MT8 050 od Mária
Re: MT8 050 od Mária
jezdit s tým možeš ale chce to časem vymněnit ve vnitřku měsíce. Jsou dva druhy provedení. Starší typ má 3 měsíce (kroužek rozřezaný na 3 díly) a novější 2 půlměsíce a kroužek. Já jsem měl vůli asi 1cm na výkyvu a originál měsíce od Šálka byly malé. Musel jsem nechat vyrobit o 1mm větší na průměru. Pokud je vydřená trubka u příruby tak to je už celkem problém. Jediná pomoc je rozkuchat, nadvařit lem, znovu osoustružit a složit. Dost práce, ale podrobně ti to popíše "MATa PAT" ti už to dělali. Mají starší provedení. Další možnost je koupit u Šálka novou trubku ale to je finanční rana.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
A co se tedy ošoupe,ty půlměsíce??? Já mám vůli mezi boudou a kapotou tak 2-3 cm Ale ukázalo se to až teď s čelákem
nejvíc se ošupe místo kde jsou půlměsíce, tam je největší tlak. Moje staré měsíce byly jen o 4 destiny tenší než nové od Šálka. Zbytek vůle byl v trubce, ale to problém není neboť si necháš vyrobit kroužek jaký potřebuješ. Jo teď si vzpomínám, není to jak změřit, protože zápich je v hloubce asi 250cm. Já jsem necha vyrobit 3 kroužky asi po 0,5mm a zkoušel který tam sedne. No a vůle u přírubě je fakt problém. Já chcu časem vyrobit novú přírubu (mám s osmi dírama) Myslím že originál je z litiny. Mám úvahu ji udělat ze železa s bronzovým pozdrem. Nadvařovat trubku a kvůli soustružení s ní odřezávat všecky držáky je moc složité.
ještě odkaz na fotku starého provedení http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6&start=15
nový typ má jen 6 šrubů
ještě odkaz na fotku starého provedení http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6&start=15
nový typ má jen 6 šrubů
a kolko by ma vyšlo vymenit tye polmesiace asi??a kolko by mala stat nová trubka?? vdaka za rady hadam do zimy s tym vydržime
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Půlměsíce nevím,ten kratší konec trubky jsem slyšel že stojí okolo 2500 kč. Nová středová roura nevím,ale levné to asi nebude
no to asi nebude :/ a kedy to planuješ ty rozobrat??Milhauss píše:Půlměsíce nevím,ten kratší konec trubky jsem slyšel že stojí okolo 2500 kč. Nová středová roura nevím,ale levné to asi nebude
Tady to menil TRACKMT8. http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic. ... &start=120
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No když vydrží,asi taky na zimu,ale nechám to udělat kolegovi na dílně,já na to nemám čas,a hrabal bych se v tom tři měsíce. Pomalu začnu zjiśťovat co kolik stojí,abych věděl co mě čeká,a až to rozebere,tak pojedu nakupovat
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Parádní dík,nemohl jsem to najít,toto je ono -
no hadam budu chytene len tye polmesiace :/
na fotce je nové provedení které má jenom 6dírovou přírubu a nepasuje na první 050ky. Podívej se kolik máš šrubů na přední přírubě. Jestli osm, tak musíš na trubce díry zavařit a navrtat nové.
Kolik stojí komplet nová trubka nevím, ale tu na foru jsem loni našel údaje od 13ti do 15ti tisíc.
Kolik stojí komplet nová trubka nevím, ale tu na foru jsem loni našel údaje od 13ti do 15ti tisíc.
sakra to je palka
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pekný fotky ale nemáš víc trávy v motoru než na zemi? Hoď tam plachtu
- Holder
Pěkný fotky , těším se na další !