VINEA,CABRIO,VEGA
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
To je smutný když šetřeji i na tomhle Kdyby přišli větší mrazy tak jsi mohl mít zbytečně vyděláno jenom proto že člověk spoléhá na něco co by mělo být daný.
- Vinea 30Hp Comfort
Spíš to zapoměly udělat,měly toho v tu dobu moc ale teď už je na -35
ZETOR 5211
Já nechci být za rejpala, nemyslím to nijak jako že z toho mám škodolibou radost, ale Antonymu zapomenou připojit káblík, tobě se vyserou na nemrzku, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je teda značkovej servis!!! Jediný štěstí je, že i slabá nemrznoucí směs už nepne a neudělá škodu. Jen zrosolovatí, neteče, ale taky nepne. Já jen jestli to tady teda čtou z firmy, jako že snad ano, tak že by se chytli ne za nos, ale rovnou za celou hlavu a jejich šlendriánem si nekazili zbytečně jméno.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
To máš sice pravdu Dyku že nepne ale taky neteče a výsledek může být stejně fatální.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A zjistím nějak sám na kolik to je? Jedině upustit trochu a narvat tam trochu do -50 co máme domaVinea 30Hp Comfort píše:Testovací Vega byla taky v servisu a nemrazka tam byla jen do -5 pak jsem Vegu rozmrazoval u kámoša v dílně
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To víš no, radost z teho taky nemám ale stane se zas není to nejhůř, jedna nejmenovaná značka tady má i blbě složený převodovkyDYK píše:Já nechci být za rejpala, nemyslím to nijak jako že z toho mám škodolibou radost, ale Antonymu zapomenou připojit káblík, tobě se vyserou na nemrzku, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je teda značkovej servis!!! Jediný štěstí je, že i slabá nemrznoucí směs už nepne a neudělá škodu. Jen zrosolovatí, neteče, ale taky nepne. Já jen jestli to tady teda čtou z firmy, jako že snad ano, tak že by se chytli ne za nos, ale rovnou za celou hlavu a jejich šlendriánem si nekazili zbytečně jméno.
Hustoměrem, ten mají za pár kaček v mototechně. Jak na fridex tak na elektrolit v baterce.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Poptám se, o tomto "stroji" sem nikdy neslyšel
Nebo si aspoň trošku odlij a dej to přes noc do mrazáku tam je asi tak -18 a uvidíš jak moc to zhoustne zbytek si zhruba odvodíš.Je to sice hodně kopytový ale aspoň něco.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To mi psal Deniels. Zkusím to od středy su doma tak si mužu hrát
Eondo,mrazák to jistí,nikdy jsem to u auta jinak nedělal a bylo to OK
-
Kua ja čakám na garančku už minimalne mesiac ale v tom Prostejove maju času.Do vianoc to už nestihnú snáď v novom roku budu pohotovejší.medzitým u nas napadlo to biele svinstvo.
To je nádhera!
To je nádhera!
No já nevím jak to mají s obchodními zastoupeními, resp. u nás v Agroservisu Hlučín Šálka nabízí, ale co vím, tak servis jde všechno do Prostějova. Není to trošku zcestné? Buď tam musí zvětšit kapacity, a nebo každé obchodní zastoupení by mělo mít u Šálka vyškoleného mechanika, který bude zodpovídat za garančky a samozřejmě i normální opravy u nich.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- tekačko
Ahoj
jak se tady bavíte o garančkách,kolik to stojí a po jaké době se to dělá?Myslím mth?A co všechno v tom je?
Dík
jak se tady bavíte o garančkách,kolik to stojí a po jaké době se to dělá?Myslím mth?A co všechno v tom je?
Dík
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tady to máš ofocený z manuálu...
http://postimage.org/image/5fwo65l4j/
http://postimage.org/image/gtj7hcvn7/
http://postimage.org/image/5fwo65l4j/
http://postimage.org/image/gtj7hcvn7/