Moje repasované MT 8-132.2
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Moje repasované MT 8-132.2
Zdravím všechny příznivce malotraktorků z Agrostroje Prostějov. Před vánocemi jsem tady na foru avisoval, že začátkem tohoto roku budu mít od pana Šálka repasované MT8-132.2 s novým 2 válcovým motorem. Tak už ho mám doma. Vypadá jako nový.
Pár technických dat:
Podvozek vyroben 1992
Dvouválcový motor Slavia 2S95T 25 HP - úplně nový ( 2 roky záruky)
Dvoupístové hydraulické řízení
Pneu 7,50 x 16
Trojcestný ventil u pístnice na zvedání vlečky
Zadní závěs DZZ - 520 ( s kuličkama na konci ramen)
Počítadlo Provozních hodin
Spínač brzdových světel
Na traktůrek kromě motoru 1 rok záruky
Nové technické osvědčení
Teď nějaké to foto.
Detail na trojcestný ventil u hydrauliky
Hydraulické řízení
Palubní deska
Počítadlo provozních hodin
Pohled na motor
Rozměr pneumatiky
Pár technických dat:
Podvozek vyroben 1992
Dvouválcový motor Slavia 2S95T 25 HP - úplně nový ( 2 roky záruky)
Dvoupístové hydraulické řízení
Pneu 7,50 x 16
Trojcestný ventil u pístnice na zvedání vlečky
Zadní závěs DZZ - 520 ( s kuličkama na konci ramen)
Počítadlo Provozních hodin
Spínač brzdových světel
Na traktůrek kromě motoru 1 rok záruky
Nové technické osvědčení
Teď nějaké to foto.
Detail na trojcestný ventil u hydrauliky
Hydraulické řízení
Palubní deska
Počítadlo provozních hodin
Pohled na motor
Rozměr pneumatiky
- Vinea 30Hp Comfort
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje repasované MT 8-132.2
Jo, jo sloužit bude. Ale už teď má svoje malé mouchy.
Mám problémy s plynovým bovdenem a spojkovým pedálem. Jakmile zatočím do prava a vymáčknu spojku, tak se bovden zachytí za spojkový pedál a když si toho člověk nevšimne a pustí spojku, tak se nečekaně zvýší otáčky.
Dál se chci zeptat, těch co mají podobný model. Jak funguje přidání paliva při studeném startu. Na starým TK to byl takový čudlík na čerpadle. U tohoto nového mě bylo letecky řečeno, že se to aktivuje pomocí zdechacího ovladače. Jak to tedy je.
Mám problémy s plynovým bovdenem a spojkovým pedálem. Jakmile zatočím do prava a vymáčknu spojku, tak se bovden zachytí za spojkový pedál a když si toho člověk nevšimne a pustí spojku, tak se nečekaně zvýší otáčky.
Dál se chci zeptat, těch co mají podobný model. Jak funguje přidání paliva při studeném startu. Na starým TK to byl takový čudlík na čerpadle. U tohoto nového mě bylo letecky řečeno, že se to aktivuje pomocí zdechacího ovladače. Jak to tedy je.
-
Ten bovden protáhni pod sloupkem řízení. Na levé straně palubky budeš mit takový táhlo,za něj vemeš,chvíli točíš potom pustíš a už jen máš přidaný plyn a motor chytí,takto sem startoval 2s 90. Káru budeš tahat v ramenou?
Pri tom startu zatahnes za packu chcipaku,tim se aktivuje cudel na cerpadle,prida davku paliva.Pak das cca pul plynu a statrujes.Jak ja statruju a neche mi chytit tak jak točim motor tak jeste zatahnu za packu a chyti hned.avula píše:Jo, jo sloužit bude. Ale už teď má svoje malé mouchy.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Vlečku budu táhat jako na starém v ramenách. Aspoň zatím. Viděl jsem i možnost přidělat závěs na pevno k té zadní desce, ale to zatím dělat nebudu
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nádhernej kus Prozradíš nám cenovku??? Ma co ho budeš mít,máš políčko,nebo jen do dopravy??? S tím startováním už jsem to slyšel kolikrát,a i několikrát jsem to zkoušel,ale nevidím rozdíl,když startuju bez páčky. Já jednou zatáhnu za páčku,tím se dá čudl,a startuju,když nechytne na poprvé,akci opakuji. Nevím zda čudl třeba po dvou otáčkách nevyskočí,pak by držení páčky mělo smysl. Ale tento motor to má možná jinak čudla asi má,jen se nemačká ručně,ale právě tou páčkou, Doufám že nás budeš zásobovat fotkama z akcí Ať slouží a jsi spokojen
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný MTčko ať slouží
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Cena 183000 Kč. Bude sloužit k obhospodařování políček a k dopravě materiálu z toho políčka a zpět. Já ho jen obsluhuji. Polnosti kolem 1 ha má moje mamča. Ona má takové malé hospodářství. 3 kravičky, nějaký ten králík, nebo prasátko. Ty momentálně nejsou. V sobotu byla zabíjačka. Pak dále slepice.
- PRAKTIK
To už hej nech služi k spokojnosti.
- Martin_TDi
Nádherně zrepasovaný kus!!! Ať dobře slouží ! Mohl bys mi vyfotit ruční brzdu včetně táhel pod traktorem?
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Mám ještě takový dotaz. Pokusil jsem se namalovat schéma jak mám zapojené řízení přímo od p. Šálka z Agroservisu.
A ptám se odborníků. Co se stane, když hydrořízení zapojím tak, jak je namalováno na druhém schématu.
Zkusím si odpovědět. Budu potřebovat vícekrát otočit volantem, aby mě zatočil traktůrek než u toho originálního zapojení?
Prosím potvrďte, nebo vyvraťte moji doměnku.
A ptám se odborníků. Co se stane, když hydrořízení zapojím tak, jak je namalováno na druhém schématu.
Zkusím si odpovědět. Budu potřebovat vícekrát otočit volantem, aby mě zatočil traktůrek než u toho originálního zapojení?
Prosím potvrďte, nebo vyvraťte moji doměnku.