G.O.Mt8-065
Re: G.O.Mt8-065
Tak gratulujem a prajem vela zdaru pri opave
Já myslím, že když se mu trochu pověnujete, ještě nadělá hafo práce
Tak ať se daří!!
Tak ať se daří!!
preju dobry vecer,pravidelne sleduju vase temata a mate krasne traktory.kazdy vecer si udelam chvilku a kocham se.jsem za toto forum moc vdecny,je tady spousta uzitecnych informaci a bezva lidi ktery vzdycky pomuzou poresit nejakej ten problem vsem vam preju at vam vase stroje slouzi k vasi plne spokojenosti.zitra nafotim jak pokracujem na opravach.
Pěkně jste se do toho pustili... Držím palce při opravách
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Pěknej stroj tak hodně mth bez poruch. Pěkný zpětný zrcátko
-
presne tak myslel jsem cepy rizeni.
Bude jak nový Kryt na kardan bude nejjednodušší nechat naohýbat z plechu. Kluci co mají MT8 určitě budou umět poměřit. Chce to jeden čep odmontovat a zajet s tím někam kde se prodávají ND na traktory, případně náklaďáky. Určitě tam najdou takové, aby tam seděly
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
zdravim vsechny,moc prosim o radu vas,kdo vlastnite 050 jestli by jste me nemohl nekdo zmerit prumer vyfukove trubky,a silu steny.moc se me to takto resene libi a chci to vytvorit i na svem trakturku.predem dekuji.
-
moja ma priemer 40mm a hrubka steny je 2mm