Winea 30hp od Lukáše
- Martin_TDi
Re: Winea 30hp od Lukáše
Něco podobného jsem měl na TK-čku a bylo to výborné, měl jsem to z jednoho kusu hřídeloviny 14220 soustružené ale použil jsem další sadu šroubů. Tohle vypadá moc pěkně.
Na Wineu by to mohlo jít i tou první možností, ale na Cabrio a Vegu ne, právě kvůli tomu přednímu náboji. Není tam moc místa mezi kolovým šroubem a tělesem náboje.Milhauss píše:Jsou dvě možnosti - dvě příruby a mezi to kus trubky,jen to nějak vystředit,odpadnou i delší štefty. Vlézt by to tam mohlo. Takové se dělali na mt8 132ne??Foto bych někde vyhrabal
nebo jako to má Tom,klasika podložka,dělají se takto i na auta,jen sehnat delší štěfty a pořádnej kus nejlépe hliníku,duralu,ale i železo je dobré,zároveň to je jako závaží
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tom píše:Na Wineu by to mohlo jít i tou první možností, ale na Cabrio a Vegu ne, právě kvůli tomu přednímu náboji. Není tam moc místa mezi kolovým šroubem a tělesem náboje.Milhauss píše:Jsou dvě možnosti - dvě příruby a mezi to kus trubky,jen to nějak vystředit,odpadnou i delší štefty. Vlézt by to tam mohlo. Takové se dělali na mt8 132ne??Foto bych někde vyhrabal
nebo jako to má Tom,klasika podložka,dělají se takto i na auta,jen sehnat delší štěfty a pořádnej kus nejlépe hliníku,duralu,ale i železo je dobré,zároveň to je jako závaží
psal jsem na podložky do Pv a zatím žádná odezva,nebo jak psal Milhaus dvě příruby to by bylo rychlejší,a nebo sehnat plnej matroš,prostředek vypálit a zbytek točit na soustruhu
-
- Kontaktovat uživatele:
Uhu píše:Tom píše:Na Wineu by to mohlo jít i tou první možností, ale na Cabrio a Vegu ne, právě kvůli tomu přednímu náboji. Není tam moc místa mezi kolovým šroubem a tělesem náboje.Milhauss píše:Jsou dvě možnosti - dvě příruby a mezi to kus trubky,jen to nějak vystředit,odpadnou i delší štefty. Vlézt by to tam mohlo. Takové se dělali na mt8 132ne??Foto bych někde vyhrabal
psal jsem na podložky do Pv a zatím žádná odezva,nebo jak psal Milhaus dvě příruby to by bylo rychlejší,a nebo sehnat plnej matroš,prostředek vypálit a zbytek točit na soustruhu
Být tebou, tak tam zavolám, na odpověď bys čekal asi dlouho. Obecně do Pv je lepší volat, protože toho poměrně dost poslední dobou mi přijde.
tak podložky v Pv,1500mm cena 12 500kč,a 100mm cena 10 500kč a je to v četně šroubů a maticMetracek píše:Uhu píše:Tom píše:Na Wineu by to mohlo jít i tou první možností, ale na Cabrio a Vegu ne, právě kvůli tomu přednímu náboji. Není tam moc místa mezi kolovým šroubem a tělesem náboje.Milhauss píše:Jsou dvě možnosti - dvě příruby a mezi to kus trubky,jen to nějak vystředit,odpadnou i delší štefty. Vlézt by to tam mohlo. Takové se dělali na mt8 132ne??Foto bych někde vyhrabal
Být tebou, tak tam zavolám, na odpověď bys čekal asi dlouho. Obecně do Pv je lepší volat, protože toho poměrně dost poslední dobou mi přijde.
- Martin_TDi
Uf tak to je dost vysoká cena, ale pokud nemáš možnost někde to nechat levně utočit na soustruhu, tak je to asi jediná možnost.
Je to pecka, určitě to o něco zdražili, já už nevím, za kolik jsem to měl já, ale myslím kolem osmičky. Ale pokud nemáš přístup k "levnému" materiálu, tak to nikde asi o moc levněji neuděláš.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dobra palba. Jestli to chces jen skrz brambory, do kterych se vinea vleze i tak, to se ti pekne prodrazi.
- majo258
Ahoj
o com tocite? ja mam rozsirovaky na stred kolies 120, polsky sadzac a je to na hrane, rozsirovaky som si robil, a na uzko s tekacom alebo s inym trakom, eee, nechcem aby ma hruda hliny prekotila. Dakujem.
o com tocite? ja mam rozsirovaky na stred kolies 120, polsky sadzac a je to na hrane, rozsirovaky som si robil, a na uzko s tekacom alebo s inym trakom, eee, nechcem aby ma hruda hliny prekotila. Dakujem.
Tondo ty máš řádky od sebe 56cm,já sázím sazečem a řádky jsou 62,5cm,já musím otočit disky a ještě tam dát podložku 8cm,už se na nich bude pracovat budou to dvě příruby jak se dávaj na Tékáčkamajo258 píše:Ahoj
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja sazim od zacatku taky se sazecem sk2-130 a ten ma roztec 62,5 cm. Muzu ti to klidne zitra premenit
šálek má v katalogu rosteč 56cm,tak to schválně přeměřAntony30011 píše:Ja sazim od zacatku taky se sazecem sk2-130 a ten ma roztec 62,5 cm. Muzu ti to klidne zitra premenit
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ok, jakmile se pres zaveje snehu dostanu z baraku zmerim ti to.
kuci,máte někdo skušenosti s Polskýma mulčovačema,něco bych chtěl na jaře pořídit,Antony30011 píše:Ok, jakmile se pres zaveje snehu dostanu z baraku zmerim ti to.
Ahoj,koukal jsem na tu tvoji ans 151 povedla se ti suprově,mohl bych se zeptat kde jsi sehnal ty originalni nalepky ?