MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Blesku díky za názor co píšeš dává velký smysl. Právě jsme na začátku kdy chováme slípky křepelky teď snad přibudou králící a příští rok malé ouessantské ovce jen dvem pro radost a na spásání zahrady.. miníka cením že kolem domu a na zahradě zajedu všude kam potřebuji a s velkým traktorem bych se těžko někde motal takže bych musel mít dva traktory. Nejhorší je u mě místo jak píšeš seno a slámu bych ještě věděl kam dát a místo by bylo s obilým je to horší tak se zatím asi taky přikláním k postupnému rozšiřování kdy seno peo ty dvě ovce a pár králíku nasuším nebo dokoupím a uvidíme co se do budoucna naskytne.
Díky za názor pomohl
Díky za názor pomohl
Bobe s uskladnenim je to tiež lahke napr seno stači dat na kopu a na vršek igelit ak mas baličky o to lepšie treba pokukat stare praktiky dedov ti to mali v malíčku a pšenicu nebo zrno ked toho neni kvantum kludne v 220 L sudoch do suda sa vejde cca 1,5m obily a sudy mam kludne vonku samozrejme s origo deklom a neprekaža ani voda jačmen som toho roku skušal dat do 1000 ibc s velkym vypustom a odpustal som si kolko som potreboval a nič neplesnelo ani sa nekazilo na vše casom dojdeš len treba chut v prvom rade a pak už to pojede z kopca
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Lycane dík za povzbuzení chuť určitě je. Je celkem problém sehnat ornou půdu takže půjdu cestou postupného rozšiřování a uvidíme třeba někdo něco pustí a i obilí a sláma bude vlastní.
https://i.postimg.cc/pTLpZHkk/DSC05029.jpg https://i.postimg.cc/v8S60cJn/DSC05020.jpg Já už jenom jako vidlák nebo závaží při vyorávání brambor.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Ten můj nástupce už mně za volant nepustí. Ještě jako startér,tolik síly šofér nemá
-
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, částečně zdatní nástupci Všechny nás to čeká. Ti moji jsou zatím rok a půl až třiapůl, tak ještě musím chvíli vydržet fungovat
Máš pravdu,ze 4 vnuků nejmladší.Jediný nadaný.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba ti ostatní budou nadaní chirurgové a nebo vymyslí perpetum mobile a máme po starostech
Jj přesně sebevědomí na to mají, nejstaršímu 12 prej bude Ing. Traktorista 7 technicky všestranný.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, všechno je to na nich jak si to zařídí. Ale vzhledem k tomu, jak to tady (i jinde) vypadá, tak to nebudou mít jednoduché.
To by ale bylo nadlouho
To by ale bylo nadlouho
Pánové neřešili jste někdo samodomo řízení na Miníkovi? Myslím tím jednak vůli v obou směrech při otáčení volantem a jednak pohyb celé řídící tyče u mě to vypadal že to běhal snad i s nádrží celej ten sloupek nebo jak to nazvat nemáte nějáký typ jak to zpevnit? Nebo nedělal jste to někdo?
Tak nakonec to dopadlo takhle. puvodne jsem tam chtel dat zeleznou nadrz ale to nedopadlo dobre nedokazal jsem ji svarit tak aby netekla tak jsem se nastval a udelal ji z odpadni trubky a svete div se paraaaada. obsah je neco malo pod 3 litry ale staci to jak na zvedani savly tak aj vlecky.
ted uz konecne muzu shanet nejaky vetsi dvouvalcovy motor.
ted uz konecne muzu shanet nejaky vetsi dvouvalcovy motor.
-
- Kontaktovat uživatele:
No týbrďo, to je konstrukce Jsi velmi kreativní, snad ti to nevyteče někde do záhonu. Tady v kovobazaru mají spoustu malých nádrží, já se ti kouknu, jestli by tam něco v oceli neleželo. Jsou to malé tlakové bandasky řekl bych od 3 do 50ti litrů a jsou úplně nové, jen se už někomu nehodily.
V pondělí se kouknu.
V pondělí se kouknu.
tak je prave nevyhoda ze neni jineho mista nez pod tim kardanem. musela by to byt o trosku vesti nadoba ve tvaru plastove lekarnicky. ten novodur je prave dost silnej a steny jsou pres gumu utesnene a zalepene lepidlem tak snad vse ok :d