Repas TK14 na MT8-132

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
holdr

Re: Repas TK14 na MT8-132

#76 Nový příspěvek od holdr »

Chtěl bych skusit tak 88000kč.Mám k tomu i nějaké náhradní díly..

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#77 Nový příspěvek od Milhauss »

Fakt parádní fotečky,pěkné srovnání,pěkná čtrnáctka 8) A ten vlek nemá chybu,taky jsem o této ůpravě přemýšlel,aby člověk korbu furt při sklápění netahal po zemi,pak mě ještě napadlo,dát to ještě výš a schovat kola pod korbu,něco jako má ANS,ale stejným způsobem,po zůžovat rám a zvýšit uchycení korby 8) 8) 8) Parádní

Tom

#78 Nový příspěvek od Tom »

Milhauss píše:Fakt parádní fotečky,pěkné srovnání,pěkná čtrnáctka 8) A ten vlek nemá chybu,taky jsem o této ůpravě přemýšlel,aby člověk korbu furt při sklápění netahal po zemi,pak mě ještě napadlo,dát to ještě výš a schovat kola pod korbu,něco jako má ANS,ale stejným způsobem,po zůžovat rám a zvýšit uchycení korby 8) 8) 8) Parádní
Toto jsem u jednoho chlapíka viděl. Jak k němu pojedu, tak se to pokusím vyfotit jako inspiraci, protože to vypadalo celkem dobře.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

zip

#79 Nový příspěvek od zip »

No ale pokud je ten vlek tovární výroby a pak se takhle upravuje, nestratí tu základní východu oproti doma vyrobeným vlečkám a to je ty "papíry"? Nevíte někdo jak moc se může upravit vlek tovární výroby, aby to byla pořád ještě tovární výroba??

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#80 Nový příspěvek od Milhauss »

Myslím že jakýkoliv zásah je proti. Už jiné pneu asi bude problém. Jde o to,zda vůbec má štítek,a zda vůbec má osvědčení. Na druhou strabnu má zase výhodu že nemusí na technickou prohlídku a na silnici asi policie nebude zase tak dokonalá,aby věděla jakej vlek má jak vypadat. Do celku nijak zasaženo není,myslím třeba rozměry,oj a tak,a jestli je tam místo pístnice mailer,to asi policajt nepozná,vleků bylo více variant

Martin_TDi

#81 Nový příspěvek od Martin_TDi »

Vypadá velice udržovaně 8) Těch 80 tis.Kč bych viděl reálně. Držím Ti palce ať to prodáš!
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost

Tom

#82 Nový příspěvek od Tom »

Myslím, že tenhle zásah do vleku není proti ničemu, protože při zběžném pohledu PČR neuvidí nic, co by měnilo konstrukci stroje 8) Samozřejmě, když dáš kola pod korbu, tak je to o něčem jiném.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

robert xxx

#83 Nový příspěvek od robert xxx »

Pekna suprava. Ten vlek ma zaujima. Vedel by si dat dake blizsie fotky podvozku
ako to mas spravene. Tiez ma nebavi tahat korbu po zemi. Dik.

holdr

#84 Nový příspěvek od holdr »

robert xxx píše:Pekna suprava. Ten vlek ma zaujima. Vedel by si dat dake blizsie fotky podvozku
ako to mas spravene. Tiez ma nebavi tahat korbu po zemi. Dik.
Ahoj, podrobnejsi foto zatim nemam, ale pokusim se to jeste nafotit.

sten

#85 Nový příspěvek od sten »

vypada to hezky jen maličkost to tkčko je lehce překopane.motor 14ctka starčí typ ještě s dinamem, ale převodovka tk10.podle těch 4 pak na řazení a nadrž olej a nafta.ale stim vlekem bys ty prachy mohl dostat vypada to pěkně.

holdr

#86 Nový příspěvek od holdr »

sten píše:vypada to hezky jen maličkost to tkčko je lehce překopane.motor 14ctka starčí typ ještě s dinamem, ale převodovka tk10.podle těch 4 pak na řazení a nadrž olej a nafta.ale stim vlekem bys ty prachy mohl dostat vypada to pěkně.
Je to tak jak rikas, ale fakt peknej stav. Zadna drina s nim delana nebyla, motor je jako novej!

holdr

#87 Nový příspěvek od holdr »

Zdravim, dlouho jsem tady nic nenapsal, tak se musim polepsit :smich:
Zajimalo by me, kolik vazi MT8 050, strasne se mi libi ten puldrapalika pluh a nevim jestli by ta moje 132 s tim nemela problémy??
Jinak jsem mel doma origos vinkovice s komplet naradim. Chtel jsem delat opet repas, ale na konec jsem to hned prodal. Chvilku jsem uvazoval jestli to nenechat místo 132...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tom

#88 Nový příspěvek od Tom »

Co Tě odradilo nechat TV místo MT8?
TomAgro@seznam.cz

Ursus 73

#89 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Juuuj, ten Tóno vinkovič....mne osobne sa dosť páči....najmä ten štvortaktný motor 8) , a vlečka tiež dobrá....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

holdr

#90 Nový příspěvek od holdr »

Tom píše:Co Tě odradilo nechat TV místo MT8?
Nevim, bylo by mi lito prodat MT když je tak peknej :) Tak jsem to radeji hned otocil. A ani jsem nevedel jak je to s dostupnosti dilu.. Ale motor sel krasne a tech 30 koni slo taky znat! Oproti MT je robustnejsi, zadne portaly atd.

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“