plne suhlasimMichal73 píše:Suhlasim, nemam tiez nic proti SPZ, ked uz chu nas mat evidovanych. No vybavovat si papiere za nekrestanske peniaze a mat doma TK z roku 1963 a nemat od toho ziadne doklady tak to nie. Ved nech urobia vynimku ked chcu peniaze. Ved budu mat prijem kazdy rok lebo clovek bude musiet na STK aj ked neviem podla coho budu posudzovat male polnohospodarsdke stroje ked sami nevedia ako na to. Je pravda ze nebolo by zle ozvat sa. Nech mocipani v BA vedia ze aj taka skupina ludi zije v tomto state a nieje nas malo si myslim. Aj ked ako tu bolo pisane nic sa nezmeni ale bude tu ciarka ze aj taky okruh ludi je tu a bolo by dobre s nimi ratat.
Niekedy zakony tvorili ludia , ktory rozumeli svojej praci. Dnes zakony tvoria ludia v BA od zeleneho stolu ale vobec nerozumeju svojej praci a nevidia ziadne suvislosti. Toto je hanba nasim politikom. O tomto state rozhoduju ludia ktory su len spekulanti a nie odbornici.
myshootkov TK 20, r.v. 1977
Re: myshootkov TK 20, r.v. 1977
Foton 254
Ak by mal niekto zaujem http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... eno=michal
Foton 254
myshootko píše:Ak by mal niekto zaujem http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... eno=michal
Asi tak....TRACK MT8 píše:myshootko píše:Ak by mal niekto zaujem http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... eno=michal
Foton 254
-
Co to že prodáváš i příslušenství
jojo taky mě to vykolajilo?? to se ti hodí i za jinej malotraktor né??
Predavam iba sadzac a sejacku, lebo tie by mi nesedeli za ten Foton. Ten je sirsi, takze by sa s tym dost blbo robilo. Puh, mulcovac a ostatne veci si nechavam. Ale za tym sadzacom mi bude luto. Lebo fungoval paradnePULDrapalik píše:Co to že prodáváš i příslušenství
Foton 254
nazdar počuj rad by som sa spytal na ten budik tlaku oleja a budik teploty oleja ako si ich napojil odkial si pozhanal to cidlo do motora a tu trubku co isla od cidla k budiku? a ako si napojil potom budik na teplotu budem velmi vdacny za odpoved
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D
Nazdar. Nie je to ziadna veda. To cidlo teploty som uz mal vo vani nasrobovane tak ako to bolo origo na 2s90. Takze som to len nejak skusmo zapojil a islo to. Budik je zo skodovky. Bdik na tlak oleja som kupil na nejakom tuningovom eshope, ale v podstate tam mozes dat hocijaky. Ja som dal mechanicky a od motora som si natiahol hadicu az k budiku. Nie ze by som tej elektrike neveril, ale ked raz to mas na priamo, tak sa aspon nemusis bat, ze ti odpadne kablik a prestane to merat niekde by som tam mal mat aj fotky tusim. Podla toho by sa to mohlo dat nejak detailnejsie pozriet. Uz ti to neodfotim, kedze traktor uz nemam
Foton 254
a odkial si zohnal tu hadicku nepametaš si či si ju kupoval niekam na internete alebo si ju daval robit
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D
Hadicu som si dal spravit na mieru v hansaflexe v Ziline. Bola to klasicka opancierovana hadica a na konce mi nalisovali konce podla zavitu na budiku a na druhej strane podla zavitu v bloku motora (zobral som si so sebou povodne elektronicke cidlo).
Foton 254
- robert xxx
Tak uz si kupil ten Foton. Ako sa ti zda.
musis sledovat tady http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic. ... &start=255
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- robert xxx
Tak prepac
nazdar chlapi. zatial spokojnost. su tam niektore veci, na ktorych som sa celkom pobavil, ked som to videl, ale inak super vozenie. zatial aj vykon postacujuci. zatial to mam v zabehu, takze moc to este nenahanam. tento tyzden sa chystam mulcovat, tak uvidime, ako to bude jazdit este s mulcovacom. onedlho budem mat prvy servis. som zvedavy kolko za to vysolim. predajca z presova vravel, ze prva garancna prehliadka je zdarma, ale tento predajca, co som to od neho kupil, zrazu vyrukoval s tym, ze si budem musiet zaplatit oleje, filtre, pracu a aj dopravu ku mne aj nazad. tak uvidime ako sa nakoniec dohodneme. toto vnimam zatial ako jedine minus. pocital som s tym, ze vymenu olejov si budem moct robit aj sam. ale to uz je detail. kazdopadne za tie prachy je to super. v zime sa da kabina vykurit tak, ze tam mozem sediet v tricku z technickeho hladiska ma zatial stve len jedna vec - sponovaky zadnych ramien. to je otras. je to len na zavlacky, ziadne srobovanie, takze sa to uplne na prd nastavuje. to asi budem prerabat, ale to je tiez len taka drobnost
Foton 254