GO MT8-050
- naftak
Re: GO MT8-050
Caute chlapi
Mate peknu robotu a je vidiet po vas kus prace.
Ak máte, doplnte dalsie foto z GO.
A prosím mohli by ste mi vyznacit na obrazku, ktorý srob na reduktore je vypustaci a ktorý kontrolný?
Vdaka, nech sa vam dari.
A prosím mohli by ste mi vyznacit na obrazku, ktorý srob na reduktore je vypustaci a ktorý kontrolný?
Vdaka, nech sa vam dari.
- Martin_TDi
Moc pěkná práce, motor jako nový ! Držím Vám moc palce !!!!
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Zdarec, takže tady je to foto. Dle dokumentace je objem oleje v reduktoru 0,3L PP90.naftak píše:Caute chlapi
Vdaka, nech sa vam dari.
cau.prosim tě bylo by mozne poslat nejake fota te středové roury a jak je to ulozeno v přední převodovce?jsou tam pouzdra nebo jak to je řešeno.chystam se na to ve vanoce.novou se me nechce kupovat. s pozdravem David Prostějov drzim pěsti at tu GO zvladnete...Pat&Mat píše:Zdravím,artur30 píše:pat a mat
já myslím,že to do kupy dáte já to ho měl myslím,už také rozdělaného dost a je to dobrá skládačka
a až vyjedete,tak to bude stroj jako z továrny
jen by mě zajímalo jak jsi opravil tu vlaštovku
to jsi tu litěnou část znovu vybrousil a na rouře si udělal nový kroužek
nebo jestli mi to můžeš trochu popsat
děkuji
postup byl takový: Na ramena co drží kabinu jsme ze spodu heftnuli jeklu a pak je odřezali pryč (nevlezlo to na soustruh). Potom se tunel upnul mezi dva hroty a byla opracována vnější styčná plocha (asi o 1,5mm) - a bylo provedno naletování mosazi. Pak se stočila vnitřní strana příruby (asi o 0,5mm) - pro upnutí bylo potřeba ještě srazit vnejší hranu příruby viz. foto. Potom se opracovával tunel/mosaz až to na sebe pěkně sedlo (konečná vůle zústala asi 0,08mm). Vnitřní uložení jsme vyřešili nákupem sady 3 půlměsíců. Poslední krok byl zpětné navaření ramen na tunel a nastřik barvů. Složené to ještě nemáme, ale myslíme, že to bude dobré... Po montáži dáme vedět jak to dopadlo...
Popis uložení tunelu
Pro DavidFik: Čau, tady máš požadované foto. Líp to asi vyfotit nejde. Snad ti to pomože.
Přední defirák
Zdarte chlapi, tento víkend jsme zase trošku popokročili. Máme připraven přední diferák. Je nastříkán základkou, ještě vrchní a je to hotovo. Pak už jen čistá práce - skládání a výměna gufer a ložisek. Tady jsou fota
...pekne strávený víkend .....
Wow krasne vam to ide. Klobuk dole. Neviem sa dockat, ked to uz budete mat vkope je to fakt parada chlapi.
Foton 254
Montáž předního diferáku
Zdrate chlapi, tento víkend jsme pokračovali v montáži již připravených dílů. Dali jsme dohromadi přední diferák. Výměna komplet všech gufer, výměna ložisek v nábojích (2ks na náboj - typ 6214 2RSR), kuželíková do uložení předků, atd... Plus jsme udělali v obou homokinetákoch futra (celkem 16 futer), byla to strašná drbačka, ale šlo to i doma bez lisu... Dnes by jsme chtěli udělat zadní převodovku, už jsme začali s demontaží viz. foto... Budem se snažit fotit co nejvíc a dávat Vám to na fórum... Tak tady je to slibované foto...
Fakt vam to ide super chlapi. Len tak dalej. Uz sa nevim dockat, ked to date cele dokopy. To bude pecka
Foton 254
Foto:
moc pěkna prace,.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci nádhera - jak nová výroba
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
No tak uz sa to zacina rysovat je to parada. Ani nechcem vediet kolko hodin vam ta GO zaberie
Foton 254