MT8 132.2
-
Re: MT8 132.2
a tam tes neje ten plast pod sedacku..dnes som to fukal asi 15 min a ani o cm sa nezdvihlo tak newem co s tym je
Tak jsem přezul kola a dal nové paraboly do předu zadní kryty na světl ateď mi přijdou ještě nové pozičky a bude hotovo, zítra budu dávat do kupy čelní hydrauliku bechal jsem si udělat ty nové pul měsíce nebo je to z tenkého plechu tak mi to dělají z 10mm, také jsem si nechal udělat delší ramena na rotavátor.
Tak vana pod motor je doma stále 500Kč a vpátek jsme jí objednal a dnes přišla ani jsme to nečekal.
Zdar Pepo,co jsi stou vanou mel ze kupujes novou?Ja mem na motore otocenou vanu vypustnim sroubem dozadu,netusis jestli je nejaky duvod proc se dava vypusti dopredu?pepa36 píše:Tak vana pod motor je doma stále 500Kč a vpátek jsme jí objednal a dnes přišla ani jsme to nečekal.
NIc jsme sní neměl sehnal jsem motor slavii uplně nový ale s prohnilou vanou stal ve stodole na zemi tak to podle toho vypadalo ale zbytek je v super stavu jelikož byl vrch pod plachtoum jinak k tomu šroubu asi to bude ohledně lepší manipulace jiný rozdíl v tom nevidím.
Tak to jsi mel sakra stesti nekteri kolegove shani motor a porad nic za rozumnou cenu na prodej.Ja jsem letos,taky nahodou sehnal za dobrou cenu,ale zatim ho porad ladim a posloucham.Tet se mi nejak nelibi,ze mi za studena práská do vyfuko,asi mu necham zmerit tlaky a pak se vrhnu na ventyli.Zatim diky a mej se.
Stím motorem to byla náhoda, nemáte někdo na víc disky na TK potřebuji aspoń 2 nebo z čeho pasují díky
koupím toto asi je to triska nebo co to je kape mi z toho nafta pod tou matkou někde a nejde to dotáhnou co s tím? viz fotka
Nevím kde přesně ti ta nafta kape, ale jestli z pod převlečné matky od trubky, tak kup trubru a ne vstřikovač. Je asi v prdeli kužílek na trubce a nepřiměřeným dotahováním zničíš i sedlo ve vstřikovači.pepa36 píše:koupím toto asi je to triska nebo co to je kape mi z toho nafta pod tou matkou někde a nejde to dotáhnou co s tím? viz fotka
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
tady mi toasi pravděpodobně tečevypadá to jako by tam byla 2 matky nad sebou jedna tenší a druhá větší
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
pokud to teče z vrchu tak tam vyměn měděné těsnění a pokud zespodu tak to dej někomu seřidit, a přítom ti vymění těsnění
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Tečeto asi mezi spodní matkou a tou horní jedna je tenká druhá je širší, ale nejsou dotahnout dá se to nějak rozebrat? díky
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
normalně to povol a uvidiš stejnak by to chtělo nechat zkontrolovat a seřidit
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Tak už to neteče, teď sháním nějaké nářadí nemáte někdo něco doma třeba i uplně rezáve to mi nevadí dám si to do kupy. díky