MT8-050 Tomáš
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: MT8-050 Tomáš
To mě taky sere,ale co s tím,zkoušel jsem to srovnat,svrtat ty zadní plechy na rovno,a stejně jsou nakonec svěšený nevím co víc s tím udělat,jedině rozpěru mě napadlo,vešla by se a nevypadalo by to zle,už jsem tam kus trubky zkoušel.
Parádní práce
Parádní práce
Ahojda, potřebuji radu. Jak odvzdušnit hydrauliku? měl jsem to komplet bez oleje, řízení už chodí ale okruhy zatím nikoliv :-(
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný chlape,kdy bude hotovo??? Máš stanoven nějakej termín?? A co to servo,spokojen??
Hydrauliku už jsi vyřešil??? Asi jen povolit holendry,zbytek by se měl odvzdušnit sám
Hydrauliku už jsi vyřešil??? Asi jen povolit holendry,zbytek by se měl odvzdušnit sám
S hydraulikou se ani moc nechlubím :-) Dnes jsem přišel na to jaký jsem pako. V tom zmatku hadic jsem přehodil výstup tlakový PB s přepadem. Takže jsem si tlakoval do nádrže a přepadem jsem se snažil zvednout hydrauliku. No nic chyba byla zase jen v rukách. Dnes odhaleno, musím ještě vyřešit ten prostřední výstup z orbitrolu. Jak tam dám 4 průtokový oka okolo tak se mi tam nevejde prostřední oko. Sehnal jsem prodloužení se závitem G3/8 ale je to z mosazi a nic to nevydrží. Prostě mi tamtudy chčije olej :-( Jinak termín? No v sobotu jsem měl jet na brambory. To nedopadne. Snad do sněhu budu jezdit :-)
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Stane se,hlavně že se na chybu brzy přijde. Tak jestli bude zima jak loni,tak to máš času
Mám k tomu pořádnou radlici, tak doufám že bude v akci :-)
Ale jak mi ji prodali tak jsem ji nechal. Je pevná neodpružená s gumovým břitem. :-(
Ale jak mi ji prodali tak jsem ji nechal. Je pevná neodpružená s gumovým břitem. :-(
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zadní nebo přední???? Asi na zadek,taky tu přední prodám,a postavím si klasiku na zadek,materiál tady na ní mám,jen se do toho vrhnout a posvářet
Já mám čelní. Jakmile dodělám čelní hydrauliku tak ji vyfotím. Jen teda nebude v barvě. Teď má takovou dešťovou patinu :-)
Nemáte doma někdo zbytečný kardan? 4ím kratší tím lepší. Potřebuji předělat lesní nástavbu z pevné montáže do ramen. K tomu potřebuji kardan cca 35 - 45 cm nebo delší a zkrátím ho. Děkuji za nabídky
Parádní práce Tím uchycením navijáku se budu inspirovat, mám stejný typ.
Koukám zadní světla jsou LED?
Koukám zadní světla jsou LED?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně chlape,ty světla mě taky zajímají,nevypadá to vůbec zle Už se to rýsuje. Co ejště zbývá,elektrika uvnitř koukám
Tak jsem trochu ledkovej magor, takže plán byl vše v LED.
Zadní světla mají v Kelly mají je za 718kč kus. Mám ale drobnou slevičku, za 600bych je mohl nechávat.
Přední horní světla jsou v plánu: http://www.bmshop.eu/svetlo-sdruzene-pr ... -leve-was/
plus ještě zadní červené pozičky na horní rohy kabiny. Ty mám doma ještě z dob kamionování :-)
Pracovní osvětlení mám taky v plánu v LED ale zatím nejsou prachy. Ty tedy asi objednám přímo v číně. Je to levnější.
Na traktoru mi zbývá elektrika a takové ty "pičovinky" Rádio, chromovaná trumpeta na kapotu :-)
Lesní nástavba se stále upravuje. Teď řeším kardan - Potřeboval bych max 40cm aby to nebylo daleko od traktoru a tak asi půjdeme cestou experimentu.
Mutlicara měla 43cm dlouhý kardan trochu ho zkrátíme a navaříme příruby. Kardan bude na pevno přišroubovaná ke spojce na navijáku a na druhé straně bude přišroubovaný adapter s vnitřním 6-ti hranem. pak to dám vyvážit.
Nebo napadá někoho lepší řešení?
A samozřejmě nastříkat :-)
Zadní světla mají v Kelly mají je za 718kč kus. Mám ale drobnou slevičku, za 600bych je mohl nechávat.
Přední horní světla jsou v plánu: http://www.bmshop.eu/svetlo-sdruzene-pr ... -leve-was/
plus ještě zadní červené pozičky na horní rohy kabiny. Ty mám doma ještě z dob kamionování :-)
Pracovní osvětlení mám taky v plánu v LED ale zatím nejsou prachy. Ty tedy asi objednám přímo v číně. Je to levnější.
Na traktoru mi zbývá elektrika a takové ty "pičovinky" Rádio, chromovaná trumpeta na kapotu :-)
Lesní nástavba se stále upravuje. Teď řeším kardan - Potřeboval bych max 40cm aby to nebylo daleko od traktoru a tak asi půjdeme cestou experimentu.
Mutlicara měla 43cm dlouhý kardan trochu ho zkrátíme a navaříme příruby. Kardan bude na pevno přišroubovaná ke spojce na navijáku a na druhé straně bude přišroubovaný adapter s vnitřním 6-ti hranem. pak to dám vyvážit.
Nebo napadá někoho lepší řešení?
A samozřejmě nastříkat :-)
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem po ledkových koukal,ale jsou to pecky,tak jsem se na to vykašlal,třeba časem. Pak člověk někde škrtne a litr v hajzlu