Ccc vemeš o číslo větší gumáky a jsi v pohoAntony30011 píše:S tím si pohraju víc jak s kozou ve chlívku... ikdyžDYK píše:No neříkej, že jsi dal přednost mléčným žlázám?Antony30011 píše:Dostal sem na vybranou... kozy nebo její kozy
MT8 050 od Mária
Re: MT8 050 od Mária
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
a palite doma?? ja som tentorok nič nezbieral ale nabuduci rok to musim nahradit
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dyku viděl si tenhle film http://www.csfd.cz/film/37-vsechno-co-j ... se-zeptat/ a co tam dělali s touhle ovcí ? na to su eště mladej!!!
Mário pálíme, letos máme 6q švestky, loni bylo víc ale meruňka už je ve sklepě
Antony, jetos bych chtěl jabka, napiš si to
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ty nepálíme, těch máme plnej sklep v tekutým (71° tak 10let) a i v kulatým
no tak to je hezka urodaAntony30011 píše:Dyku viděl si tenhle film http://www.csfd.cz/film/37-vsechno-co-j ... se-zeptat/ a co tam dělali s touhle ovcí ? na to su eště mladej!!!
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ani neeee... švestky zmrzly jen dorancky vydržely... míváme přes deset.. rekod je 22q
Ale já je chci na jídlo, ne do škopku Nebo ti posprejuju lisAntony30011 píše:Ty nepálíme, těch máme plnej sklep v tekutým (71° tak 10let) a i v kulatým
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Vážně bys chtěl? Tak jak budem trhat tak si mužeš dojet pokud to nezmrzne jak vlůni
no my sme začali pred tromi rokami palit ale tak bili to len heušky švestky ale na dalši rok chci i jablka
už mi hlavu roztrha jake ceny pytaju u nas za tie zberacie vozy
Budou-li dobrý, pěkný a chvilku vydrží proč ne? Na podzim na mě přijde vždycky žravá - jabková, tak proč chodit do zeleniny? Nevím čím to je, přes rok ani tak ne, ale na podzim beru jabka útokem. A žena odšťavňovačem.Antony30011 píše:Vážně bys chtěl? Tak jak budem trhat tak si mužeš dojet pokud to nezmrzne jak vlůni
Mário a ty jsi na tom tak dobře s místem, že paseš po sběráku? Já myslím, že se ještě vrátí doba ručně manipulovatelných hranatých balíků. Je to nejskladnější a místa má každý čím dál míň. Jen velcí farmáři budou kulit velký balíky a senáže, ale ty malý kulatý jsou takový, já nevím, hranatej je hranatej, rukama se unese, je toho tak akorát, nebo se načne ještě jeden. Velkej farmář na to má techniku a čeláky, ale co třeba s dvou ha louky?
no ten moj krpec by lys asi nesvladl a ten zbjerak mi prišiel trochu lepši tolko placu mame ved volne ložene seno už mavame 20let co tata hovoril
teraz ked mame jednu kravu tak toho už je menej ale ked sme mali 6 tak toho bolo treba nachystat omnoho viac a doteraz sme to vozili len na agzate s touto vlečkou http://postimage.org/image/47gqcq415/