho osvědčení?
Za kolik si ji pořidil?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14