Libčova MT8 050
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Libčova MT8 050
Tak jsem se konečně rozhoupal založit si svoje vlákno.Tak to začalo a po půl roce skončilo.Myslím si že se celkem povedl neee???
Re: Libčova MT8 050
JJ máš to pěkný, spousta času a peněz, aby se to takle vymazlilo
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Postupně budu přidávat.Dají se nějak hromadně zmenšit fotky abych nemusel každou zvlášť????
Človeče, to musela byt hromada hodin práce... Víme o čem mluvíme... Jinak to vypadá opravdu slušně... Hlavně ať slouží bez poruch...
- libča
- Kontaktovat uživatele:
jjjj máš pravdu ani nemluv ale kdo si hraje nezlobídomeček píše:JJ máš to pěkný, spousta času a peněz, aby se to takle vymazlilo
To máš ruční brzdu ovládanou hydraulicky? A ty ofuky skla co máš v horním krytu, bereš vzduch z venku nebo jak?
- libča
- Kontaktovat uživatele:
to byla......ale to vám nemusím říkat sleduji každy den Vaše téma taky jsem tak bojoval, ale bohužel sama samotinkáááPat&Mat píše:Človeče, to musela byt hromada hodin práce... Víme o čem mluvíme... Jinak to vypadá opravdu slušně... Hlavně ať slouží bez poruch...
Tady máš odkaz na super program na úpravu rozlišení fotek... tak si to stáhni a možeš upravovat hromadně... http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ ... [oz]=6.0.4
- libča
- Kontaktovat uživatele:
ta pačka na ty brzdy to je polobrzda jak to bylo u Zetoru 30 zabrzdím si každy kolo zvlášť a ty ofuky tam je ventilátor a rozhaní to v kabině jinak tam mám na topení totoPat&Mat píše:To máš ruční brzdu ovládanou hydraulicky? A ty ofuky skla co máš v horním krytu, bereš vzduch z venku nebo jak?
To máš naftového bufika?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No konečně se s padesátkama roztrhnul pytel. Vítej. Hned mám hafo otázek,ne jenom dvě
koukám že máš masku z yukona?? I já mám tu samou,nafoť mi prosím jak to máš přidělané,zevnitř,zvenku,jestli jsi masku musel nějak upravovat,a tak. Já ji tam nemůžu nijak dopasovat,musí se asi vyříznout kvůli tomu otvírání vrchního deklu a i drřáky těch bočních plechů překáží. Tak budu rád za každou radu. A světla koukám máš padesátkový co???? Já furt přemýšlím,zda koupit origo yukon,nebo dát tyhle,nic jim není. Jak je máš přidělané do amsky??? Díky moc zatím,a dost dobrá mašina
koukám že máš masku z yukona?? I já mám tu samou,nafoť mi prosím jak to máš přidělané,zevnitř,zvenku,jestli jsi masku musel nějak upravovat,a tak. Já ji tam nemůžu nijak dopasovat,musí se asi vyříznout kvůli tomu otvírání vrchního deklu a i drřáky těch bočních plechů překáží. Tak budu rád za každou radu. A světla koukám máš padesátkový co???? Já furt přemýšlím,zda koupit origo yukon,nebo dát tyhle,nic jim není. Jak je máš přidělané do amsky??? Díky moc zatím,a dost dobrá mašina
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec Milhauss to jsi byl stejně ty co jsi mě dokopal, abych založi své téma tak je tady.Co se tyče masky, tak ta se musí celá upravit (ořezat) a pěkně napasovat.Je přidělaná normalně na těch pružnejch plechách jak ta origoš.Jinak světla jsou udělány, tak že jsem tam udělal takovej plech ten jsem přišrouboval k masce a do něj jsem vyřezal díry na světla.Milhauss píše:No konečně se s padesátkama roztrhnul pytel. Vítej. Hned mám hafo otázek,ne jenom dvě
- libča
- Kontaktovat uživatele:
jjj bufet je na naftuPat&Mat píše:To máš naftového bufika?
pekne si si ho porobil, klobuk dole ked si na to bol sam, pofot ako tam mas dorobeny ten ventilator na ofukovanie okna , to okno sa mi v zime stale rosi
Naposledy upravil(a) matto dne čtv úno 09, 2012 7:59 pm, celkem upraveno 1 x.
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Tak vypadala budka když jsem to dovezl jak vypada teď to vidíte.
Naposledy upravil(a) libča dne čtv úno 09, 2012 8:01 pm, celkem upraveno 1 x.