Repas TK14 na MT8-132
Repas TK14 na MT8-132
Zdravim panove, takhle vypadal traktorek, kdyz jsme ho dovezli...
Tady zacal kompletni repas TK-14 na MT8-132
Snad se Vam ta masinka libi, delal jsem na tom s tatikem 3mesice.
Neco k traktorku:
Motor 2S90
dvou pistove hydr. rizeni
zadni uzaverka
zaves ma kulove loziska
pneu 7,5x16
Tlama na vlek se prave vyrabi
A jeste nas ceka komplet repas vlecky orig. od jugose.
Tady zacal kompletni repas TK-14 na MT8-132
Snad se Vam ta masinka libi, delal jsem na tom s tatikem 3mesice.
Neco k traktorku:
Motor 2S90
dvou pistove hydr. rizeni
zadni uzaverka
zaves ma kulove loziska
pneu 7,5x16
Tlama na vlek se prave vyrabi
A jeste nas ceka komplet repas vlecky orig. od jugose.
Naposledy upravil(a) holdr dne ned úno 17, 2013 2:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Repas TK14 na MT8-132
A jak vypadá teď? - no, už je tady, skoro jako ten můj.
Skoro, ale me Tesi, ze jsme si to delali sami...Japa píše:A jak vypadá teď? - no, už je tady, skoro jako ten můj.
Ahoj!holdr píše:Skoro, ale me Tesi, ze jsme si to delali sami...Japa píše:A jak vypadá teď? - no, už je tady, skoro jako ten můj.
Záves je kúpený alebo upravený?
Ináč
ondrejb píše:Ahoj!holdr píše:Skoro, ale me Tesi, ze jsme si to delali sami...Japa píše:A jak vypadá teď? - no, už je tady, skoro jako ten můj.
Ináč
Ahoj, upraveny! Salek za nej chce strasny penize A navic si myslim, ze to mam jeste vymakanejsi i s maznici... Delam na NC frezce, takze to pro me neni problem.
- Petis
- Kontaktovat uživatele:
Perfektní práce.
LTK 50 turbo:-)
http://www.youtube.com/user/hfgbnfdn?feature=mhee
http://www.youtube.com/user/hfgbnfdn?feature=mhee
ÓÓÓÓ-ako ti závidím!!!!holdr píše:ondrejb píše:Ahoj!holdr píše:Skoro, ale me Tesi, ze jsme si to delali sami...Japa píše:A jak vypadá teď? - no, už je tady, skoro jako ten můj.
Ináč
Ahoj, upraveny! Salek za nej chce strasny penize A navic si myslim, ze to mam jeste vymakanejsi i s maznici... Delam na NC frezce, takze to pro me neni problem.
Nemohol by si urobiť pár detailov toho závesu????
Co sa týka ceny-śtopro súhlasím!!!!
Dekuji za pochvalu. Jsem rad ze se libi. Vse je delane s laskou a hlavne zadne milimetrove zemedelske vulePetis píše:Perfektní práce.
pěkná prace.sice to asi muselo stat pěknej balik.nove gumy,motor,zad.uzaverka pouze střeva,tu diru sis udělal sam.a origo.hydr.řizeni.tos kupoval od šalka,nebo od machačka s drnholce.a nova kapotaž s blatniky.a nove střeva do převodovky.ale jinak perfekt prace.
Naposledy upravil(a) sten dne ned úno 17, 2013 6:51 pm, celkem upraveno 1 x.
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Asi se budu opičit, ale vypadá jako ten můj a to ho repasovaly přímo u Šálka. Klobouk dolů. Chlapi jste
Jaká je síla materiálu na ten závěs. Dík
V prevodovce je koupene jen nove oz. kolo na rychlejsi trojku, jinak vsechna loziska i gufera jak v predu tak i v zadu nove, kapotas jsem koupil starsi v dobrem stavu, takze jen lak, blatniky jsou nove, diru na zadni uzaverku sam, pneu nove za dobrej peniz a rizeni mam od salka.sten píše:pěkná prace.sice to stalo pěknej balik.nove gumy,motor,zad.uzaverka pouze střeva,tu diru sis udělal sam.a origo.hydr.řizeni.tos kupoval od šalka,nebo od machačka s drnholce.a nova kapotaž s blatniky.a nove střeva do převodovky.ale jinak perfekt prace.
Myslite tu tlamu na vlek? sila je 12mmavula píše:Asi se budu opičit, ale vypadá jako ten můj a to ho repasovaly přímo u Šálka. Klobouk dolů. Chlapi jste
ty gumy sou fakt pekne.ještese zeptam ty koule do zadnich ramen jak hornoch tak dolnich,si převrtal a nalisoval?jasem jetam chtěl taky dat.tak sem sehnal kul.oka s pistnic,ale vnějši kroužek byl moc velkej.jakto maš ty udělane.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pekná práce mužu se zeptat na značku a typ těch pneu? Ty šípy se mi velmi líbí
sten píše:ty gumy sou fakt pekne.ještese zeptam ty koule do zadnich ramen jak hornoch tak dolnich,si převrtal a nalisoval?jasem jetam chtěl taky dat.tak sem sehnal kul.oka s pistnic,ale vnějši kroužek byl moc velkej.jakto maš ty udělane.
Ty kulove loziska maji vnitrni prumer 25mm a venkovni tusim 43mm, prevrtal a nalisoval, jak dole, tak i na hore. vsude mam stovkove vule Vsude nove cepy(matros 15)