TZ-4K-14 od Joža
- Jožo Kovalčík
TZ-4K-14 od Joža
Zdravím . Chcem dať spraviť GO motoru do Prostějova. Dali ste tam už niekto opraviť motor ako ste boli spokojný?
Ďakujem
Ďakujem
Re: GO motoru Slavia 1D90TA
S opravou zkušenosti nemám, ale osobně bych to dal přímo do Napajedel.Myslím si,že by to tam vyšlo možná levněji než v PV.http://www.slav-servis.cz/index.php?page=sluzby
- Jožo Kovalčík
Vďaka za radu.
- Jožo Kovalčík
Ve Slav-servisu jsem kupoval díly do motoru. Bylo to levnější než v Prostějově.
- Jožo Kovalčík
Ja som čítal niekde tu na fóre, že v Prostějove robia generálky na rozdiel od iných lacne, ale rád si nechám poradiť.
Napiš do Napajedel a do Prostějova a zeptej se, na kolik vyjde GO motoru. Pojem GO je přesně specifikovaný, co se mění, takže by rozsah oprav u obou subjektů měl být totožný.
Jinak TK i příslušenství jsou moc pěkné Nechceš pak vlákno přejmenovat na "TZ 4K 14 od Joža" nebo jinak, jak budeš chtít?
Jinak TK i příslušenství jsou moc pěkné Nechceš pak vlákno přejmenovat na "TZ 4K 14 od Joža" nebo jinak, jak budeš chtít?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Jožo Kovalčík
-
Re: TZ-4K-14 od Joža
A jednoválec zatím stačí,uvidíš jaká bude cena,jestli by se nevyplatilo dát rovnou 2 válec
Ty fotky ve sněhu sou letošní?
Ty fotky ve sněhu sou letošní?
- Jožo Kovalčík
Tie fotky v snehu som fotil 7.decembra toho roku. Dvojvalec by bol určite lepší, záhradu máme do kopca a keď treba kosiť jednovalec kosačku do hora nepotiahne, keď je hustá tráva má čo robiť aj dolu kopcom, ale na dvojvalec teraz nemáme.
-
Tak uvidíš až co si řeknou za GO,přeju ať se to podaří
- Jožo Kovalčík
U Šalka stojí 2valec 65 000 kč,- kolko stojí v Napajedlech to neviem skúsim tam zajtra napísať, už som tam raz písal, ale neprišla mi žiadna odpoved.
To je fakt ranec peněz ..... na bazoši inzeruje někdo z Košic kompletně připravený za 1350eur. I s čerpadlem.
http://dom.bazos.sk/inzerat/31478107/mo ... 4k-mt8.php
http://dom.bazos.sk/inzerat/31478107/mo ... 4k-mt8.php
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
- Jožo Kovalčík
Keď by som aj chcel 2valec potom treba viacej vecí prerábať kapota by musela byť dlhšia, trebalo by upraviť ručný plyn a taký tuning sa mi už nepáči som radšej, keď sú veci originál.
Když máš investovat více peněz, tak určitě ne do jednoválce. Otec mého kolegy si nechal předloni dělat někde v Opavě generálku motoru 1D90 a prý platili kolem 40000 Kč. Mě výměna na 2S90A vyšla na cca 20000 Kč. Nebylo to ale hned a najednou. Nějakou dobu jsem to připravoval. Uzrálo to letos, dělal jsem to bez nějakých konkrétních zkušeností, TK mám krátce. Vše vesměs nastudováno tady, mrkni do mého vlákna
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!