Honzovo TK 12>20
- scuril
Honzovo TK 12>20
Tak jsem taky po letech založil vlastní vlákno,tady je pár fotek na ůvod:
Naposledy upravil(a) scuril dne pon úno 07, 2011 11:26 pm, celkem upraveno 1 x.
- Martin_TDi
Re: Honzovo TK 12>20
Máš to hodně vymakaný stroj! Jen tak dál a držím palce.
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
- scuril
Díky,ale mou prácičku mě dneska zkazil hajnej-každej rok chodíme do lesa cca duben,květen,ale letos to chce mít hotový do konce března kvůli zalesňování,takže konec hraní,dodělat motor,povracet věci a šup do lesa .Naviják,nový uchycení sedačky,padací rám,nová barva na kapotu budou muset počkat na jindy.Jediný co mě ještě čeká je přezutí pneu. Jediný pozityvum na tom všem je to,že když to manželka o tom lese slyšela,dala mě dárek k narozeninám o pár dnů dřív---MAJÁK a ČERVENEJ
mas to moc pekny,. tak az bude hotovo v lese tak to se pak do nej pustis
- scuril
Určitě budu pokračovat na navijáku protože to dřevo nebude poslední letos-zbytek podle času.
tady pár dalších fotek,snad to stihnu do příštího víkendu
tady pár dalších fotek,snad to stihnu do příštího víkendu
Scuril, vlož tady prosím tě fotku zadního závěsu ke kterému vážeš stromy, rád bych se na to podíval. Díky.
- scuril
Dám to sem po víkendu,zítra a v nedělu jdu do lesa (bohužel ještě bez TK).
- scuril
Tady jsou ty slíbený fotky-dělal jsem ho loni narychlo před ježděním v lese než bude naviják,ani jsem nenatíral.Japa píše:Scuril, vlož tady prosím tě fotku zadního závěsu ke kterému vážeš stromy, rád bych se na to podíval. Díky.
Díky za vložení fotek. Máš to velmi zajímavě vymyšleno a pěkně uděláno.
Já jsem při tahání stromů měl v závěsu jednoduchý přípravek na uchycení řetízků.
Nacouval jsem nad strom, závěs spustil až na kmen, uvázal strom na stahovací smyčku přes háček a očko řetězu zasunul do drážky přípravku. Hydraulikou jsem přizvedl kmen, aby mi zatížil zadní nápravu.
Já jsem při tahání stromů měl v závěsu jednoduchý přípravek na uchycení řetízků.
Nacouval jsem nad strom, závěs spustil až na kmen, uvázal strom na stahovací smyčku přes háček a očko řetězu zasunul do drážky přípravku. Hydraulikou jsem přizvedl kmen, aby mi zatížil zadní nápravu.
- scuril
Já netahám jen silný kmeny a s řetězama se mě do těch kopců nechtělo tahat,tak jsem si sehnal 1000 Kg popruhy (životnost je trochu někde jinde,ale jsou lehký a pěkně se stahují).Ten rám jsem dělal tímto stylem aby se zatížil zadek a nadzvedly kmeny(haluze).Na te fotce jsem jel po zadnich jen pro to že se veškerý dřevo zapichlo dole do bahna,pak to taky bala radost řezat-nedělali jsme nic jinýho než brousili. .
- scuril
Koncem února jsem slavil narozky a kluci mě tajně udělaly dárek a na bečce předaly...doufám že se vám bude líbit jako mě.Vzadu má i naviják,štít a červenej maják z předešlých fotek kterej jsem dostal od manželky.A hlavně---je to dvouvál
- Martin_TDi
Super dárek !!!
Martin_TDi