Moje MT8 050 z Čejkovic

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Vassek michna

Moje MT8 050 z Čejkovic

#1 Nový příspěvek od Vassek michna »

Zdravim pánové.
Zhruba před 3 týdny jsem si koupil prvního vlastního traktůrka do teď jsem měl se švagrem, ale nedělalo to dobrotu. Koupil jsem si kabrio přímo z Prostějova, ale bohužel tam byly závady a už se semnou nebaví. Tak se to učím a postupně spravuji. Je mi 22 tak životních zkušeností moc nemam 1203 za mě už moc nebyly tak znich jsem taky moc nemohl pochytit...

No,ale o co mi jde. Byly zaseklé brzdy asi to někde dlouho stálo Měl jsem to rozbrane vše jsem rozchodil aj prasatka, ruční brzda mi brzdí úplně super, ale zaboha nemůžu zprovoznit pořádně pedálovou brzdu. Na kopci mi to sotva brzdi jen samotny a to pedal mam zkoro na podlaze a nevim co stím nebo jak to pořádně odbrzdit. Poraď te někdo...

creative

Re: Moje MT8 050 z Čejkovic

#2 Nový příspěvek od creative »

To bylo jeté, stáří a mth? Co tam je za motor, poděl se.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Milhauss »

A co třeba brzdovej válec,není špatnej??? Nebo nějaké uniky kapaliny z okruhu někde. Jinak Vítej a doufám že dáš foto. Už se těším. taky mám 050 chvíli a taky se to učím poznávat. nikdy jsem nic podobného neměl. Jo a stáhni si katalog dílů a návod k obsluze,ten je dost dobrej a hodně z toho člověk pochytí,a seznámí se se strojem. Ať slouží :friends:

creative

#4 Nový příspěvek od creative »

Takže jsem to našel jinde, MT 8-050 cabrio, a je to ojetina a s problémy jsi to i koupil, jinak brzdy se popisovali ve vlákně Pat a Mat GO MT 8-050, to se tam podívej.

Vassek michna

#5 Nový příspěvek od Vassek michna »

No má Něco kolem 1600 mth, ale stav motoru si myslim, že poznam až při zatížení. No ještě altík mě nejel, řekli mi,že je to jen regulatorem, ale byl v tahu stator asi diody tak to jsem si musel popravit. Jinak motor tam mám 2S90A, ale strýc má domá 4 válca, tak by jsem si ho tam chtěl hodit, ale snažím zjistit jaký je rozdíl mezi stabilním a obyč. Myslim na funkčnost jestli i stabilák tam může. Fotky co nej. dodám. Nevim jak se pozn

Vassek michna

#6 Nový příspěvek od Vassek michna »

Tady jsou nějaké fotky je bez zadních kol zrovna se učém sprovoznit brzdy a rovnou to zpravit...
Přílohy
PICT9779.JPG
PICT9778.JPG
PICT9777.JPG

milstav1

#7 Nový příspěvek od milstav1 »

Vassek michna píše:Tady jsou nějaké fotky je bez zadních kol zrovna se učém sprovoznit brzdy a rovnou to zpravit...
To si koupil od Pana Šálka ? pochybuji že by měl takové jednání jinak brzdy hodně odchází brzdovej válev podívej se jesi nemáš prodřené brzdové trubičky

myshootko

#8 Nový příspěvek od myshootko »

Nebol nahodou ten traktor na inzerate na stranke wisconsinu? Zda sa mi, ze to bolo tam
Foton 254

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od Milhauss »

To není od Šálka,to je z wisconsinu,byl za 140 hadrů,že??? Pak prý zlevnili

milstav1

#10 Nový příspěvek od milstav1 »

Milhauss píše:To není od Šálka,to je z wisconsinu,byl za 140 hadrů,že??? Pak prý zlevnili
No tak to jo protože to jednání neodpovídá na pana Šálka fuj to sem rád že sem nezvolil Wisconsin :pistol:

naftak

#11 Nový příspěvek od naftak »

Vassek michna píše:Tady jsou nějaké fotky je bez zadních kol zrovna se učém sprovoznit brzdy a rovnou to zpravit...
Ahoj
Prosím daj viac fotiek ako to vizera keď máš rozobrane brzdy. Aj nejaký detail ak by sa dalo.

Vassek michna

#12 Nový příspěvek od Vassek michna »

Potreboval by jsem poradit. Plánuji taky rízení s posilovačem. U strýca jsem prohrabal barak a nasel tam řízení jedno z vysoko zvyzného vyzíka(asi i svlastním čerpadlem elektro) a potom jeste ursu z liazky nebo tak nejak. Dalo by se něco z těch dvou použít???
Přílohy
Z liasky
Z liasky
PICT9784.JPG
PICT9783.JPG
To je to elektro cerpadlo(asi)
To je to elektro cerpadlo(asi)
PICT9780.JPG
PICT9785.JPG
PICT9787.JPG
Z vozíka
Z vozíka

Vassek michna

#13 Nový příspěvek od Vassek michna »

naftak píše:
Ahoj
Prosím daj viac fotiek ako to vizera keď máš rozobrane brzdy. Aj nejaký detail ak by sa dalo.
Promiň už to mám skompletované. Měl jsem je orzebrané už před 14 dnes jsem je jen Kolem hodiny odvzdušňoval a 3 zpravoval hlavní brzdový válec.

Vassek michna

#14 Nový příspěvek od Vassek michna »

Milhauss píše:To není od Šálka,to je z wisconsinu,byl za 140 hadrů,že??? Pak prý zlevnili
Ne od Šálka není jak pravíš stal 145 a stav nic moc.... je z wisconsinu.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#15 Nový příspěvek od Milhauss »

To je šlupka. Myslel jsem že ti alespoň trochu zlevnili. Bouda k tomu nebyla viď. A je to čistokrevné Cabrio????? Má to ty blinkry nějak divně. A osvědčení k tomu je???

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“