Nie. Ja som prave kupil original 5-dierove disky, lebo som nechcel prerabat naboje. Ale veru musim tie kolesa otocit, lebo ked som sa v tom dneska viezol, tak som mal pocit jak keby som isiel na bicykliVinea 30Hp Comfort píše:Já myslel že tam máš 6 šrouby,když dáš ty 7,50 na široko taky se stím dá jezdit
myshootkov TK 20, r.v. 1977
Re: myshootkov TK 20, r.v. 1977
Foton 254
- Vinea 30Hp Comfort
Já když měl loni od známého půjčenou MT8-150.32 a tahal jsem stím naloženej 1,5t vlek hlínou,tak jsem taky neměl dobrej pocit když ty kola byly na úzko
ZETOR 5211
Presne takto som mal pocit, ze sa s tym vyvalim aj na rovine inak mam este jeden sen ale ten sa urcite tak lahko nezrealizuje - chcel by som kupit nejaku vlecku, s ktoriu by som mohol normalne v klude jazdit aj po ceste, napriklad taku ANS 1500 ako mas ty. Jediny problem su tie financie inak je ta vlecka podla mna super. Ked sa na nu este hodia poriadne papucky ako mas aj ty a ta vlecka je podla mna na bezne potreby uplne idealna
Foton 254
-
Koukal sem že tam máš komlet vývod na brzdy k vleku ANS 151,ten seženeš levněji
- Vinea 30Hp Comfort
Teďka už ta 1,5t nemá chybu,když tam byly ty origo kola,tak se za mokra dost bořila
ZETOR 5211
Myslis? U nas som zatial na inzerat nevidel ani jeden keby boli, tak by to bolo super, lebo by som mal origo celu supravu lenze kde tu vlecku zohnat a este aby mala aj osvedceniePULDrapalik píše:Koukal sem že tam máš komlet vývod na brzdy k vleku ANS 151,ten seženeš levněji
Foton 254
- robert xxx
Gratulujem Ti k novemu prirastku. Urcite je velka radost v tvojom srdci. Prajem vela motohodin bez poruch. Nech Ti sluzi.
Praje cela roodina.
Praje cela roodina.
- Juraj Suhaj
Tak isto sa pripajam ku gratulacii a chcelo by to foto aj s TK na porovnanie
- Holder
Jo jo společné foto na forum !!!!!!
Taktéž gratuluji ke splněnému snu
Mě se MT8 nezdá moc vratká... Občas jezdím s jednou maximálně zúženou (vinohrad) a vratké mi to nepříjde... Celý ten dojem dělá asi opticky kabina, nebo je to v mojí úchylné zálibě v úzkých traktorech
Mě se MT8 nezdá moc vratká... Občas jezdím s jednou maximálně zúženou (vinohrad) a vratké mi to nepříjde... Celý ten dojem dělá asi opticky kabina, nebo je to v mojí úchylné zálibě v úzkých traktorech
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Osvěčení na ANS 151 mám ,ještě sehnat tu vlečku
dakujem vsetkym za gratulacie spolocne foto sem urcite dam, len musim dat najskor TK znova dokopy robil som zadnu prevodovku a este som to nezmontoval. dnes musim kupit este gufero do stredovej rury a snad v sobotu to dam dokopy. potom odfotim a hodim sem
Foton 254
mas recht. ja som vcera schvalne pozeral inzeraty a veru ziadnu som nenasiel. mozno by sa nasla nejaka v agroservise, ale nepytal som sa. ak budem volat este s panom Horakom, tak sa ho spytam. momentalne jediny problem su financiePULDrapalik píše:Osvěčení na ANS 151 mám ,ještě sehnat tu vlečku
Foton 254
mne sa zdala vratka preto, lebo ked som presadol z TK, ktore mam roztiahnute na maximum a mam na nom este aj siroke pneu, tak mi to fakt prislo ako keby som sedel na bicykli s kabinouTom píše:Taktéž gratuluji ke splněnému snu
Foton 254
Tak to jo, ze širšího se na užší blbě zvyká...myshootko píše:mne sa zdala vratka preto, lebo ked som presadol z TK, ktore mam roztiahnute na maximum a mam na nom este aj siroke pneu, tak mi to fakt prislo ako keby som sedel na bicykli s kabinouTom píše:Taktéž gratuluji ke splněnému snu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz