MINI 070, 075
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
vypadá to pěkně
-
- Kontaktovat uživatele:
Prckolete, jak to máš propojené? Dělal jsi nějakou redukci a nebo pasovala nějaká fabrická? Možná by někoho zajímaly i fotky nesložené sestavy.
Aaaa to radsi ne ja delam jen z toho co mam doma. Ja tam nechal origo matku na hridelce a tu zavaril a na druhou stranu dal ctvrtecni golkua tim to propojil je to oddelatelne
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Starter je dufam z reduktorom, fakt si nechcel kupit nieco hotove z plosiny? Hlavne aby ti to fungovalo.
Alebo nove https://m-eur.vevor.com/hydraulic-power ... gLqhfD_BwE
Alebo nove https://m-eur.vevor.com/hydraulic-power ... gLqhfD_BwE
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
On se dela starter bez reduktoru? No nechtel.tohle.mam.a je to velke.ja to potrebuju dat nad zadni napravu prpto jsem.to.takto udelal. Proc by to nemelo fungovat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budeš mít spojení "dokonale" souosé, tak by to fungovat mělo. Pokud se to bude házet a vibrovat, tak po čase (možná krátkém) bude problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Atlane, proč myslíš, že by tam musel být reduktor??
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Aby to zralo menej prudu, navyse to cerpadlo nepotrebuje take otacky ake da starter bez reduktora. Ten ma totiz velke straty na prazdno.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale ten starter přece nikdy nepoběží naprázdno, navíc doba kdy je v běhu je minimální (vteřiny) a to pořád pod zátěží, která si ty otáčky docela dobře sama zredukuje.
Zkousel jsem na ponku zapojeny system bez zateze (jen rozvadec a pistnice) a system pri 30x nahoru a 30x dolu se ani nezahral takze podle me v pohode.
uz se tesim na zimu jak to zacnu montovat.
Ted jsem dal minikovi zabrat. vzal jsem deti na vylet 3.5 kilometru dlouhou turu pres hory a na zaver diky jeho neunavne praci jsem ho vzal na hotel na welnes procedury :d :d.
https://youtube.com/shorts/YlPrxn5rLYc?feature=share
Chci se zepat tady na foru resil predelavku prevodovky stevo tomu jsem ted psal ale ptam se dal jak narocne by bylo predelat jen tu trojku vic do rychlosti? nechci hejbat se vsema rychlostma ale jen s tou 3jkou.
kdyz jedu v hore nebo na polich 1 a 2 jsou ok 3 je uz podle me moc pomala ale zase na cestu je 4 uz akorat takze jen tu 3 chci resit
uz se tesim na zimu jak to zacnu montovat.
Ted jsem dal minikovi zabrat. vzal jsem deti na vylet 3.5 kilometru dlouhou turu pres hory a na zaver diky jeho neunavne praci jsem ho vzal na hotel na welnes procedury :d :d.
https://youtube.com/shorts/YlPrxn5rLYc?feature=share
Chci se zepat tady na foru resil predelavku prevodovky stevo tomu jsem ted psal ale ptam se dal jak narocne by bylo predelat jen tu trojku vic do rychlosti? nechci hejbat se vsema rychlostma ale jen s tou 3jkou.
kdyz jedu v hore nebo na polich 1 a 2 jsou ok 3 je uz podle me moc pomala ale zase na cestu je 4 uz akorat takze jen tu 3 chci resit
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak je vidět paní Prckoletová i prckoletčata byli spokojení až jim z toho narostl na hlavě pugét :)
Proč chceš vůbec předělávat to čerpadlo? Ten agregát nefunguje?
Proč chceš vůbec předělávat to čerpadlo? Ten agregát nefunguje?
Jojo uplne si chrochtaly kdyz jsem na 3ku projel pres nejakej hrb funguje ale je velkej a je umistenej nad motorem coz ja chci pak sehnat jinej agregat tak proto to chcy dat nad tu napravu
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo, to chápu. Trochu to překáží, co?
no prekazi stojatemu motoru jinak ani ne a navic ma vse v sobe. jen napojit na ele a jedes takhle musim dat nadrz ale to neni nastesti problem. pak jak to budu mit tenhle pujde do sveta
-
- Kontaktovat uživatele:
já to mám bez nádrže, využívám druhou komoru válce a mám jen mezinádržku od brzdové kapaliny, aby kapalina měla kde expandovat když se ohřeje. funguje to skvěle a ušetříš místo