Martinův TK
- Martin_TDi
Martinův TK
Ahojte traktoristi. Tak i já jsem se 14-ti dny stal majitelem svého prvního traktůrku, koupil jsem jej od prvního majitele - je to 30 let staré TZ-4K-14. K tomu jsem si přikoupil ještě origo rotavátor KYR100, časem ještě budu potřebovat obracák pluh, řádkovač a sazeč brambor, tak kdybyste někdo o něčem věděli-dejte mi echo.
Jinak TK vypadá zatím takto-viz foto, je tam nedávno udělaná GO motoru, což je asi pravda, protože motor startuje na drc a to je ještě starý typ bez žhavičky. Jinak bude určitě potřeba udělat brzdy-ty nefungujou a celkovou údržbu. Vzhledově nevypadá zle, ale je vidět že šasi je čerstvě napatlané černou barvou, tak uvidím co bude pod ní.
Jinak TK vypadá zatím takto-viz foto, je tam nedávno udělaná GO motoru, což je asi pravda, protože motor startuje na drc a to je ještě starý typ bez žhavičky. Jinak bude určitě potřeba udělat brzdy-ty nefungujou a celkovou údržbu. Vzhledově nevypadá zle, ale je vidět že šasi je čerstvě napatlané černou barvou, tak uvidím co bude pod ní.
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
-
Re: Martinův TK
přeju ať slouží a vítám
- scuril
i já tě vitám,hodně mth bez poruch...
- Martin_TDi
Díky za přivítání. Už jsem začal s údržbou. Zjistil jsem, že brzdy jsou totálně zabetonované hlínou, gufera , teěsnění KO, všecho tvrdé, nic se nehýbalo, maznice suché, elektika na slovo - kabely tvrdé jak rohlík, takže toho bude dost. Ale už jsem se do toho pustil a celkem se daří. Tady pár mobil fotek - nic moc kvalita.
Martin_TDi
cao martin též te vitam mezi ná ma jinak máš zabavu ja to take daval do kupy,a čerpal info zde na forum.asem moc rad žeho kluci založily
- Martin_TDi
Ahoj, tak to máš pravdu. Taky jsem moc rád, že takovéhle fórum existuje. Dozvěděl jsem se tu toho dost hodně!
Martin_TDi
Čus Martine,hodně štěstí při renovaci a hodně motohodin po ní,jinak,pěkný dárek k vánocům jsi pořídil
Máš to pěkný ten stroj nebyl nahodou naprodej na avízu?
-
JO jo taky jsem ho někde viděl.Nepocházi s Ostravy?pepa36 píše:Máš to pěkný ten stroj nebyl nahodou naprodej na avízu?
- Martin_TDi
Jo, byl v avízu a je z Brušperka u Ostravy. Vidím, že máte fest přehled. Znáte někdo původního majitele?
Jinak jsem si opravdu udělal velkou radout k Vánocům-jsem denně po práci do večera v garáži s tátou a hrabeme se v TK-čku. Jsem šťastný jak malý kluk ale největší radost jsme si se ženou udělali před 2-mi měsíci - narodil se nám syn Přemek. Jinak už máme 3-letou holku, takže páreček jako lusk.
Jinak jsem si opravdu udělal velkou radout k Vánocům-jsem denně po práci do večera v garáži s tátou a hrabeme se v TK-čku. Jsem šťastný jak malý kluk ale největší radost jsme si se ženou udělali před 2-mi měsíci - narodil se nám syn Přemek. Jinak už máme 3-letou holku, takže páreček jako lusk.
Martin_TDi
tak toje opravdová radost tak si take uživej děti ty zacvilku vyrostou,tak nebuď pořad u plechoveho milačka,a pomahej sve milujici mamiňe
-
Ahoj ne majitele neznám jen vím,že jsem ho viděl na netu.Jo je to radost si něco takového koupit a pak se v tom hrabat s radosti .Tak to máš s přirustkem stejně skoro jako já.Ten muj malej ma měsíc a týden a jsem moc rád,že ho máme.Je to naše první.
- Martin_TDi
Tak to gratuluju k prvnímu přírustku. Jinak doma s děckama pomáhám jak to jde, malinký zatím skoro celý den spí a o pauze pojí a starší holka je se mnou v garáži-malý mechanik.
Martin_TDi
- Martin_TDi
Dneska mi přišlo brzdové obložení na celý traktor, akorát to nemá díry pro nýty, tak to budu muset nechat někde nalepit. Neví někdo kde to dělají tady v okolí?
Martin_TDi
tak toti zavydim ja mam dve ženske ale už v puberťe a ty garaž nezajima tak sem nato sam.,ja sem to oblož nytoval.projeď net nekdo se určite najde jinak agroad.kuřim.ale tomaš asi daleko.Martin_TDi píše:Tak to gratuluju k prvnímu přírustku. Jinak doma s děckama pomáhám jak to jde, malinký zatím skoro celý den spí a o pauze pojí a starší holka je se mnou v garáži-malý mechanik.