TZ-4K-14 od Joža

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Jožo Kovalčík

Re: TZ-4K-14 od Joža

#61 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Tak nikto neporadíte s tým motorom ? A ešte niečo, môže sa miešať olej BP 15W40 DIESEL s olejom M7ADX ?

ZELENÁČ

#62 Nový příspěvek od ZELENÁČ »

S olejem ti neporadím, ale otáčky mi taky kolísaly. Někde jsem tady vyčetl že je potřeba mít olej až na horní rysku, aby se pořádně mazal regulátor. Dolil jsem a rapidně se to zlepšilo.

Jožo Kovalčík

#63 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Začal mi unikať olej zo skrinky riadenia, akoby od maznice, neviete čím to môže byť ? Mimochodom som už zistil od čoho boli vybrácie na traktore, zhodil som závažia aby som nenarobil velké kolaje na záhrade a už sa ani netrase celý traktor.
Obrázek

Tom

#64 Nový příspěvek od Tom »

Nemáš tam moc toho oleje?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

sten

#65 Nový příspěvek od sten »

asi ma me kdyz sem.ho tam dal moc tak lezl pres staiferku co se dava vazelina na na volantu tak sem dva cm ubral a je klid

Jožo Kovalčík

#66 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Ten olej ináč unikal z riadenia vždy, ale ešte nikdy s toho miesta s kade teraz. Neviem tak skúsim trochu toho oleja vypustiť a uvidím.

Jožo Kovalčík

#67 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Neviete po kolkých mth u motora po výbruse sa môže s traktorom orať alebo pracovať s rotavátorom ? Pretože v knihe píšu že nový motor sa má zabiehať 4O mth, ale ja neviem či stíhnem do polky apríla tolko nabehať, keď už bude treba kypriť.

Jožo Kovalčík

#68 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Jožo Kovalčík píše:Neviete po kolkých mth u motora po výbruse sa môže s traktorom orať alebo pracovať s rotavátorom ? Pretože v knihe píšu že nový motor sa má zabiehať 4O mth, ale ja neviem či stíhnem do polky apríla tolko nabehať, keď už bude treba kypriť.
Tak čo nikto neodpíše?

Tom

#69 Nový příspěvek od Tom »

Odpověděl sis sám :-/ Výrobce udal nějaké číslo, měl pro to nějaký důvod, my Ti můžeme napsat že třeba stačí polovička, ale pak se Ti tam něco rozsype a budeš to svádět na nás... Malotraktor nastartuj, a nech ho prostě několik odpolední po sobě běžet na prázdno, případně se jeď projet, prostě to moc nezatěžuj... Pokud nemáš kultivátor nějakých závratných rozměrů, tak to pro ten motor není zas tak velká zátěž.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Jožo Kovalčík

#70 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Rotavátor mám KYR-100. A čo si myslíte o tomto http://stroje.bazos.sk/inzerat/33307796 ... a-MT-8.php, predajca tvrdí že sú továrenské, vyrábalo sa niečo také?

Martin-SVK

#71 Nový příspěvek od Martin-SVK »

rotavator a kultivator su dve rozdielne veci :) Dufam že Tom myslel na to na čo myslím ja :)
no a ako podla mna s KYR-om jednoválec motor dostáva dobre zabrať poľa môjho názoru, tiež ho mám doma
T-4K-22 :)

PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152

Tom

#72 Nový příspěvek od Tom »

Kypřit, myslel jsem kultivátor, bral jsem to podle sebe, rotavátor nepoužívám... Samozřejmě s rotavátorem to je něco jiného...
TomAgro@seznam.cz

Martin-SVK

#73 Nový příspěvek od Martin-SVK »

tak som dobre myslel že si myslel :D
T-4K-22 :)

PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152

jarynfira

#74 Nový příspěvek od jarynfira »

Jožo Kovalčík píše:Rotavátor mám KYR-100. A čo si myslíte o tomto http://stroje.bazos.sk/inzerat/33307796 ... a-MT-8.php, predajca tvrdí že sú továrenské, vyrábalo sa niečo také?
Když se na ty rozšiřovací nástavce dívám, tak jako by z oka vypadly těm mým ..... já jsem si je ale dělal :ano: .

http://postimg.cc/image/mwm99abgz/
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!

Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)

Jožo Kovalčík

#75 Nový příspěvek od Jožo Kovalčík »

Pridávam nejaké fotky z práce na záhrade :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“