Repas TK14 na MT8-132
Re: Repas TK14 na MT8-132
Chtěl bych skusit tak 88000kč.Mám k tomu i nějaké náhradní díly..
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Fakt parádní fotečky,pěkné srovnání,pěkná čtrnáctka A ten vlek nemá chybu,taky jsem o této ůpravě přemýšlel,aby člověk korbu furt při sklápění netahal po zemi,pak mě ještě napadlo,dát to ještě výš a schovat kola pod korbu,něco jako má ANS,ale stejným způsobem,po zůžovat rám a zvýšit uchycení korby Parádní
Toto jsem u jednoho chlapíka viděl. Jak k němu pojedu, tak se to pokusím vyfotit jako inspiraci, protože to vypadalo celkem dobře.Milhauss píše:Fakt parádní fotečky,pěkné srovnání,pěkná čtrnáctka A ten vlek nemá chybu,taky jsem o této ůpravě přemýšlel,aby člověk korbu furt při sklápění netahal po zemi,pak mě ještě napadlo,dát to ještě výš a schovat kola pod korbu,něco jako má ANS,ale stejným způsobem,po zůžovat rám a zvýšit uchycení korby Parádní
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
No ale pokud je ten vlek tovární výroby a pak se takhle upravuje, nestratí tu základní východu oproti doma vyrobeným vlečkám a to je ty "papíry"? Nevíte někdo jak moc se může upravit vlek tovární výroby, aby to byla pořád ještě tovární výroba??
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že jakýkoliv zásah je proti. Už jiné pneu asi bude problém. Jde o to,zda vůbec má štítek,a zda vůbec má osvědčení. Na druhou strabnu má zase výhodu že nemusí na technickou prohlídku a na silnici asi policie nebude zase tak dokonalá,aby věděla jakej vlek má jak vypadat. Do celku nijak zasaženo není,myslím třeba rozměry,oj a tak,a jestli je tam místo pístnice mailer,to asi policajt nepozná,vleků bylo více variant
- Martin_TDi
Vypadá velice udržovaně Těch 80 tis.Kč bych viděl reálně. Držím Ti palce ať to prodáš!
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Myslím, že tenhle zásah do vleku není proti ničemu, protože při zběžném pohledu PČR neuvidí nic, co by měnilo konstrukci stroje Samozřejmě, když dáš kola pod korbu, tak je to o něčem jiném.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- robert xxx
Pekna suprava. Ten vlek ma zaujima. Vedel by si dat dake blizsie fotky podvozku
ako to mas spravene. Tiez ma nebavi tahat korbu po zemi. Dik.
Ahoj, podrobnejsi foto zatim nemam, ale pokusim se to jeste nafotit.robert xxx píše:Pekna suprava. Ten vlek ma zaujima. Vedel by si dat dake blizsie fotky podvozku
vypada to hezky jen maličkost to tkčko je lehce překopane.motor 14ctka starčí typ ještě s dinamem, ale převodovka tk10.podle těch 4 pak na řazení a nadrž olej a nafta.ale stim vlekem bys ty prachy mohl dostat vypada to pěkně.
Je to tak jak rikas, ale fakt peknej stav. Zadna drina s nim delana nebyla, motor je jako novej!sten píše:vypada to hezky jen maličkost to tkčko je lehce překopane.motor 14ctka starčí typ ještě s dinamem, ale převodovka tk10.podle těch 4 pak na řazení a nadrž olej a nafta.ale stim vlekem bys ty prachy mohl dostat vypada to pěkně.
Zdravim, dlouho jsem tady nic nenapsal, tak se musim polepsit
Zajimalo by me, kolik vazi MT8 050, strasne se mi libi ten puldrapalika pluh a nevim jestli by ta moje 132 s tim nemela problémy??
Jinak jsem mel doma origos vinkovice s komplet naradim. Chtel jsem delat opet repas, ale na konec jsem to hned prodal. Chvilku jsem uvazoval jestli to nenechat místo 132...
Zajimalo by me, kolik vazi MT8 050, strasne se mi libi ten puldrapalika pluh a nevim jestli by ta moje 132 s tim nemela problémy??
Jinak jsem mel doma origos vinkovice s komplet naradim. Chtel jsem delat opet repas, ale na konec jsem to hned prodal. Chvilku jsem uvazoval jestli to nenechat místo 132...
Co Tě odradilo nechat TV místo MT8?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Juuuj, ten Tóno vinkovič....mne osobne sa dosť páči....najmä ten štvortaktný motor , a vlečka tiež dobrá....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Nevim, bylo by mi lito prodat MT když je tak peknej Tak jsem to radeji hned otocil. A ani jsem nevedel jak je to s dostupnosti dilu.. Ale motor sel krasne a tech 30 koni slo taky znat! Oproti MT je robustnejsi, zadne portaly atd.Tom píše:Co Tě odradilo nechat TV místo MT8?