Martinův TK
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Martinův TK
Ty samolepky bude asi nejmenší problém,i kdyby Ti je tam nedávali a nechal sis je vyrobit,za mně stříbrné,bílé,něco takového,k té červené se toho hodí málo. Nebo Ti je nechali vyrobit oni,beztak jim ty žluté také někdo dělá. Ale červená dobrá já to mám prostě na traktorch rád,když je to v jiné barvě než origo,prostě mít doma něco jiného než ostatní
-
Jako že budeš mit červenou Wineu dřív než já,jo . To abych začal už brousit
- Martin_TDi
Hned jsem ještě zaúkoloval celou rodinku, a uvidím kterým směrem se budou hlasy s výběrem barvy ubírat, ale mi se ten červený líbí asi nejvíc. :)
Zdeňku, Ty bys to opravdu chtěl přelakovat na červeno ? Ty jsi ďábel ! :)
Pokud to opravdu v pátek klapne, tak do 3-4 týdnů by měl být stroj doma. Už se moc těším a jsem rád, že nejsem sám - i můj 6-ti letý syn je nadšený !!! 8)
Udělejte mi někdo něco s těmi smajlíky - nechápu proč mi to nefunguje......
Zdeňku, Ty bys to opravdu chtěl přelakovat na červeno ? Ty jsi ďábel ! :)
Pokud to opravdu v pátek klapne, tak do 3-4 týdnů by měl být stroj doma. Už se moc těším a jsem rád, že nejsem sám - i můj 6-ti letý syn je nadšený !!! 8)
Udělejte mi někdo něco s těmi smajlíky - nechápu proč mi to nefunguje......
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
U smajlíka musí být mezi slovem a smajlíkem mezera
- Vinea 30Hp Comfort
-
Změna barvy je v plánu
- Martin_TDi
Mezery dávám, ale není to nic platné.... :'(
Keď píšeš správu, tak dole pod tým bielym oknom, do ktorého píšeš máš asi zaškrknuté ,,Zakázať smajlíky"
- Martin_TDi
test
- Martin_TDi
super ! díky ! 8)
Co se výbavy týče, tak jak budeš skládat traktor, tak si řekni všechno co by se ti tam líbilo a uvidíš, jakou ti dají cenu.... Pak můžeš "škrtat"... čím víc si toho tam hned navymýšlíš, tím lepší základní cenu dostaneš. Možná by uměli i jinou spínačku dát. Stačí dát podnět... Určitě si tam ale dej přední hydrauliku, na rampovač, radlici atd... Nikdy nevíš, na co se Ti to bude hodit Jinak existují i rozšiřovací podložky pod kola, na úzkou bude mít traktor 105 cm na středy kol, na široko 120 cm, což je akorát do brambor Originálních 90 cm není až tak úžasná "bramborová" míra... A stabilita je taky někde jinde
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin_TDi
Díky Tome za radu! Musím tam zajet už zítra po práci, protože mají v pátek dovču. Tak mi držte palce ať to všechno klapne a vykouzlí mi dobrou cenovku.
- Jožo Kovalčík
Martine červená by sa aj mne páčila najviac, s bielymi nápismi s čiernymi okrajmi.
Tome nevieš do kedy bude Šálek robiť diely na TK-čka, keď sa ich už všetci zbavujete?
Tome nevieš do kedy bude Šálek robiť diely na TK-čka, keď sa ich už všetci zbavujete?
- Martin_TDi
Tak traktor objednán, ale rodina mě co se týče barva zcela přehlasovala a tak jsem objednal zelenou Wineu 36HP Comfort, domluvil jsem si odpruženou vyšší a pohodlnější sedačku, plovoucí polohy na 3-sekčním rozvaděči, zadní rámový závěs + klasický závěs, ochrana motoru+podvozku, přední hydraulika a beztlakovou vracečku do převodovky. Ptal jsem se na pneu BKT a byl jsem ubezpečen, že jsou v současné době vylepšeny, je to takový lepší střed a měly by vydržet min. 1000 mth, pak jsem se ptal na tu spínačku a je možné si objednat automobilovou za cca 1500Kč. Udělám si raději tajný vypinač-ten bude podle mě mít větší smysl. Vlek ještě zvažuju, zatím ho nemám kam dát a venku jej nechat nechci, takže to uvidí čas. Budu muset něco postavit na nářadí a vlečku.
Pak Šálek bude dělat díly na TK /MT8 určitě dlouho, protože jich jezdí a bude jezdit ještě moc a ND budou potřeba stále.
Pak Šálek bude dělat díly na TK /MT8 určitě dlouho, protože jich jezdí a bude jezdit ještě moc a ND budou potřeba stále.