MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Blesk007
Kontaktovat uživatele:

Re: MINI 070, 075

#5446 Nový příspěvek od Blesk007 »

Pěkný Prckolete, osobně bych tam nahoru ještě přivařil jekl, aby to bylo pevnější a odolnější proti brknutí lžící, ale dobrý počin :) 8)

Prckolet

#5447 Nový příspěvek od Prckolet »

jojo bocni se jsou uz ostipane :vztek: jeste musis predelat zadni celo na automatiku abych ho nemusel sundavat

Lubos86

#5448 Nový příspěvek od Lubos86 »

Zdar chalani mam taku otazočku ako by to dopadlo s mini 070 a F značkou SPZ. Ak by som dodržal všetky požiadavky je vôbec možné aby som prešiel cez urad dopravy aby ho schvalil na cestu? :-/

-Lycan-

#5449 Nový příspěvek od -Lycan- »

caFko problem by to byt nemal su to stare stroje a neboli určene na pojazd po cestach ja mam TK14 a ppo upravach prešlo v pohode len potrebuješ dodržať určite naležitostipopripade ak mas dake prerábky otolepšie bo je tam zasach a už sa to berie ako domaca vyroba či už v hydraulike alebo motor .. potrebuješ akurat majak tlmene a dalkove svetla v predu v zadu gulate odrazka brzdove svetla a osvetlenie spz a na boku pri kolach napisat tlak v pneu a vzadu trojuholnik a 25km gulatu tu velku a mal bys prejst v pohode..
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

BourakBob

#5450 Nový příspěvek od BourakBob »

Pánové neznáte někoho kdo by prodával mezinápravovku?
Jak předělávám barák tak mi celkem dost zabere poflakat zahradu sekackou a pak nestíhám jiný věci 😂
Vím že ji někdo vyráběl ale ma to úplně čas nemám 😂

Prckolet

#5451 Nový příspěvek od Prckolet »

nazdarek. no ja si ji delal ale nakonec jsem zjistil ze mezinapavova sekacka je dobra jen na rovnejsi zahradu protoze jeji montaz a demontaz taky neco zabere a pri jizde v terenu zacne zavazet. osobne jsem zvolil sekacku na tribodovej zaves rychla montaz i demontaz a nemam pocit ze bych si nejak tu travu ujizdel

Blesk007
Kontaktovat uživatele:

#5452 Nový příspěvek od Blesk007 »

Ahoj kamarádi, tak se musím pochlubit dalším přírustkem do rodiny, Miník má kamaráda. Dnes jsme pro něj byli až v Čeladné.
Obrázek

Prckolet

#5453 Nový příspěvek od Prckolet »

cau Blesku a nac to budes pouzivat? to je tunovka ne? kamos u me kopal s dvouapul tunou a u nas ta hlina kde jsou balvany mu davala dost zabrat tak me zajima nac to bude slouzit? to uz je takovej sikula ze s tim vedes aj do baraku 90 kovejma dverma ne?

BourakBob

#5454 Nový příspěvek od BourakBob »

Prckolete máš nějakou fotku té sekačky prosím tě? Na kolik tě to vyšlo?
Blesku pecka chlapík tady ze vsi mě s trochu vetším bude bagrovat rybník topka 👍🏻

Blesk007
Kontaktovat uživatele:

#5455 Nový příspěvek od Blesk007 »

Prckolete, mám tu spoustu kopání různejch trubek a asi i kabelů, srovnání zahrady, základy na obezdění atd.. tak snad práci bude mít a navíc se tu dělá vodovod a tak přípojky k barákům za plotem.
Hlavní impuls byl, že sousedovi (81) vykopali cikáni cca 3metry drážky na vodu do 60 cm hloubky a řekli si 13 tis!!! a to jenom v hlíně, tak jsem si řekl že takhle ne a raději to tady těm stařečkům udělám za flašku a nebo pár korun. Je to víceméně hračka, která pomůže. Co zmůže, to zmůže :)
Stálo to 159 bez daně a tak když si to tu všechno udělám do roka, tak jen na tom co bych dal bagristovi ušetřím cca páďo a nejsem závislý na tom, kdy kdo bude mít čas a vzhledem k té šílené situaci, co nám tady fialka a jeho melodymakesrs ordinují to vždy prodám minimálně za stejno. Je to číňan, ale vypadá dost robustně udělanej, čas ukáže. Čerpadla a hydromotory jsou značkové.

Prckolet

#5456 Nový příspěvek od Prckolet »

Bourakbob: no ja si ji stavel celou sam takze tu bys nechtel, ale na netu koupis treba z nejake porouchane sekacky spodek a ten jen ubastlit na minika. original sekacku pod minika sezenez za hroz ej penize tech moc neni. lepsi je koupit ze zahradniho traktorku. nebo koupit nove ale to stoji tak kolem 10 litru kdyz si to poskladas v dilech.
https://agrotest.cz/kryt-nozu-uplny
a jeste musis resit ten 12 hran na kardan ja jej nastesti mel u cerpadla takze jen prehazuju

Blesk007: no kamos ma tohodle: https://bagrytakeuchi.cz/p-tb216-2t
a jak rikam kdyz to uvidi kamen tak se zadrhava ale kdyz s tim umis jde ta prace v pohode a porad lepsi nez to kopat ruco. no jak rikas nez nechat zebrakum ty prachy radsi dam bagristovi a je to hned

Blesk007
Kontaktovat uživatele:

#5457 Nový příspěvek od Blesk007 »

Prckolete: no hele uvidím co to všechno zvládne. Ambice na důlní práce nemám a tak snad s nějakým tím kamenem v hlíně, pokud nebude mít 200 kilo si to poradí :)
Bobe: já koupil na bazoši celé sečení pod traktůrek a dělal jsem to z toho. Práce to byla ale seká. Akorát už se to asi rok chystám dodělat a zakrytovat, ale není čas.

Prckolet

#5458 Nový příspěvek od Prckolet »

tak jsem si dnes hral a vyrabim si zadni automaticke celo abych nemusel porad vylejzat a oddelavat desku. zatim ve fazi vyzkumu ale vypada to ze to fungovat bude
videjko zde: https://youtu.be/o1biEwPPLz0

foto:
Obrázek

Obrázek

Blesk007: jak pokracuji prace s bagrem? kolik mas nakopano?

Blesk007
Kontaktovat uživatele:

#5459 Nový příspěvek od Blesk007 »

Prckolete, dobrá konstrukce :) 8)
bagr ještě nekopnul, dělalo se seno, dřevo a práce ... a čekal jsem na dodávku příslušenství. Takže myslím že zítra až pozítří si poprvé hrábne. Zatím jen vodovod na zahradě na zkoušku.

Prckolet

#5460 Nový příspěvek od Prckolet »

No u nas bud prsi nebo jakmile zasviti jdou jak pises delat seno a nemaji cas mi vozit hlinu tak taky zatim stagnuju s kopanim s bagrem, tak alespon vymyslim vylepseni na minika. ted akorat delam brzdu na vlecku ovladanou z minika. prvne jsem chtel najezdovu ale od toho jsem upustil ta me nepomuze kdyz budu couvat z kopce, druhou ze udelam hydraulickou pres pedal na minikovy ale to me prislo uz moc slozite tak jsem to udelal pomoci lanovodu pres brzdice z passata a rucka je prisroubovana dvema srouby nad pravim zadnim kolem a je oddelavaci takze kdyz potrebuju vlecku zabrzdim a neujede mi a demontaz je snadna

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“