myshootkov TK 20, r.v. 1977

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
myshootko

Re: myshootkov TK 20, r.v. 1977

#721 Nový příspěvek od myshootko »

Michal73 píše:Suhlasim, nemam tiez nic proti SPZ, ked uz chu nas mat evidovanych. No vybavovat si papiere za nekrestanske peniaze a mat doma TK z roku 1963 a nemat od toho ziadne doklady tak to nie. Ved nech urobia vynimku ked chcu peniaze. Ved budu mat prijem kazdy rok lebo clovek bude musiet na STK aj ked neviem podla coho budu posudzovat male polnohospodarsdke stroje ked sami nevedia ako na to. Je pravda ze nebolo by zle ozvat sa. Nech mocipani v BA vedia ze aj taka skupina ludi zije v tomto state a nieje nas malo si myslim. Aj ked ako tu bolo pisane nic sa nezmeni ale bude tu ciarka ze aj taky okruh ludi je tu a bolo by dobre s nimi ratat.
Niekedy zakony tvorili ludia , ktory rozumeli svojej praci. Dnes zakony tvoria ludia v BA od zeleneho stolu ale vobec nerozumeju svojej praci a nevidia ziadne suvislosti. Toto je hanba nasim politikom. O tomto state rozhoduju ludia ktory su len spekulanti a nie odbornici.
plne suhlasim 8)
Foton 254

myshootko

#722 Nový příspěvek od myshootko »

Foton 254

TRACK MT8

#723 Nový příspěvek od TRACK MT8 »

myshootko píše:Ak by mal niekto zaujem http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... eno=michal
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

myshootko

#724 Nový příspěvek od myshootko »

TRACK MT8 píše:
myshootko píše:Ak by mal niekto zaujem http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... eno=michal
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Asi tak....
Foton 254

PULDrapalik

#725 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Co to že prodáváš i příslušenství :shock: :'(

tk14

#726 Nový příspěvek od tk14 »

jojo taky mě to vykolajilo?? to se ti hodí i za jinej malotraktor né?? :shock: :shock: :'( :'(

myshootko

#727 Nový příspěvek od myshootko »

PULDrapalik píše:Co to že prodáváš i příslušenství :shock: :'(
Predavam iba sadzac a sejacku, lebo tie by mi nesedeli za ten Foton. Ten je sirsi, takze by sa s tym dost blbo robilo. Puh, mulcovac a ostatne veci si nechavam. Ale za tym sadzacom mi bude luto. Lebo fungoval paradne
Foton 254

BorecTK

#728 Nový příspěvek od BorecTK »

nazdar počuj rad by som sa spytal na ten budik tlaku oleja a budik teploty oleja ako si ich napojil odkial si pozhanal to cidlo do motora a tu trubku co isla od cidla k budiku? a ako si napojil potom budik na teplotu budem velmi vdacny za odpoved
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D

myshootko

#729 Nový příspěvek od myshootko »

Nazdar. Nie je to ziadna veda. To cidlo teploty som uz mal vo vani nasrobovane tak ako to bolo origo na 2s90. Takze som to len nejak skusmo zapojil a islo to. Budik je zo skodovky. Bdik na tlak oleja som kupil na nejakom tuningovom eshope, ale v podstate tam mozes dat hocijaky. Ja som dal mechanicky a od motora som si natiahol hadicu az k budiku. Nie ze by som tej elektrike neveril, ale ked raz to mas na priamo, tak sa aspon nemusis bat, ze ti odpadne kablik a prestane to merat :D niekde by som tam mal mat aj fotky tusim. Podla toho by sa to mohlo dat nejak detailnejsie pozriet. Uz ti to neodfotim, kedze traktor uz nemam
Foton 254

BorecTK

#730 Nový příspěvek od BorecTK »

a odkial si zohnal tu hadicku nepametaš si či si ju kupoval niekam na internete alebo si ju daval robit
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D

myshootko

#731 Nový příspěvek od myshootko »

Hadicu som si dal spravit na mieru v hansaflexe v Ziline. Bola to klasicka opancierovana hadica a na konce mi nalisovali konce podla zavitu na budiku a na druhej strane podla zavitu v bloku motora (zobral som si so sebou povodne elektronicke cidlo).
Foton 254

robert xxx

#732 Nový příspěvek od robert xxx »

Tak uz si kupil ten Foton. Ako sa ti zda.

deniels

#733 Nový příspěvek od deniels »

WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14

robert xxx

#734 Nový příspěvek od robert xxx »

Tak prepac :-/

myshootko

#735 Nový příspěvek od myshootko »

nazdar chlapi. zatial spokojnost. su tam niektore veci, na ktorych som sa celkom pobavil, ked som to videl, ale inak super vozenie. zatial aj vykon postacujuci. zatial to mam v zabehu, takze moc to este nenahanam. tento tyzden sa chystam mulcovat, tak uvidime, ako to bude jazdit este s mulcovacom. onedlho budem mat prvy servis. som zvedavy kolko za to vysolim. predajca z presova vravel, ze prva garancna prehliadka je zdarma, ale tento predajca, co som to od neho kupil, zrazu vyrukoval s tym, ze si budem musiet zaplatit oleje, filtre, pracu a aj dopravu ku mne aj nazad. tak uvidime ako sa nakoniec dohodneme. toto vnimam zatial ako jedine minus. pocital som s tym, ze vymenu olejov si budem moct robit aj sam. ale to uz je detail. kazdopadne za tie prachy je to super. v zime sa da kabina vykurit tak, ze tam mozem sediet v tricku :D z technickeho hladiska ma zatial stve len jedna vec - sponovaky zadnych ramien. to je otras. je to len na zavlacky, ziadne srobovanie, takze sa to uplne na prd nastavuje. to asi budem prerabat, ale to je tiez len taka drobnost :friends:
Foton 254

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“