Petrova MT8-065
Re: Petrova MT8-065
U MT8 065 odpadá většina problémů, které jsou s 050, potažmo 150. Není tam roura, homokineťáky... takže pokud bude fungovat převodovka jako celek (řazení, vývoďák, uzávěrka), tak se nemá až tak co pokazit. Maximálně se zavzdušní brzdy, spojka, to udělej komplet nové a máš klid. Motor sice žere ale je spolehlivý, přední náprava jestli nebude mít vůli v čepu tak taky bez problémů, takže pak už zbývá jen hydraulika
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahoj prosímtě a kde tu spojku mohu koupit. Včera sem byl mazlika projet a super akorád jsem ještě neskoušel uzávěrku. Nevím skoušel sem na ní šlápnout když motor neběžel a nic tak nevím jestli je to jako u 70 mini že se zapne až při záběru. Kolega mě nabízi spojkuz 1203. No chybí mě ryhlozávěz. Chtěl sem o víkendu zapojit vlek a skusit odvoz hnoje ale bohužel to budu muset nějak vymyslet za každou radu
Tak tady je ta moje 65 budu vás pruběžně informovat o generálce Kdyby někdo prodával nářadí na tenhle stroj rád koupím za rozumnou cenu
Zdravím kluci, stale jsem ve vyvoji nematě někdo foto nebo popřípadě info jak ma byt pořadí zapojení kabelu na rozdělovači ke svičkam u 065. Díkessss
Stáhl sis příručku k MT? http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =21&t=5430 Tam by to mohlo být... případně bych se mohl kopnout do prdele a konečně dofotit ten katalog ND a dát k dispozici....
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
večer ti to vyfotím, motor mi leží v garáži
mám dotaz, může být cedulka max. rychlosti nalepená na výstražném trojúhelníku? popř musím ji vůbec na traktoru mít?
Jestli to může být nevím, ale dělá se to. Kdyžtak řekneš, že jsi to tak koupil, ten trojúhelník. Ostatně na malotraktoru či traktoru vyznačenou rychlost nechtějí ani na technické, alespoń ne u nás.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Hodně pěkná práce ty vidle
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
pár informací k vidlím
profil je "U65", kulatina pr.30 11523, hmotnost mezi 35 a40kg,
stály mě cca 1000,- za mat.
měl jsem naloženo 450kg obrubníků a v pohodě hydraulika taky, ale pro traktor bez závaží v předu naprostý limit.
profil je "U65", kulatina pr.30 11523, hmotnost mezi 35 a40kg,
stály mě cca 1000,- za mat.
měl jsem naloženo 450kg obrubníků a v pohodě hydraulika taky, ale pro traktor bez závaží v předu naprostý limit.