ZELENÁČ píše:K tomu rozvaděči.
Dělá mi to také, problém je v tom že netěsní. Pokud ho delší dobu nepoužívám tak mi taky nejde do polohy na spouštění.
Kolem toho posuvného pístu se dostane olej pod tu litinovou část na které drží ovládací páčka a vlastně to celé zablokuje tlak oleje protože ten olej potom nejde tak rychle přetlačit zpět. Pokud je to ono tak to poznáš jednoduše, když to zrovna nejde tak do té páčky pořád lehce tlač a ona se bude poooooooooooooomaličku přesouvat.
Tak že buď přetěsnit a nebo na to myslet a pokaždé když to jde tak ho mít v poloze na spouštění.
Jozefove TKčko
Re: Jozefove TKčko
Prešla ma s ním trpezlivosť tak som zohnal ďalší rozvádzač a všetko už funguje jak ma
TZ-4K-14, Zetor 7011
Tak dnes som prekopal elektriku. Budúci týždeň chcem dať aj počítadlo mt. hodín. Dnes som namontoval aj prídavné svetlá a spätné zrkadlo
TZ-4K-14, Zetor 7011
Koukám, že si s tím pěkně hraješ
- robert xxx
Ako ides riesit pocitadlo motohodin.
- Martin_TDi
Moc pěkná práce ! Leštěnka !
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
-
Ďakujem za pochvaly Ohľadom počítadla mt. hodín tak som len objednal taký jednoduchý z ebay.com a viem že to v podstate neukazuje ani reálne mt. hodiny ale aspoň chcem mať prehľad koľko najazdím za sezónu hodín. Napojím ho najskôr nejak na dobíjanie aby mi to počítalo len keď bude tk naštartované. Pripájam nejaké fotky ako som urobil predné brzdy a spevnenie zadného závesu. Taktiež pripájam fotku pacienta ktorého som v sobotu pretesňoval. Poviem Vám že najlepšie roky života má už za sebou
TZ-4K-14, Zetor 7011
Vypadá to sice dobře, ale pochybuju o funkčnosti... S tímhle plotovým šponovákem to nejsi schopný nastavit tak, aby to optimálně brzdilo..... Třeba ale jo... Ale rozhodně to šponování zadních ramen je blbé, ty šponováky musí být ve stejné ose jako ramena, jinak to bude dělat neplechu. Měl jsem to a předělávl jsem to. No však uvidíš...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin-SVK
ako píše Tom tie šponovaky ramien su takto naprd mal som to presne takisto a akurat vcera a dnes som to prerabal
ono tie ramena takto sice zafixuješ, ale iba v jednej polohe len co ich dvihnes hydraulikou hore tak ich urves resp. natiahneš a robota je v haji
ono tie ramena takto sice zafixuješ, ale iba v jednej polohe len co ich dvihnes hydraulikou hore tak ich urves resp. natiahneš a robota je v haji
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
- robert xxx
Presne tak.
S tým španovákom na plot je to v pohode. Mal som pred tým tiahla ale vymenil som ich za toto lebo pre rám tam je menej miesta. S Funkčnosťou je to v pohode . Ohľadom zadných ramien tak som to zistil aj sám keď som to dokončil . Videl som veľa ľudí že to tak majú tak som to spravil i ja Chcel som to spevniť len pre vlečku ale po čase to budem musieť zmeniť ako vy.
TZ-4K-14, Zetor 7011
Tu fixaci ramen jsem chtěl uděšlat stejně ...
Je ale pravda, že když není kotvení v ose uchycení ramen, tak se to šponuje podle polohy ramen ...
Jak to řešíte vy?
Napadlo mě zafixovat je k sobě navzájem do kříže ...
Je ale pravda, že když není kotvení v ose uchycení ramen, tak se to šponuje podle polohy ramen ...
Jak to řešíte vy?
Fotku nemám. Udělal jsem to také pomocí plotových šponováků se závity M8. Do délky jsou nadstavené kousky řetězů. Uchycení je pomocí 8-mi centimetrových kousků vinklů 50x50.Thomasson píše:Tu fixaci ramen jsem chtěl uděšlat stejně ...
Jak to řešíte vy?
Je to navlečené na čepech zboku na ramenech. Funguje 20 let.
- Martin-SVK
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
No, to je asi nejlepší řešení
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz