MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Musis nakladat s rozvahou kam dat vahu a navic vlek je brzdenej bez brzd bych se nikdy nikam nepoustel
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Opytam sa inac, je nejaky dovod preco ta naprava nieje posunuta? Keby to bola vyklapacia vlecka pochopim. Ale u tohoto?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Neboj posunuta je ale jen o 15 cisel. Ono se to bude nakladat az k minikovi tak to bude ok neboj.
Ahoj. Nevite,zda je nekde na minikovi vyrazeno cislo ramu? Nemame na nem stitek. predchozi majitel ho nekde ztratil. Tak ze by se opsal z ramu a dal vyrobit. Aby se mohl pripadne minik pojistit. Diky..pripadne nema nekdo doma stitek navic?
No ja minika vcera komplet rozebral a vapoval sle nikde zadne cislo nevidel myslim si ze minik nema vin cislo jen stitek ne??
No taky si trochu myslim, ze bude jen na stitku. ALe pro jistotu se ptam. Protoze kdyz tam neni, tak leda sehnat z jineho.
-
Zdravím,
výrobní číslo mám na štítku a také na přední nápravě. Tam je nastříkáno bílou barvou přes šablonu na přední části jaklu, co tvoří nápravu. Ale to by jsi si všiml. Možná to je jen přetřené. Asi to není u všech. Já mám MINIka asi z roku 94, výroba Agrostroj Rožňava.
Ahoj Pepa.
výrobní číslo mám na štítku a také na přední nápravě. Tam je nastříkáno bílou barvou přes šablonu na přední části jaklu, co tvoří nápravu. Ale to by jsi si všiml. Možná to je jen přetřené. Asi to není u všech. Já mám MINIka asi z roku 94, výroba Agrostroj Rožňava.
Ahoj Pepa.
Bando pokrocil nekdo ve shaneni kardanu bks-909 na minika? Me se podaarilo pouze sehnat hridel s protikusem ze stare scanie ale komplet kloub je asi fakt nerealne uz nekde sehnat on se fakt asi delal jen pro toho naseho mazla! Na kolik muze prijit vyvareni nejakeho 6drazkoveho kardanu a udelani drazek jak ma minik?
Pokud to pujde dobre zitra se mrknu po tom cisle na svem.
Pokud to pujde dobre zitra se mrknu po tom cisle na svem.
Tak jsem si nechal ve firme udelat 20cm hridel a 10cm vnitrni drazkovanou kulatinu tak jsem zvedav za kolik to bude a jake bude zpracovani a pak vam tady hodim info!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem si říkal že se tu nic asi neděje a ony mi přestaly z nějakého záhadného důvodu chodit notifikace.
To je bordel
No ale dotaz, neválí se vám doma někomu větší hardyspojka 100mm?? Já to nepoužívám, ale jednomu známému exla a tobex už je skladem nemá.
Kdyžtak díky za zprávu a pěkný den
PS: dnes jsem vybojoval brambory ... víceméně z betonu, nebo to tak podobně vypadalo. Děs a hrůza
To je bordel
No ale dotaz, neválí se vám doma někomu větší hardyspojka 100mm?? Já to nepoužívám, ale jednomu známému exla a tobex už je skladem nemá.
PS: dnes jsem vybojoval brambory ... víceméně z betonu, nebo to tak podobně vypadalo. Děs a hrůza
Ahoj Blesku,mě taky nechodí notifikace a teď jsem zjistil,že sháníš hardy 100. Mám tu jednu novou, můžu prodat.Blesk007 píše: ↑čtv srp 01, 2024 8:14 pm Ahoj, tak jsem si říkal že se tu nic asi neděje a ony mi přestaly z nějakého záhadného důvodu chodit notifikace.
To je bordel
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994
MFD-019 motor BS5Hp 1994
Kdyby měl někdo zájem, nabídnu pár krytek světlometů, co mi tu ještě zůstaly. Dvě barevné varianty - čirá a kouřová. Také s otvory dle originálu nebo bez otvorů.
Cena 600Kč/ks, zaslání možné zásilkovnou. Bohužel už jen pár kusů (a kterou variantu výběru musím zjistit). Nezlobte se, pokud danou variantu nebudu mít (případně nechám dovyrobit, ale čekačka cca 1-2 měsíce)
Cena 600Kč/ks, zaslání možné zásilkovnou. Bohužel už jen pár kusů (a kterou variantu výběru musím zjistit). Nezlobte se, pokud danou variantu nebudu mít (případně nechám dovyrobit, ale čekačka cca 1-2 měsíce)
Tak letos mi to konečně orá https://www.youtube.com/watch?v=wnR3PdL6hlI
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám