VINEA,CABRIO,VEGA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Ja zase slysel ze nadrz ma byt prazdna... Ma tam teda byt par litru nafty?
-
nádrž je lepší plná než prázdná, jen to chce natankovat na zimu zimní naftu aby se v ní nesrážela vodyAntony30011 píše:Zazimovávám stejně, baterka ve sklepě a chvilama se na ni dá nabíječka. Akorát teda ještě nechám vyjet naftu aby nezůstala v nádrži. Loni mi to nevyšlo a jezdil sem kolem stodoly jak blb, letos sem dojel, dvě minuty brblal motor a pak usnul
creative, ty lítáš s vineou v -20ti s radlicou? Zavolej, dojedu se podívat
v -20ti se s radlicí nelítá, protože v -20ti nepadá sníh
ale třeba já mám malou kotelnu tak musím jednou za čas navážet dřevo a to potom jezdím ať je venku jakkoliv (tedááá, nesmí pršet protože to mě studí na lebce)
Kuwa to je dilema, co? Plná - prázdná. Když použiju svůj blbý selský rozum, tak vlivem povětrnostích vlivů, prozílům teplot a tím pádem i vzdušné vlhkosti se dá asi počítat s tím, že se začnou tvořit kapičky vody zkondenzované z předem popsaného. Kde je nafta není kondenzát a kde je plechová nádrž a kondenzát bude časem i rez.Toto se mi urodilo v mé zaostalé mysli. Samozřejmě to neplatí pro skladování v teple. To se vám nikomu v zimě neopotil stroj i na povrchu?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak su za vola noo napravím to!
Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémůmAntony30011 píše:Tak su za vola noo napravím to!
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- milstav1
No ale pokud vypraznuješ nádrž aj palivovou soustavu jak to potom dáváš do chodu já akorád natankuji zimní naftu a vydělám batérku a nechám tak jo promiň kontroluji voduAntony30011 píše:Tak su za vola noo napravím to!
My už jsme si taky takhle zadělali,máme pod kůlnou babettu na který se moc nejezdí a ta má z toho důvodu půl nádrže rezatý a to jenom kvůli lenosti. Tak v ní mám teď nalitý olej a čekám jestli se to trochu rozpustí. Nafta je aspoň mastná tak to stěny nádrže přece jen nějakou dobu chrání.
Milstav - máš pravdu, zbytečná práce a navíc musí trpět i paliv.soustava když ji ta nafta nechrání, včetně vysychání gum.těsnění.
Taky si nemyslím, že jsi za vola. Jen jsi šel se svou kůží na trh a kdo ví kolika lidem "za bukem" se to hodilo. Pořád platí - když něco nevím - zeptám se.Tom píše:Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémůmAntony30011 píše:Tak su za vola noo napravím to!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jo máte recht pánové skočím tam najít naftu a nakopnu to ať se promaže a zahřeje... pokud ho vytáhnu a budeš ještě sníh tak třeba i fotoDYK píše:Taky si nemyslím, že jsi za vola. Jen jsi šel se svou kůží na trh a kdo ví kolika lidem "za bukem" se to hodilo. Pořád platí - když něco nevím - zeptám se.Tom píše:Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémůmAntony30011 píše:Tak su za vola noo napravím to!
- l(a)k(a)tom
tak se liší malotraktorista zelinář od malotraktoristy dřevorubce, dřevorubec nepotřebuje zazimovat ... startuju min 1 týdně (stejně bych zazimoval stejně, jak bych nezazimoval = nechám stát, ne na dešti).Antony30011 píše:Jo máte recht pánové skočím tam najít naftu a nakopnu to ať se promaže a zahřeje... pokud ho vytáhnu a budeš ještě sníh tak třeba i fotoDYK píše:Taky si nemyslím, že jsi za vola. Jen jsi šel se svou kůží na trh a kdo ví kolika lidem "za bukem" se to hodilo. Pořád platí - když něco nevím - zeptám se.Tom píše:Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémůmAntony30011 píše:Tak su za vola noo napravím to!
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, v zimě na polu nic neroste
- Vinea 30Hp Comfort
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš v chladiču? Tu mi v PV ředili na -20 nebo -30... jak byl traktor na opravě ale mrknu na to
- Vinea 30Hp Comfort
Testovací Vega byla taky v servisu a nemrazka tam byla jen do -5 pak jsem Vegu rozmrazoval u kámoša v dílně
ZETOR 5211