Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
FandaP

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#61 Nový příspěvek od FandaP »

Ten rozvaděč s tou hrazdou nevypadá na originál.

FandaP

#62 Nový příspěvek od FandaP »

TRACK MT8 píše:vidíš to tedka je tam za 125tisic mt8- 150 ale stav trošku horší
http://stroje.bazos.cz/inzerat/13832062 ... -15032.php
To je vrak, ale zase motor 32HP...

TRACK MT8

#63 Nový příspěvek od TRACK MT8 »

matto píše:to je pravda co pise patamat , ten milhausou sa mi zda ako cista skladacka, kopa veci tam nie je original, bohuzial ani ramena vzadu nie su origo

ta 150-tka sa mi velmi pozdava urcite by este spustil z ceny pri vaznom zaujme a ten motor tam by mal byt 3 valec 8)
3 val lombarďák, ale pochybuju že pustí z ceny!!, je to prekupník a ví jakou to má cenu a myslím že do tydne ho někdo koupí, aby se dokonce lidi nepřetahovaly, je plno lidí, treba i milhaus, nemají tolik pěněz, nebo mají ale je jim líto dát 170000kč za nejakej kterej se třeba tváří pěkně ale stejně to tak není.ale sou šikovní a dovedou si leda co udělat, opravit, vylepšit. a vlice meně čekajou na nějakej levnej ve špatnym stavu.

Leo

#64 Nový příspěvek od Leo »

TRACK MT8 píše:
matto píše:to je pravda co pise patamat , ten milhausou sa mi zda ako cista skladacka, kopa veci tam nie je original, bohuzial ani ramena vzadu nie su origo

ta 150-tka sa mi velmi pozdava urcite by este spustil z ceny pri vaznom zaujme a ten motor tam by mal byt 3 valec 8)
3 val lombarďák, ale pochybuju že pustí z ceny!!, je to prekupník a ví jakou to má cenu a myslím že do tydne ho někdo koupí, aby se dokonce lidi nepřetahovaly, je plno lidí, treba i milhaus, nemají tolik pěněz, nebo mají ale je jim líto dát 170000kč za nejakej kterej se třeba tváří pěkně ale stejně to tak není.ale sou šikovní a dovedou si leda co udělat, opravit, vylepšit. a vlice meně čekajou na nějakej levnej ve špatnym stavu.
jj, místní překupník, ten ví, co prodává...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#65 Nový příspěvek od Milhauss »

A hlavně ten motor je v prdeli,píše prasklý blok,nevím jestli je tak jedoduchý to oparvit. A další a další věci. A vzít to jenom kvůli tomu,že to má servo a vývoďák,jinak všechno je v prdeli,no nevím. Ale někdo to určitě vezme. Já bych do toho nešel,to je an komplet GO,já ho dělat nemusím,i teď je schopen plně fungovat,poupravím pár věcí,a bude šlapat. Vývoďák zatím nepotřebuju.

Mám další dotaz,ten olejovej vzduchovej filtr,vyčetl jsem vyprat v neftě a 0,7 litru nalít,a aso motorovej olej že?? Je tam hnus,bylo ho tam sotva 0,3 litru a hlavně černej jako hovado. Na jedné fotce je u motoru vedle nádrže vidět trubička s červenou zátkou,k čemu to je???? Co s tím

TRACK MT8

#66 Nový příspěvek od TRACK MT8 »

no aspon u mé 150 to slouží na nalivání oleje do reduktoru, myslím že tady to budu mít uplne stejnou funkci akorád je to jinde umístěno.

Vladimír2

#67 Nový příspěvek od Vladimír2 »

...tak ať jezdí !! Už se těším na tunink v Tvém podání... 8) :smich:

Sejcek

#68 Nový příspěvek od Sejcek »

Ten závěs bych udělal tak jako TRACK MT8. Jednoduchý a snadně demontovatelný...

smetana

#69 Nový příspěvek od smetana »

Milhauss píše:Tak tady pár fotek a detailů,novej závěs,novej volant,podtklakovky :) :) :) To jsem celej já,píčovinky
PC263772.JPG
PC263773.JPG
PC263774.JPG
PC263775.JPG
PC263776.JPG
PC263777.JPG
PC263778.JPG
PC263779.JPG
PC263780.JPG
PC263781.JPG
PC263782.JPG
PC263783.JPG
PC263784.JPG
Milouš máme skoro stejné volanty http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá

http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/

timexy
Kontaktovat uživatele:

#70 Nový příspěvek od timexy »

Milhauss píše:A hlavně ten motor je v prdeli,píše prasklý blok,nevím jestli je tak jedoduchý to oparvit. A další a další věci. A vzít to jenom kvůli tomu,že to má servo a vývoďák,jinak všechno je v prdeli,no nevím. Ale někdo to určitě vezme. Já bych do toho nešel,to je an komplet GO,já ho dělat nemusím,i teď je schopen plně fungovat,poupravím pár věcí,a bude šlapat. Vývoďák zatím nepotřebuju.

Mám další dotaz,ten olejovej vzduchovej filtr,vyčetl jsem vyprat v neftě a 0,7 litru nalít,a aso motorovej olej že?? Je tam hnus,bylo ho tam sotva 0,3 litru a hlavně černej jako hovado. Na jedné fotce je u motoru vedle nádrže vidět trubička s červenou zátkou,k čemu to je???? Co s tím

Je to na dolívání reduktoru.... na druhé straně by měla být hadička na mazání spojkového ložiska

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#71 Nový příspěvek od Milhauss »

Kolik se tam leje a čeho,a jak poznám ejstli tam ěnco je,?? Nějakej kontrolní šroub či co??? Jojo,závěs už vymýšlím jinak,chtěl bych to nějak jako to má třeba 7011,na 4 kolíky,polohovací dorů nahoru,a hlavně lehce demontovatelný. Uvidíme,jen mě sere,že s větší dírou musím furt někam jezdit,malou vrtačkou to asi nevyvrtám :vztek: :vztek: :vztek: :vztek:

Pat&Mat

#72 Nový příspěvek od Pat&Mat »

Čauves, do reduktoru dle dokumentace vleze 0,3L PP90 a tady je od nás fotka kde jsou kontrolni a vypouštěcí sřouby... Hodně zadru při opravě... 8) :friends:
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view

timexy
Kontaktovat uživatele:

#73 Nový příspěvek od timexy »

Milhauss píše:Kolik se tam leje a čeho,a jak poznám ejstli tam ěnco je,?? Nějakej kontrolní šroub či co??? Jojo,závěs už vymýšlím jinak,chtěl bych to nějak jako to má třeba 7011,na 4 kolíky,polohovací dorů nahoru,a hlavně lehce demontovatelný. Uvidíme,jen mě sere,že s větší dírou musím furt někam jezdit,malou vrtačkou to asi nevyvrtám :vztek: :vztek: :vztek: :vztek:

Já jsem si koupil stojanovou vrtačku od promy za 3000,- a vrtám si všechno sám do 30mm .......
tady pak po mne chtějí za díru 80 kč a to už jí mám dávno zpátky

milstav1

#74 Nový příspěvek od milstav1 »

Milhauss píše:Kolik se tam leje a čeho,a jak poznám ejstli tam ěnco je,?? Nějakej kontrolní šroub či co??? Jojo,závěs už vymýšlím jinak,chtěl bych to nějak jako to má třeba 7011,na 4 kolíky,polohovací dorů nahoru,a hlavně lehce demontovatelný. Uvidíme,jen mě sere,že s větší dírou musím furt někam jezdit,malou vrtačkou to asi nevyvrtám :vztek: :vztek: :vztek: :vztek:
Nechj si stočt vrtáky a dá se vyvrtat aj 20 ve vrtačce mám vyskoušeno jinak koupit nějakou sloupovku

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#75 Nový příspěvek od Milhauss »

Jo to by se mi líbilo,nějaký vrtáky tu stočený mám,ale tak 15,max do 17 a to je prd. Stojan mám,ale jen na klasickou ruční vrtačku. Bral bych něco,ale jsem na mizině. Časem musím něco pořídit. Naštěstí kámoš má,tak to mám zadara,ale furt s tím jezdit sem a tam,mám to z ruky

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“