MINI 070, 075
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
No pokud jezdíš v takto náročném terénu, tak je to asi dobrá volba a ty bambulatý gumy jsou taky asi fajn, ale asi to nebude úplně zadarmo
No ty kola jsou velmi draha polozka..budu muset vymyslet neco mene nakladneho
tie kola čo maju origo to su nizkotlakove obdobne su na 4kolkach (ale ta cena ) ale za drobca kludne stačia klasicke 13 z osobaku dáš zimny dezen aby boli makšie a ako tak držali stopu ja mam na vleku z dodavky 14 typu C pre večšiu nosnost a 2 gumi fuknute na 4 v pohode 1,5tony kebych mal vykyvnu tak sa vaha deli na 4 tutiž za drobca klasika osobak si zober že osobak vazo okolo 1,6 T a tolko asi drobcovi nakladat nebudeš a ked tak Cčkove a uvezes vse
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Lycane ja tam mám teď dojezdovky z Fiata taky foukám méně kolem 1,8 a jsou to 14tky, problém vidím spíš ve velikosti i třináctka bude celkem velká když dáš dvě za sebe.. chtěl bych to dopasovat na tenhle vozík takže bych to viděl tak že udělám nápravu a pak to jen svařím s vozíkem k sobě ty origo kola občas někdo prodává na bazoši ale i tak je cena celkem vysoko na druhou stranu i kdyby šel miník někdy do světa což nepředpokládám tak kárka zůstane doma tak uvidíme co seženu komplikuje mi to fakt že teď rvu prachy jen do baráku což je v pořádku
Nechci to tu spamovat proto prosím někoho kdo se vyzna v elektrice at mi napíše do zpráv potřebuji radu ohledně předělání el auta pro kluka díky
Mame to same. Nejde to zaboha nastartovat. Musime pod filtr striknout benzin. Pak to jede normalne. Kdyz to po zahrati chcipneme, tak dalsi nastartovani v pohode. Jakmile to ale stoji do druheho dne, tak je to to same. Motor je gx390. Nejaka rada co s tim? Prosim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kluci s tím benzínem to je přes zimu potíž. Babišovy řepkové dobroty vytvoří sliz a ten to docela slušně zalepí, navíc se usazuje dole v plovákové komoře. Já do všech paliv dávám aditiva od vifu a docela to funguje, ale mimo pily a sekačky používám všude naftu a ta se zdá trochu odolnější. Ale může to být i něčím jiným, takže zkoumat
Ja mam dojem, ze to delalo i pred zimou. Ale samozrejme to neznamena, ze pricinou neni to co pises.
Ak tam máte tie malé jemné filtre na benzín, tak ich treba vymeniť. Ono sa to svinstvo z benzínu lepí aj v tom filtri.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ať je to zasraný kde chce, tak je to vždy k uvztekání
Dlouho jsem odolával, ale nakonec neodolal a vyzkoušel aditivum do benzínu VIF. Vypustil z nádrže benzín, namíchal v kanystru s aditivem, nalil z5 a ono to najednou mrcha funguje a nejen druhý den. Je fakt, že se oteplilo, ale kolega to používá dlouhodobě a právě na jeho rady jsem to nakonec zkusil taky. Jinak to bylo při každým startování po delší době stříknout benzín pod svíčku, aby motor poprvé chytnul a pak už chytal celý den v pohodě.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Jo toto aditivum je v pohode ja davam ten 100 oktan benzin tej je tiez v pohode ale napr na jesen davam aj toto ad do neho a napr babeta po 5 mesačnom stáni otvorim benzin lehce prešlapnu raz pak šlapnu poradne a hnetka fahči , rotavator tiez poklepkam po plavakovke bo občas ostane viset ventil pustim benzin par krat zatahnem a pak rezko a hopla vše šlape a predtim min polhodka nervov či to vobec bafne ... takze doporučujem aj na dlhšie prestoje
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Zdar chlapi čo ste robili spojku: mázli ste vodiace čapy niečím? Mám ich zrejme z obyč, ocele bez povrchovej úpravy a trochu strach, že ich časom chytí líška.
Potom jsem koupil Velfobin a pokaždé na první dobrou. Ale žere to jako stará bábaBeranekCZ píše: ↑stř bře 22, 2023 9:50 amMame to same. Nejde to zaboha nastartovat. Musime pod filtr striknout benzin. Pak to jede normalne. Kdyz to po zahrati chcipneme, tak dalsi nastartovani v pohode. Jakmile to ale stoji do druheho dne, tak je to to same. Motor je gx390. Nejaka rada co s tim? Prosim.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
nazdar bando. hele je tu nekde sekce s mt8 070 nebo 075 s origo naradim kde jsou videa pri praci s naradim? najdu neco dalsiho nebo jen videa na youtube?