VINEA,CABRIO,VEGA

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: VINEA,CABRIO,VEGA

#5551 Nový příspěvek od Antony30011 »

Ja zase slysel ze nadrz ma byt prazdna... Ma tam teda byt par litru nafty? :shock:

siskin

#5552 Nový příspěvek od siskin »

Antony30011 píše:Zazimovávám stejně, baterka ve sklepě a chvilama se na ni dá nabíječka. Akorát teda ještě nechám vyjet naftu aby nezůstala v nádrži. Loni mi to nevyšlo a jezdil sem kolem stodoly jak blb, letos sem dojel, dvě minuty brblal motor a pak usnul :friends:

creative, ty lítáš s vineou v -20ti s radlicou? Zavolej, dojedu se podívat :D :vysmech:
nádrž je lepší plná než prázdná, jen to chce natankovat na zimu zimní naftu aby se v ní nesrážela vody
v -20ti se s radlicí nelítá, protože v -20ti nepadá sníh :smich:
ale třeba já mám malou kotelnu tak musím jednou za čas navážet dřevo a to potom jezdím ať je venku jakkoliv (tedááá, nesmí pršet :) protože to mě studí na lebce)

DYK

#5553 Nový příspěvek od DYK »

Kuwa to je dilema, co? Plná - prázdná. Když použiju svůj blbý selský rozum, tak vlivem povětrnostích vlivů, prozílům teplot a tím pádem i vzdušné vlhkosti se dá asi počítat s tím, že se začnou tvořit kapičky vody zkondenzované z předem popsaného. Kde je nafta není kondenzát a kde je plechová nádrž a kondenzát bude časem i rez.Toto se mi urodilo v mé zaostalé mysli. Samozřejmě to neplatí pro skladování v teple. To se vám nikomu v zimě neopotil stroj i na povrchu?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5554 Nový příspěvek od Antony30011 »

Tak su za vola noo :red: napravím to!

Tom

#5555 Nový příspěvek od Tom »

Antony30011 píše:Tak su za vola noo :red: napravím to!
Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne :friends: Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémům ;-)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

milstav1

#5556 Nový příspěvek od milstav1 »

No ale pokud vypraznuješ nádrž aj palivovou soustavu jak to potom dáváš do chodu já akorád natankuji zimní naftu a vydělám batérku a nechám tak jo promiň kontroluji vodu

martin z

#5557 Nový příspěvek od martin z »

My už jsme si taky takhle zadělali,máme pod kůlnou babettu na který se moc nejezdí a ta má z toho důvodu půl nádrže rezatý a to jenom kvůli lenosti. Tak v ní mám teď nalitý olej a čekám jestli se to trochu rozpustí. Nafta je aspoň mastná tak to stěny nádrže přece jen nějakou dobu chrání.

martin z

#5558 Nový příspěvek od martin z »

Milstav - máš pravdu, zbytečná práce a navíc musí trpět i paliv.soustava když ji ta nafta nechrání, včetně vysychání gum.těsnění.

DYK

#5559 Nový příspěvek od DYK »

Tom píše:
Nejde o to, jestli jsi za vola nebo ne :friends: Je dobře, že jsi to napsal, protože jsi předešel dalším problémům ;-)
Taky si nemyslím, že jsi za vola. Jen jsi šel se svou kůží na trh a kdo ví kolika lidem "za bukem" se to hodilo. Pořád platí - když něco nevím - zeptám se.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5560 Nový příspěvek od Antony30011 »

DYK píše:
Tom píše:
Taky si nemyslím, že jsi za vola. Jen jsi šel se svou kůží na trh a kdo ví kolika lidem "za bukem" se to hodilo. Pořád platí - když něco nevím - zeptám se.
Jo máte recht pánové :friends: skočím tam najít naftu a nakopnu to ať se promaže a zahřeje... pokud ho vytáhnu a budeš ještě sníh tak třeba i foto :D

l(a)k(a)tom

#5561 Nový příspěvek od l(a)k(a)tom »

Antony30011 píše:
DYK píše:
Tom píše:
Jo máte recht pánové :friends: skočím tam najít naftu a nakopnu to ať se promaže a zahřeje... pokud ho vytáhnu a budeš ještě sníh tak třeba i foto :D
tak se liší malotraktorista zelinář od malotraktoristy dřevorubce, dřevorubec nepotřebuje zazimovat ... startuju min 1 týdně (stejně bych zazimoval stejně, jak bych nezazimoval = nechám stát, ne na dešti).

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5562 Nový příspěvek od Antony30011 »

Nojo, v zimě na polu nic neroste :D

Vinea 30Hp Comfort

#5563 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Antony hlavně si zkontroluj nemrazku ;-)
ZETOR 5211

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5564 Nový příspěvek od Antony30011 »

Myslíš v chladiču? Tu mi v PV ředili na -20 nebo -30... jak byl traktor na opravě :) ale mrknu na to

Vinea 30Hp Comfort

#5565 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Testovací Vega byla taky v servisu a nemrazka tam byla jen do -5 pak jsem Vegu rozmrazoval u kámoša v dílně :vztek:
ZETOR 5211

Zamčeno

Zpět na „Naše malotraktory“